• GrukanGrace

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Åh tack för pepp. Tårarna kom direkt. Var gjorde ni er ÄD?

    Kram


    pink lily skrev 2016-03-25 04:38:33 följande:

    GrukanGrace, finns alltid en tumme över, håller den för dig. Se ÄD som en fantastisk möjlighet, att ha en plan B tar bort mkt av stressen från "sista försöket". Vi gick t o m direkt på ED, efter att jag aldrig blivit gravid på naturlig väg, för att maxa chanserna till graviditet. Blev gravid på första försöket, med ett embryo. Inte ångrat ED en minut, kärleken till vår dotter i magen känns redan ändlös .... Lycka till!


  • GrukanGrace

    Var på vul 2idag. Men vi fick tyvärr inget bra resultat. En på 18 och en på 15 resten fem st mellan 6-9 ???? Så vi får avbryta ivf försöket och försöka själva ännu en gång med immunsupport.

    Tidigare gånger har vi haft 8-16 äggblåsor varje gång.

    .

    Vi får kämpa på.

    Kram

  • GrukanGrace

    Inget mer än att vi tillförde immunsupport.

    Borde väl inte påverka?

    Tog Ovitrelle nu på kvällen och nu kör vi på med "naturligt samliv" och håller tummarna.

    /kram


    mom2012 skrev 2016-03-27 10:15:40 följande:

    Ojdå grukangrace det var völdigt tråkigt. Vad ändrade ni i planen inför denna ivf jämfört med andra ivf?


  • GrukanGrace

    Ni som gjort ÄD hos dr D.

    Vad gäller där? Ber redan nu om ursäkt om min fråga kan uppfattas ofin, jag ställer den med yttersta respekt.

    Hur mycket får man veta om donatorn?

    Längd, hårfärg, ögonfärg?

    Kram mina medkämpar!

  • GrukanGrace

    Vi är på cd 23 nu och håller naturligtvissom vanligt alla tummar.

    Men tankarna går ändå mot ÄD. Från att man bestämmer sig. Hur lång tid tar det då någon dom vet?

    Går idag hos Dr D.

    Kram

  • GrukanGrace

    Ok det låter ju lovande!

    Danmark hade ju dessutom känts nära och bra. Vet du vilken klinik?

    Är på CD 24 idag, brukar blöda cd 28-29.

    Senast vi plussade så var det cd 26.

    Kram alla fina!


    mom2012 skrev 2016-04-05 16:25:04 följande:

    Grukangrace min väninna gjorde äd i Danmark och det gick fort. 1 månad. Tror inte Aten är långsammare fast beror kanske lite på vilka önskemål man har på donatorerna.

    Håller tummarna för dig! När är beräknad mens?


  • GrukanGrace

    Både min klinik här hemma och dr D sa att det gick att byta rakt över så det har jag gjort. Har bara utgått ifrån att det var rätt så som jag fick?

    Clexane 6009 0,6ml

    Fragmin 5000 0,2 ml ie

    Fast vad vet jag?


    mom2012 skrev 2016-04-14 10:08:01 följande:

    Jag har följdfråga till er som diskuterat Clexane doser vs Fragmin.

    Min läkare skrev Clexane 40mg per day. 

    Jag är inte människa att översätta det till hur stor dos Fragmin det gäller. 

    Jag har fått sprutor med Fragming 5000 utskrivet av min IVF klinik I sverige.

    Någon som har bra koll på hur man omvandlar....  


  • GrukanGrace

    Vi funderar på ÄD hos dr D. Om du orkar får du gärna skriva hur du upplevt det. Var det lång väntan? Vad får man veta om donatorn?

    Kram håller tummarna för dig!


    Stina B skrev 2016-04-16 14:52:03 följande:

    Någon som gjort äggdonation hos Dr D och vet varför testdag är så tidigt hos honom? Å varför skiljer det så mycket i tid mellan olika kliniker. Hade hcg 2 i torsdags, insättning måndagen före. Det är väl dag 11? Å då borde hcg vara uppe i över 50 eller? Vill ju inte ge upp om det skulle finnas en microskopisk chans att det "tagit sig" sent.


  • GrukanGrace

    Skickar en extra stor varm kram till dig. Ibland är det verkligen motigt.

