Inlägg från: Rainbow Dash |Visa alla inlägg
  • Rainbow Dash

    Rengbågsförsök?

    regnbågsbaby skrev 2012-11-28 11:23:55 följande:
    Nu blir det nog IVF... Lycka till alla jag tar paus nu.
    Hur många försök har ni gjort? Det lyckades väl en gång men ledde till missfall? Blir det då större chans med IVF?

    Förlåt om jag ställer dumma frågor just nu när allt känns som skit men jag trodde att IVF brukar man göra ifall inseminering inte fungerar och det har det ju gjort. (Jag försöker peppa inte ifrågasätta)
  • Rainbow Dash
    LiveYourDreams skrev 2012-12-03 04:18:54 följande:
    Ååh guuuue ja skakar.. Fick precis gravid 1-2. E i chock!!!!
    Jaaa! Grattis grattis grattis!
  • Rainbow Dash

    Så jävla ledsen, trött och besviken. Fick plus på ÄL-stickan igår. Ringer hem för att berätta de goda nyheterna. Ringer sen till Storken och vi försöker hitta en tid som går att boka som passar flygen jag hittat, samtalet bryts och de ska ringa tillbaka. Ringer hem igen för att dubbelkolla alla tiderna. Då säger frugan att hon inte vill denna månad! Vafan det hade hon väl kunnat klämma ur sig tidigare. Kanske innan jag började ÄL testa, åtminstone innan jag ringde Storken. Fick helt snopet säga till kliniken att jag inte kommer. Nu är jag skitsur och ledsen. Jag skiter i om vi inte har jättemycket pengar just denna månad. Vi har sparpengar som vi kan ta av men det vill inte frugan. Jag orkar inte bråka men just nu orkar jag inte heller prata med henne. Hon säger att hon vill ha en unge till men... Jag vill inte höra argument om pengar när vi inte är fattiga och jag tycker detta är viktigare. FAN FAN FAN

  • Rainbow Dash

    Tack tjejer, denna tråden är verkligen bra att ha. Konstigt att man kan bli så engagerad i andras försök och kamp när man inte alls egentligen känner dem. Jag hoppas verkligen att vi alla lyckas till slut.

    Jag har inte pratat mer med min fru då jag just nu inte orkar lyssna på hennes resonemang. Jag vet att det kostar pengar och att vi fick mycket mindre än vanligt i november pga VAB, föräldraledighet och strul med FK. Att det dessutom är jul som kostar mer än en vanlig månad är jag också medveten om, men jag tycker inte det gör något ifall vi går minus denna månad, vi kan fylla på i resekontot när vi har en bättre månad istället.

    Jaja, läser nu att planen inte lyfter från Arlanda pga det dåliga vädret så hade säkert suttit där och gråtit idag istället. Suck att det ska vara så jobbigt att få till ett försök, inte att tala om att bli gravid.

  • Rainbow Dash
    erikalinnéa skrev 2012-12-27 21:02:24 följande:
    Hej! Nu första helgen i januari så åker vi ned, min fru och jag, och inseminerar oss privat. Så spännande och nervöst samtidigt häftigt.
    Spännande.

    Jag ska ner i morgon och göra försök nr 3. Nu får det lyckas då vi bara har två försök kvar.
  • Rainbow Dash

    Va? GRATTIS! Började precis fundera på att starta en ny positivare tråd (som inte är felstavad i rubriken -det stör mig ordentligt :) Äntligen ett plus i tråden!

Svar på tråden Rengbågsförsök?