• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Anonym
    PinkSugar skrev 2012-06-17 18:19:53 följande:
    Testade alla storlekar och prövade vartenda insättningsknep. Rann ändå ut
    Imponerande ändå att testa alla storlekar (av alla fabrikat också antar jag) eftersom de ändå kostar en del i inköpspris, det visar på genuint engagemang!

    Du är helt hundra på att livmodertappen inte hamnade utanför?
  • Anonym (Fruktansvärt)

    Det är inte säkert att det alltid är lika rikligt, det kan variera väldigt :) flytningen kommer ju när man ska ha äl men ibland kan den vara mer sparsam så att man knappt märker den.

    Jag kan ju inte garantera att det är det men skulle av din beskrivning verkligen tro det!

  • Emmi27

    Måste vara när jag hade vinterkräksjukan för snart 10 år sedan. Vaknade av att jag sket på mig - två gånger tack så mycket >_

  • NKmamma

    Hade en kraftig magkatarr och under ett antal veckor sket jag på mig i sömnen, när jag var tvungen att gå ut.
    Det var hemskt jobbigt.

  • Smulkaffe
    Anonym skrev 2012-06-17 18:13:25 följande:
    Har också haft böld i armhålan!

    Det började som en hård liten knut, lät den va länge men sedan fick jag för mig att klämma. Misslyckades men då blev det infekterat och började fyllas på med var och ömma. Tömde och baddade bölden varje dag i kanske en vecka, och den blev bara större och större och började få fler öppningar. Värst var att tömma den inne på jobbtoan på lunchen för att det inte skulle börja spontanrinna...

    Sedan en kväll fick jag nog och klämde till så att jag trodde jag skulle dö. Kunde höra när den sprack! Sedan kom allt varet ut (oh denna glädje!) och det läkte så fint så fint.

    Nästa gång ska jag gå till VC, tror det finns en kräm man kan få att smörja på istället för att börja klämma när bölden är liten.
    Samma sorts böld, fast i ljumsken. Jag hade rakat bikinilinjen och fått ett inåtväxt hårstrå. Det brukar inte bli mer än en finne men denna gången var det en guling stor som en ärta. Inte kunde jag låta bli den dels på grund av fascination och dels för att den ömmade som f'n när jag cyklade. Det var en stor mängd blod och var som jag tryckte ur den efter att ha punkterat den med en väl rengjord knappnål. Sen baddade jag med lite alsolsprit. Blev bra till slut Skrattande
  • EvelinasSyster

    Inte så jätteäckligt jämfört med vissa här men äckligaste min kropp hittat på var när jag hade körtelfeber och hela svalget var alldeles täckt av gröna (!!!) beläggningar som luktade (stank) svavel. Jag var tvungen att knarka halstabletter för jag var seriöst nära att kräkas av min egen andedräkt.. Nä fy, det var äckligt som fan.


    ~ The only thing that matters is the next 90 minutes! ~
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?