Inlägg från: Rainbow Dash |Visa alla inlägg
  • Rainbow Dash

    Rengbågsförsök?

    Har nästan inga symtom. Det främsta är avsaknaden av PMS. Jag har lite ont i brösten men det har jag ibland innan mens och spänner lite i magen. Jag verkar dock vara en låghormonare och fick bara ett svagt plus idag BIM +1. Det har varit samma med de två andra graviditeterna så jag tar det med ro. Om allt går ok och följer samma spår så kommer jag snart få ett lätt illamående som håller i sig till v12-13.

  • Rainbow Dash

    Grattis erikalinnea! Kul med fler plus. Hur mår du?
    Jag känner inga symtom alls och det känns helt overkligt. Tacksam för att slippa illamåendet så länge som möjligt dock. Gravidillamåendet är inge kul.

    Infiniity, när testade du? Jag har testat negativt på BMI tidigare och även denna gången blev det bara ett supersvagt minus på BIM +1.

  • Rainbow Dash

    Infiniity, så tråkigt. Mens är inte kul att få och det är ett så grymt sätt att få veta att det inte lyckats. Hoppas ni mår ok.

  • Rainbow Dash

    Haha, ja nu ser jag ju att du skrev så. Jag läste lite slarvigt. Klart det blir det sista försöket i år.

  • Rainbow Dash

    Grattis Huffen! Kul med fler plus i tråden.

    Kul att det är så många kvar också. Fortsätter med spänd förväntan att följa era resor mot plus. 

  • Rainbow Dash

    Jag testade alltid på morgonen och sen strax innan fem, så att jag hann ringa till dk och boka en tid till nästa dag i lugn och ro ifall det blev plus på kvällen. Det blir ju lite bökigt att ta sig till dk på stört. Man har dock lite tid på sig då jag fick tid lite drygt ett dygn efter plus och det tog sig. Grymt stressigt dygn dock. Om ni får tid samma dag på akademiska ser jag inga problem med att bara testa på morgonen, lite mindre stressigt och lite billigare.

  • Rainbow Dash

    TFTC, åh spännande, lycka till. Jag har aldrig vågat mäta igen utan har bara testat en gång och sen hoppats på det. Jag skulle nog ha oroat mig för mycket oavsett om det blivit positivt eller negativt. Ägget ska ju släppa inom 24 timmar från stegring så då gör det väl inget ifall den avtar?

  • Rainbow Dash

    Anna Tr och TFTC vad tråkigt. Man blir så jäkla besviken och mens är ett så jobbigt sätt att få reda på att det ej funkat. Hoppas ni mår OK och tar nya tag. Snart funkar det för er med.

  • Rainbow Dash

    Kul med många nya plus här. Kan ni inte flytta till bebistråden så det blir lite fart på den också? Behöver ju inte överge denna för det.

  • Rainbow Dash

    Låter jobbigt infinitiity. Lycka till med Kub, det är häftigt att se den lilla människan sprattla där inne.

  • Rainbow Dash

    Startade den här tråden i september och då hade vi gjort ett första försök. Det tog sig inte. Sen försökte vi i oktober igen och även då kom mensen. Sen kunde vi inte försöka i november och december och jag kan säga att jag i stort sett hade gett upp vid det laget. Åkte till DK i början på januari för ett tredje försök men utan några förhoppningar alls. Men se, det tog sig. Nu sitter jag här i v21 och fortsätter att läsa om er andra som försöker. Vill bara säga att inte sluta försöka, det kommer ett plus till slut. Nu är inte ens tre försök särskilt många, har vänner som har försökt i upp till ett år men även de har nu barn. Ge inte upp!

  • Rainbow Dash

    Lite drygt ett år efter att jag startat denna tråd kom då underverk nr tre till oss idag. Lycka till till er alla som försöker, hoppas ni får ett plus snart.

Svar på tråden Rengbågsförsök?