Inlägg från: Johanna 413 |Visa alla inlägg
  • Johanna 413

    Marsbebis 2013

    Hej får jag vara med? Bf 13 mars, v 6+1 idag, ska på samtal hos BM på tisdag, spännande!!:)

  • Johanna 413

    Väntar mitt första och är nervös för missfall eller MA för även om jag fått plus 3 ggr så känns det overkligt att jag är gravid.. Alla mina kompisar har fått minst ett missfall och det känns som att det är det enda man läser nuförtiden..

  • Johanna 413

    Idag går jag på 4 veckors semester och det är så skönt att slippa stressa! (jobbar i butik så man måste alltid vara trevlig och pigg) Slippa bita mig i tungan så fort en kund irriterar en med löjliga utbrott om saker de vill köpa som är slut. Så kan man ta det lugnt. Känns som att jag vill sova en vecka minst!:)

  • Johanna 413
    Mixxa skrev 2012-07-21 12:37:05 följande:
    Om en vecka kommer jag att börja jobba jag är i v. 5+6 idag och min mage är redan så pass svullen att jag tror det kommer vara svårt att dölja magen på jobbet. Jobbar på ICA med ca 100 st nyfikna kollegor som inte alls är rädda för att fråga om man är gravid eller inte. Jag vill verkligen inte berätta än. Inte förrens jag vet om lillen lever eller inte. 
    Någon mer som är svullen, jag var ju gravid för 7 månader sedan så kroppen kanske blir större snabbare då? 

     
    Jag jobbar oxå på ica!=) Jag kommer gå in i vecka 11 när jag kommer tillbaka från semestern så det kommer nog bli svårt att dölja eftersom att jag redan är svullen i vecka 7..... Så fort man mår illa eller är trött så frågar alla om man är gravid. De enda som vet är familjen och hans familj. Och 2 nära vänner för det går inte att dölja för dom hehe, skönt med stöd med om det skulle hända något...
  • Johanna 413

    Jag skulle på första samtal hos BM imorgon men så ringde de och sa att hon var sjuk, får vänta ännu en vecka...:( men men frågade oxå när det är inskrivning och det blir v 12, alltså om 4 veckor för mig! Spännande!:)
    Berättar de bara vad man får äta och att man inte ska röka/dricka alkohol???

  • Johanna 413

    Hej allihopa! Hoppas ni mår bra fastän illamående och andra besvär.
    Igår var en riktigt jobbig dag. Var deppig och även om det är lite bättre idag så har jag sån ångest, har ju semester och det är sol och varmt ute men jag orkar inte hitta på något! Sambon åkte till stranden nyss och jag började gråta så fort han gick utanför dörren. Vill ju umgås med honom och mina vänner men känner mig så tråkig just nu...

  • Johanna 413

    Jag ligger oxå på soffan sen 9 imorse, ska försöka ta tag i mig själv nu och göra mig iordning för ikväll, ska grilla hos några vänner. Hoppas man inte somnar ståendes;)

  • Johanna 413

    Jag har oxå en känsla av att det kommer bli en flicka. Men det kanske är önsketänkande.. Blir ju glad för båda bara barnet är friskt och jag inte får några komplikationer med graviditeten.

  • Johanna 413

    Alvii: jag får oxå så ont när jag nyser, måste böja mig fram eller dra upp benen mot magen annars får jag jätteont! Och ofta när jag reser mig för snabbt så gör det ont, men det är ganska vanligt tror jag? Har att göra med "trådarna" som håller upp livmodern som sträcker ut sig om jag läst rätt. Någon som vet?

  • Johanna 413

    Jag trodde att jag skulle slippa illamående, har bara mått lite illa innan mat och efter jag ätit ibland men nu har jag mått illa konstant i 3 dagar är i vecka 9 så det är väl därför, mer hormoner nu...
    Vad hjälper mot illamåendet? Är inte så farligt att jag kräks men är inte långt ifrån..

Svar på tråden Marsbebis 2013