    Vårt sista försök fick avbrytas hade bara 2 äggblåsor. Jag blev chockad har alltid (7 tidigare ivfer) haft 8-16 ägg. Sen blev jag besviken att det avvrutna försöket kostade oss 8000 kr. Länge sen jag läste avtalet men ändå. Tråkiga pengar och dyrt för två vul...

    Så jag känner med dig. Vi funderar nu och ska välja klinik för äggdonation.

    Kram


    pipperoni skrev 2016-04-17 13:01:47 följande:

    Grattis Pebble! 

    Pink Lily - jag har alltid tagit mina sköldkörtelprover på morgonen innan jag tagit Levaxin och Kortison och kortisonet har ändå tydligt tryckt ner tsh:t, vilket gav mig en falsk bild av att jag var rätt medicinerad, trots att T3 och T4 sjönk pga Menopuren och jag mådde rätt kasst och tappade mängder av hår. Så jag håller med Aylak - titta mer på T3 och T4 och känn efter hur du mår än att titta på tsh:t. 

    Själv är jag hemma igen efter mitt första äggplock hos Dr D i Aten. Besviken och deppig. Av tre folliklar blev det bara ett ägg, de andra två var tomma. Och det ägget blev visserligen befruktat, men delade sig långsamt och var inget att ha på dag 2.  Dålig cykel enligt Dr D. Han misstänkte det redan när jag skickade honom resultatet från det andra VUL:et. Folliklarna växte för fort sade han och det gör de om de är dåliga.

    Min sambo var med i Aten den här gången för att lämna sitt bidrag, så det är åtminstone avklarat (räcker till iaf 5 gånger till) och vi har varit hos Notarius Publicus som bevittnat att vi kommer att ta hand om eventuella barn som behandlingen resulterar i (nödvändigt eftersom vi inte är gifta). En hälinflammation (som Dr D tror är immunologiskt och beror på allt pollen i luften) hindrade oss från att göra så mycket sightseeing och vi fick ta metron istället och lyckades bli bestulna två gånger på totalt nästan 3000 kr och min plånbok med alla kreditkort, trots att vi tänkte på risken och försökte vara försiktiga. Så, var försiktiga när ni åker metro - särskilt på trånga vagnar mellan Syntagma och Omonia! Båda gångerna var det sjukt trångt på vagnen och vi hade fullt upp  med att hålla i oss. Men, det var åtminstone fint väder...

    Jag bröt ihop efter den andra stölden och kände lite att måste all jävla otur drabba oss.... Kunde vi inte åtminstone fått några fina dagar i Aten tillsammans när nu inte äggplocket gick som det skulle. Men, nu är det bara att ladda om och ställa in siktet på ett nytt och förhoppningsvis bättre äggplock nästa månad. Vi har också tillsammans med Dr D bestämt att vi inte kommer att göra något återförande i anslutning till äggplock, utan satsa på att få min kropp i balans och göra ett frysåterförande när vi har 2-3 fina ägg att sätta tillbaka. Det känns på sätt och vis lite skönt ändå. Ska försöka komma igång och träna lite, vilket jag inte har gjort annat än sporadiskt de senaste 2-3 åren.  Och jag kan bära flyttlådor och måla väggar i nya sommarhuset utan att behöva vara överförsiktig pga ruvande. Och ta något glas vin och slappna av lite.  Vill förstås bli gravid så snart som möjligt och hoppas att det ska komma några bra cykler nu, så att det inte blir allt för många resor. Men har ställt in mig på att det kommer att ta lite längre tid än jag först hade tänkt. Vi har också sagt att vi ska utvärdera efter nästa äggplock och fundera över hur länge vi ska försöka med egna ägg innan vi eventuellt går över till ÄD.

    Kram alla!


  • GrukanGrace

    Skickar styrkekram

    Tänker på dig!


    mom2012 skrev 2016-04-19 10:56:52 följande:

    Här följer ännu en besviket inlägg.

    Fick tillbaka mina provsvar idag och mitt TH1/TH2 (tnf-a) var inte så bra som jag hade hoppats på eftersom kroppen fått vila och vara utan hormoner från December 2015.

    Jag har också mycket mycket mer endometrios än jag någonsinn haft. En hel äggstock är helt invanderad och man ser inte mycket äggstocksvävnad längre.  

    Mina LAD prover kom tillbaka ganska mycket förändrade så jag antar att jag svarat bra på LIT behandling jag gjort. Har bett sköterskorna förklara provsvaret för mig så att jag förstår.


Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!