• Smecker

    Han vill "pröva något nytt"

    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:16:30 följande:
    Eller sur och sur, blev mest irriterad på honom och ville därför inte ha sex på ett tag. Klart man måste få fråga, men kan inte hjälpa att jag reagerade som jag gjorde. Han förstår nu att han inte ska fråga igen...hehe.



    Ja där satte du honom minsann på plats, bra jobbat, nu vet han vem dom bestämmer och var skåpet skall stå. You go girl!
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:26:45 följande:
    Jag tänkte nog inte så mycket, kan ju inte hjälpa hur jag reagerade =) Kan inte göra något ogjort nu heller så.
    Klart du kan hjälpa hur du reagerade, är du ett viljelöst våp som bara flyter med varenda känsla som råkar uppstå i din kropp?

    Det absolut minsta du kan göra är att be om ursäkt.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:39:32 följande:
    Han vågar prata med mig om sex, men han har inte och kommer nog aldrig fråga igen om jag vill pröva något nytt.
    Nej det är nog bäst så. Säkrast att han inte lagar någon ny mat heller. Eller byter tapeter i hallen.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym skrev 2012-03-19 18:47:41 följande:
    Så kan dte säkert vara, men när de  säger sånt får de en att känna en otillräcklig. Som att man inte duger och är skön som man är.
    Så om de vill prova en ny maträtt så är det kritik mot matlagningen hittills?
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym skrev 2012-03-19 18:59:49 följande:
    Ja när man nått en viss ålder har man lärt sig vad man gillar och inte gillar. Behöver liksom inte "testa" en massa saker bara för att killen skall få utlopp för sina porrfantasier
    Man behöver inte "testa" en massa saker bara för att tjejen skall få utlopp för sina porrfantasier heller.

    Eller så kan man låta bli att vara så inskränkt.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:04:05 följande:
    Jag har testat oralsex att både ge och få, gillar det INTE. Har testat att ha vaginalt sex bakifrån, gillar det INTE. Har testat analsex, gillar det INTE.
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:10:42 följande:
    Jag har kommit på att jag inte gillar andra ställningar än de som innebär klitoriskontakt, dvs rida och missionären. Ja jag vet inte vad du menar med platser, men vi kan ha sex i soffan ibland. Andra platser gillar jag INTE, gillar bara soffan eller sängen (behöver mjukt underlag). Ja sen var det inte mycket kvar att testa.
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:27:22 följande:
    Vi har förspel sen har vi samlag antingen i ridställningen eller missionären. Ja det kanske är begränsat, men hellre begränsat än att göra saker som man ogillar.
    Du inser förmodligen att du skall vara förbannat glad om killen väljer att stanna med dig med tanke på hur urbota tråkigt sexliv du verkar vilja ha.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:56:37 följande:
    Herregud vad mycket påhopp jag har fått av er här, dig bland annat. Ja vad ska jag göra, jag kan ju inte hjälpa att jag inte gillar andra saker i sexväg, eller hur menar du att vi ska göra? Urbota sexliv tycker jag absolut inte att jag har då jag har sex på det sätt som jag tycker är skönast! =)
    Det enda jag ser här är "jag, jag, jag, jag, jag, jag". Du ser till att få exakt det du vill ha. Får han exakt det han vill ha? Eller är det skit samma för dig? I min värld är kärlek och sex ett samspel, man ger och tar, för att man älskar varandra och vill att ens partner skall ha det skönt. Du verkar bara ta. Du har en lista lång som ett IKEA-kvitto på saker du inte gillar, och det skall då absolut förvägras din kille. Vad han gillar och inte gillar är för dig ointressant, kommer han med något förslag så sätter du honom på plats och tjurar i ett par veckor, så han inte kommer på tanken att föreslå något. Alls. Igen.

    "Men jag skall inte behöva göra sånt jag inte tycker om".. förvisso. Det finns mycket saker här i världen som jag inte tycker om, men som jag gör ändå. Av kärlek. Sånt finns tydligen inte i din värld. Alltså, var glad om han väljer att stanna med dig.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 19:58:05 följande:
    Nej men jag är en känslomänniska som inte bara kan skaka av mig mina känslor hur som helst. Jag vet inte hur du fungerar, men vi fungerar troligtvis olika.
    Och då är det helt okej? Det är helt okej att reagera hur som helst, säga vad som helst och göra vad som helst, för du är en känslomänniska som inte bara kan skaka av dig dina känslor hur som helst? Då behöver du inte ens be om ursäkt efteråt?
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 20:01:46 följande:
    Och sen förstår jag inte hur du kan komma och säga att vi har ett tråkigt sexliv, alla har väl olika smak och gillar olika saker. För dig kanske det är tråkigt, men knappast tråkigt för alla. Om du tycker att fisk är äckligt, tror du att alla andra också tycker det då?? 

    Märkligt inlägg alltså!   
    Uppenbarligen är din kille inte helt nöjd med sexlivet, eftersom han tycker att ni skall prova något nytt. Men det bekymrar inte dig, bara för att du älskar fisk, och BARA fisk, så tror du att alla andra också BARA älskar fisk?
    I like the way you say please while you're looking up at me...
  • Smecker
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 20:08:50 följande:
    Det här inlägget visar ju på att du inte känner varken mig eller min kille. Min kille vill heller inte att jag gör något som jag inte tycker om när det gäller sex så då går jag ju hans vilja tillmötes där och inte ställer upp på sånt som jag inte gillar. På samma sätt som att jag inte gillar att han gör saker i sexväg som han inte gillar. 

    Jag vet inte hur ditt sexliv ser ut, men i mitt och min killes sexliv så ställer ingen upp på saker som man ogillar.   
    Det här inlägget visar ju på hur ignorant du är för din killes önskemål. Du ställer inte upp på något du inte gillar, men du ställer inte heller upp på något han gillar. Way to go. Heja dig.

    I mitt sexliv så varierar man sig, man ger och tar, och är öppen och lyhörd för den person man påstår sig älska. Goes both ways. Så att säga.
    I like the way you say please while you're looking up at me...
Svar på tråden Han vill "pröva något nytt"