• GrukanGrace

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej

    Alltså livet. Läste halva natten om äggdonation och kliniker i utlandet. Och väldigt ofta pratar men om ett för högt immunförsvar. Och på natten kände jag bara, det är jag! Min kropp kämpar ju heltiden med att försvara mig mot allt, bär, djur, vin nötter, nickel, damm, kvalster, parfym mm mm

    Jag har ju testat Cortison på de två sista men här i Sverige görs inga imuntester vad jag kan utläsa. Fan! Om det är problemet så skulle inte äggdonation hjälpa. Och får man bukt med det då fungerar nog mina egna ägg.

    Mailade drD sen i måndags. Och nu har vi bokat flyg till Athen på lördag. Provtagning måndag och hem tisdag.

    Håll tummarna!

  • GrukanGrace

    Hade telefonkonsultation i fredags idag är vi i Athen och i morgon måndag ska vi ta tester.

    Vi har gjort 6 ivf och en fet.

    Efter telefonsamtalet föll allt oå plats. Dr D på life clinic. Fullt medveten om att inget är löst och vi är långt ifrån mål men att mitt immunförsvar är för stakt det visar slla allergier, laktos och glutenkänslighet mm mm

    Och första gången går allt bra, jag har en son. Men då bildades antikropparna som ställer till det. Alla tidiga missfall visar det.

    Kram på er och mitt råd är att prata med DrD oavsett om ni inte lyckas efter några ivf. För egen del har de nig bara hetsat mitt försvar. Vi har ju fått positivt mellan ivf på egen hand.

    Kram

  • GrukanGrace

    Läser det du skriver och vill ge er en stor kram. Fan va motigt det kan vara.

    Jag har en son på 12 sen tidigare och nu har vi gjort 6 ivf, 1 fet och 3 MF.

    Är i Athen nu och träffade DrD oå Lifeclinic. Fick stort förtroende för honom. Tog alla prover idag och får svar om ca 2v.

    I fredags hade vi skypemöte på 1h mycket grundlig analys mm.

    Önskar er all lycka! Kanske kan ni få ytterligare någon pusselbit från DrD.

    Kram


    lever på hopp skrev 2015-07-27 18:12:43 följande:

    Hej!

    Jag har läst på familjeliv i många år men aldrig skrivet något, trodde jag skulle skriva när jag hade lyckats, men tyvärr jag är så desperat och behöver hjälp, för jag vet inte vad vi kan göra mer. Sitter nu och väntar ut mitt 15 missfall. Alla mina missfall är runt vecka 7-9. Vi har sett hjärta på alla förutom denna gång. Har gjort ivf/fet perfekt blastocyst pgs/ new generation screening i USA + immune behandling intralipid, 25 mg prednisolone, progesterone , estradiol, d vitamin, folic acid, gluten fri mat och äter bara organic mat.

    Har en autoimmun sjukdom som är under kontroll.

    Gjorde min immune test hos Dr. George Ndukwe i London

    Jag är så förtvivlad vet inte vad jag ska göra mer.

    Tacksam för svar!


  • GrukanGrace

    Det var inte dig och din man vi träffade i väntrummet? Hos DrD? I måndags?


    längtansmamma skrev 2015-07-29 07:56:05 följande:

    Jaha då är det dags att åka hem från Aten, med två små frön insatta som förhoppningsvis en eller båda ska ta sig. Jag har gjort ÄD hos Dr D med immunologibehandlingsstöd. Var här o Juni och lämnade blod och pratade med honom, därefter har han konstaterat att.mitt immunförsvar är överaktivt och jag har fått Il-dropp och som ni andra ätit diverse vitaminer och progynon o kortison. Har 2 Misslyckade IVFer med egna ägg bakom mig samt 3 Är-försök I Prag, på Gennet (varav ett frysförsök) och nu provar vi detta.

    Vi Kan bara önska det går vägen nån gång för visst är det tröttsamt att leva i denna längtan-efter-barn-bubbla... Tänk vad alla.vi kämpar, om de andra visste eller förstod bara hälften!

    Jag är lite orolig eller snarare bekymrad när Dr D frågar om jag känner si eller så, tex svullna bröst och du känner kanske lite mer än för några dagar sen och jag bara näej. Jämför jag med Pragflrsöken är der väldigt lugnt i kroppen, hoppas min kropp var tillräckligt förberedd nu bara.Å andra sidan proppade se mig så full med hormoner de gångerna att det var nog inte heller bra. Dimitri tror mer på att lugna kroppen som jag förstått det och förbereda den lite mer på en lagom nivå. Två tip-top blastocyster har jag iaf satt in och värdena ser bra ut säger han då vad han jag göra mer nu.


  • GrukanGrace

    Åh håller tummar och tår för er. En tumme och en tå ????

    Stor kram!


    längtansmamma skrev 2015-08-05 13:13:34 följande:

    Jo det var det allt GrukanGrace.

    Tack alla som tänker på oss.och lyckönskat oss. Idag är blodtestsdag. Vånda! Vi bara sitter och väntar nu. För första gången sen.vi började vår IVF och ÄD -cirkus har jag inte testat med urinsticka innan jag på

    blodprovsmorgonen.


  • GrukanGrace

    Vet du någon i Malmötrakten som kan hjälpa mig med dropp idag?

    Pratade med DrD igår och jag skulle ta så fort som möjligt. Men hittar ingen som kan hjälpa mig.

    Min vanliga klinik har sommarstängt.

    s


    Zinfandel skrev 2015-08-06 07:57:30 följande:

    Tyvärr, inte kunnig om Imurel  Kolla i de brittiska eller amerikanska forumen, de brukar vara snabba med svar & kunskap! Prova särskilt Fertilityfriends.


  • GrukanGrace

    Ja nu sitter jag i soffan rakt upp och ner. Har kört runt mellan olika kliniker, några saknar bemanning och gör bara det mest akuta, andra behöver en svensk remiss = moment 22, andra säger bara nä.

    Pratade med Marie i Sthlm hon visste ingen annan som hjälpte till.

    Har pratat med kph Storkkliniken de ville ha konsultation och utvärdering av ev IVF mm jag förklarade flera gånger att allt redan var utrett och att jag bara vill ha satt dropp. Slutade med att jag skulle skicka alla papper (många). Så ska de titta och återkomma. ????


    xxx4 skrev 2015-08-06 12:08:02 följande:

    Stackars dig låter jättejobbigt att jaga detta o ha stressen att Dr D ser att det behövs.bor själv i Stockholm så vet inte något om Malmö men kan du inte ringa någon fertilitetsmottagning o beskriva din situation o väjda om hjälp. Säga som det är att ni kämpar så hårt o att det är mycket som står på spel nu. Hoppas du får hjälp snart. Kram


  • GrukanGrace

    Ok tack se mitt svar ovan.

    Jag kollar av Copenhagen fertility center.

    Tack


    pink lily skrev 2015-08-06 12:55:27 följande:

    Grukan. För dropp finns fertilitetsklinik i K-hamn där kan få hjälp, fick tipset i tråden. Kommer inte ihåg exakt vad namnet är nu. Kan ha varit kliniken Copenhagen Fertility center.

    Annat tips är kända Storkklinik i K-hamn där barnmorskor och sjuksköterskor fertilitetsbehandlar utan läkares ordination. De borde väl kunna hjälpa med dropp oxå?! Googla för telnr. Generellt sett mer intresse för immunbeh på danska sidan ...

    Lycka till!


Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!