Inlägg från: Johanna 413 |Visa alla inlägg
  • Johanna 413

    Marsbebis 2013

    Hokuspokusan skrev 2012-08-04 19:37:27 följande:

    Kännde idag också hos svärföräldrarna när vi åt mat (soppa) att det stramade. Visste inte hur jag skulle sitta och det var efter en tallrik :p

    Jag hittade själv en i 80A (har använt mina 75B som är aning stor men sitter bekvämt)   o den passade.. Tror inte tuttarna växer mycket här inte. Går in i v11 på tisdag, och känner "Allas tuttar växer.. men inte mina!"

    Finns det nån statistik att en del tuttar inte växer förens senare eller om alls?
    Mina tuttar har inte växt nånting fast de ömmat sen v5.. Min kompis sa att hennes inte växte eller fick mörkare bröstvårtor förrän den sista månaden av hennes graviditet och hon födde en frisk pojke:)
    Oroa er inte för mycket tjejer! Ska försöka att inte göra det sj, jag vet att det är svårt. 
  • Johanna 413

    Ankiden: jag fick en stark smärta i ena sidan av "tjejmagen" . Pratade med BM och hon sa att det kunde varit en vattencysta som gått sönder för jag fick ingen blödning. Hon sa att jag inte skulle bli orolig. Om det håller i sig så hade jag ringt gyn och fått tid för VUL. Så de kan kolla att allt står bra till.

  • Johanna 413

    Frurundberg: Jag med! Satt ute i lördags kväll hos mina föräldrar med tröja, fleecetröja och filt framför altanvärmaren men frös ändå, min sambo satt med t shirt och kollade konstigt på mig hehe:)

  • Johanna 413

    Måste bara säga att jag är i vecka 11 nu och mår mycket bättre. Knappt nåt illamående och mindre växtvärk mm. Så skönt att fått tillbaka aptiten med:) har gått ner 2 kg sen plusset men jag är överviktig redan innan jag plussade så det oroar mig inte. Lär ju lägga på mig nu ändå:)
    En sak jag undrar över. Har inskrivning på tisdag nästa vecka och hur ska jag få min BM att gå med på ett Vul? Tycker det är alldeles för långt till Rul , jag menar, med tanke på hur många som får veta att deras foster dött i magen för flera veckor sen så har jag inte lust att vänta så länge och sen få ett sånt tråkigt besked...:(
    Nu när man mår bättre så blir man lite orolig ju....

  • Johanna 413

    Lilly jk: jag önskar jag bodde i Sthlm just nu!:) bor i Falkenberg ( liten stad på västkusten) så jag hoppas inte på för mycket.....

  • Johanna 413

    Jag går i i vecka 12 imorgon och ska på inskrivning nu kl 13:) har på ett Emla-plåster för jag hatar sprutor.. Ska bli spännande!:):)

  • Johanna 413

    Jag är så lycklig! Berättade för min BM om min oro så jag ska få gå på UL om 2 veckor!!!:) skönt att få slappna av.
    Inskrivningen gick bra och vi trivs jättebra med vår BM:) är rädd för nålar så Emla-plåstret hjälpte, kände ingenting när hon stack mig i armen!

  • Johanna 413

    Cinnamonmai: vad hade hon mätt egentligen? Ibland undrar man hur fan de kan ha klarat utbildningen överhuvudtaget?
    Men vilken lättnad det måste vara att se att allt är bra med din "böna" :)

Svar på tråden Marsbebis 2013