• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Cocco
    NKmamma skrev 2012-06-17 20:48:59 följande:
    Det skrev jag aldrig heller.
    Två skilda saker.
    Läs om läs rätt.
    Jo det borde varit ett "och" och inte ett "kommatecken"
  • Anonym

    Jag hade en gång en gigantisk finne/böld på ena brösten. När jag fick hål på den som typ exploderande den. Den lämnade ett ganska stort hål eftersig, som sedan liksom bubblade, och pyste i flera veckor efteråt. När man tröck på den så bubblade det ut vätska i skum och man kunde tydligt höra ett pysande ljud.
    Men ärligt talat så kände jag mig inte äcklad, utan tyckte det bubblande hålet var lite härligt att hålla på med, Jag saknade det när det sedan läkte ihop.

    Det som däremot äcklar mig är när jag några gånger fått svamp i naveln. Det rinner vätska ur, som verkligen stinker lik på riktigt. Det är inte så mysigt.    

  • Anonym

    Det är nog när jag hade bakterieinfektion i underlivet. Det stank om mig hela tiden innan jag sökte hjälp och fick antibiotika. Äckliga flytningar fick man också. Så luktar det riktigt urk och verkligen osar utan att du kan gömma dig - sök läkarvård!

  • Anonym

    Tog bort gallblåsan för ett tag sen, och en utav gallstenarna var stor som en köttbulle. Brunsvart med små gula prickar på. Läkaren hade så omtänksamt lagt gallstenarna i en burk som jag kunde beskåda efter uppvaknandet. 

    Det är nog det äckligaste min kropp har producerat, och det ondaste också. Fy fan för gallsten! 

  • stjärnflocka

    Appropå finnen i örat så kom jag att tänka på en annan vidrig kroppsincident. Inte från min egen kropp dock, men jag blev i högsta grad drabbad.. Jag skulle vara snäll och klämma en varböld som min man fått på ryggen. Tycker att det är vidrigt med vanliga finnar och skulle aldrig få för mig att klämma någon annans, men maken kom inte åt den själv och bönade och bad så jag kände att jag fick ställa upp. Först hände absolut ingenting, så jag fick ta i ordentligt. Då kom först en lång gulvit korv utringlandes i turbofart, därefter exploderade innehållet av var och blod ut rakt i mitt ansikte och mun. Jag trodde att jag skulle kräkas rakt ut!

  • Anonym (ihk)
    Tigrino skrev 2012-06-17 21:04:49 följande:
    Jag har alltid undrat vad de där små vita kulorna ÄR för nåt??
    Youtube-tonsil stones
  • Queenie70

    Påminner mig om när jag såg att det såg lite konstigt ut i min katts rumpa, och jag lyfte på kattens svans för att mig en närmare titt. Då for det ut en explosion av nån slags analsäcksvätska som stank död och föruttnelse. Jag blev nedsprayad i ansiktet och I munnen, då jag haft den halvöppen när jag skulle ta mig en titt.

    Jag satt som förstenad i chock i nån minut innan jag kastade in mig i duschen. 

  • Anonym
    A1987 skrev 2012-06-17 21:15:02 följande:
    Hade som liten i flera år haft en svart framtand, mjölktand, som till sist blev inflammerad och bildade en varböld stor som en ärta bakom tanden. Tandläkaren jag visade upp den för ville inte dra ut den, utan tycke jag istället skulle gräva ut varet med en virknål. Efter en veckas grävande och skit smak i munnen, tog mamma mej till en privat tandläkare som drog ut tanden utan att fundera.
    Den permanenta tanden blev skadad och nu har jag en jätte fin gul tand som ser ut att ha kommit med baksidan fram. Aldrig mera kommunal tandvård för min del!

    Min bror fick vid svanskotan en finne. Fick äran att trycka den. Efter ett par dagar var "finnen" så stor att han inte kunde sitta. Sökte läkare som konstaterade att han hade en tvilling. Blev opererad och ut kom en hårboll ca 10 cm i diameter med naglar.
    Men va?!?!? Utveckla vadå tvilling? En människa??? Hur gammal är/var din bror?
  • Queenie70
    Anonym skrev 2012-06-17 21:37:07 följande:
    Men va?!?!? Utveckla vadå tvilling? En människa??? Hur gammal är/var din bror?

    Inte helt ovanligt att många av oss gåromkring med rester av outvecklade tvillingar nånstans i vår kropp. Ett till foster som man alltså delat livmoder med, men som sedan liksom i ett tidigt skede "växt ihop" med det andra barnet och aldrig utvecklats. Det har plockats ut levande delar med hår, naglar och ögon ur levande människor, även om det naturligtvis är ganska ovanligt att det går så långt.
  • A1987
    Anonym skrev 2012-06-17 21:37:07 följande:
    Men va?!?!? Utveckla vadå tvilling? En människa??? Hur gammal är/var din bror?
    Han var 18 när han fick bölden. Kallas tvillingcysta. Man brukar förklara dom med att personen egentligen skulle ha varit tvilling, så det är en outvecklad tvilling som kommer fram senare i livet(!). Googla på bilder, tvillingcysta. Är inga mysiga bilder, men ifall du vill se hur dom kan se ut :)
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?