• Anonym (Pinsamt)

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Har för närvarande en varböld i storlek av en oingisbill på min ena blygdläpp och även om jag fått råd att avvakta så inser jag att jag måste söka hjälp....

    Stötta mig lite här!!

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?   

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-18 22:19
    oingisbill skall vara pingisboll!!! Förlåt!

  • Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?
  • LunaLunatic

    Jag drog mig i flera dar för att söka vård när jag hade utomkveds grav för att det kändes pinsamt!

    Och historien var:
    Vaknade med "mensvärk" och blod i trosorna. Blodet avtog men värken ökade stadigt. Kändes samtidigt som jag var gasig och typ behövde en ordentlig fis! Därför kändes det pinsamt att söka hjälp, för gaser liksom. Efter fyra dar nästan grät jag så fort jag rörde mig för att det gjorde så ont så jag fick bita i det sura äpplet. Summa summarum konstaterades utomkveds som kom ut naturligt som missfall.

  • plastkotte

    Nu gäller inte det här mig utan min svägerska hade hört om en man som åkte till akuten (i england) för att han hade en apelsin i baken.. Hans förklaring var att han hade bytt gardiner naken och ramlat av stolen han stog på och på golvet låg en apelsin ;)

  • porslinsgaffel

    Jag rakade mig därnere och råkade raka av en leverfläck. Slutade inte blöda. Efter några timmar så åkte jag in till VC där 5 stycken kollade mig mellan benen för att bedöma om det skulle sys. Slutade med att dom hällde på något medel och gnuggade massor.

  • Ramborg Persdotter

    En förstoppning, som gjorde ont som tusan. Det var vad jag fick veta när jag åkte upp till gyn med smärtor i nedre delen av buken. Trodde det var äggstockarna. 

    Pluggad av bajs, lite pinsamt liksom... Man kunde ju provat någon kur. 

  • Anonym (Been there)

    Jag har oxå haft en sån böld, eller flera. Men för några månader fick jag en som blev stor som en golfboll och den satt på ett sånt ställe så jag kunde inte gå, sitta, ligga eller nåt.
    Ville inte ringa till sjukhuset för jag höll på att dö av pinsamhet!
    Men till slut fick jag ge mej  och efteråt undrade jag varför jag inte ringt på en gång.

    Ringde till KK mitt i natten och grät, fick en tid på morgonen dagen efter. De skar upp bölden, tömde den och satte ett dränage. Det va tydligen väldigt vanligt fick jag veta.

    Så ring du, de har sett värre saker än så Skrattande 

  • ElectroDiva

    kanske inte så jättepinsamt men,, stod på en 30 cm hög skohylla med hjul , så mitt i allt på något sätt rullade den ut från väggen, jag var oförberedd och ramlade o fick en sprika i handleden..

    fick förklara för minst 5 pers på kss - ja jag har ramlat ner ifrån en skohylla 

  • amorvincitomniia
    Eisa skrev 2012-04-18 22:32:23 följande:
    Åkte in på akuten en gång för flera år sedan för att jag hade en kondom i min vagina som ej gick att få tag i trots långfingrar från både mig och min dåvarande pojkvän. Haha.

    En kvinnlig läkare grävde långt in som fan och ba "ja den satt fastklämd här bakom livmodertappen".

    Det var pinsamt det.
    haha ååh jag dör :D hade hellre köttat upp dammsugaren i ett desperat försök att få ut den än att åkt till doktorn jag!
  • Anonym

    Jag sprack rejält vid min förlossning. Så jag förlorade mycket blod, läkaren kom och så åt sköterskan att ge mig stolpiller  Skäms
    Bara det att där låg jag i gynställning och så skulle hon stoppa upp dom, men hon hittade inte hålet och fick fråga barnmorskan efter hjälp....
    Ja det va lite jobbigt att ligga där då.  

  • Shorona

    Jag var 14 år och föll ihop på golvet av smärta från livmodern. Fick åka ambulans till akuten då dom trodde brusten blindtarm... Men det var ägglossning.......

Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?