• Anonym

    Jag är svårt elöverkänslig, fråga vad du vill!

    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:14:49 följande:
    Du skriver alla tester. Jag tycker att du skall titta på länkarna en gång till. Personligen anser jag mig inte ha tillräcklig kompetens för att förklara olika resultat på vetenskapliga försök. Jag vet att jag kan känna när någon glömmer att stänga av sin mobil i hemmet. Jag vet att andra elöverkänsliga kan det. Om du skulle umgås med flera elöverkänsliga skulle du snabbt inse att så var fallet.
    Men herregud vad du slingrar dig. Jag bad dej för farao inte att förklara vetenskapliga tester jag bad dig berätta hur det kommer sig att människor som du reagerar på det de tror och INTE MÄTBARA faktorer.
    Du kan känna lika lite som andra och fram till att du BEVISAR att det är som det är så anser jag att du är psykiskt sjuk oförmögen till sjukdomsinsikt.

    Du vet btw INTE vem jag umgåtts med. Att ha gemensam erfarenhet är inte samma sak som att ha samma åsikt. Fatta.

    Är jorden platt?
  • Anonym
    Anonym (Hanna) skrev 2012-10-21 10:17:41 följande:
    Hur kan du inte förstå själv att det är inbillning? Det finns inte ett enda vetenskapligt test där en "elöverkänslig" kunnat känna av om strömmen var av eller på i en ledning! Elöverkänslighet finns helt enkelt inte, det är motbevisat gång på gång.

    Förstår du inte att du skulle bli frisk snabbare om du tog tag i den egentliga orsaken till dina besvär? Eller vill du inte bli frisk? Har du testat anti-psykotisk medicin?  
    Jag tror att de INTE VILL bli friska därför då får de inte längre någon uppmärksamhet.
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-20 08:33:36 följande:
    Jag hade en tjock tv tidigare, men jag känner inte igen det som din kompis berättade. Men bara för att en elöverkänslig reagerar på ett visst sätt kan man inte utgå från att alla reagerar på samma sätt. det är väldigt stor skillnad.

    Det började med att jag fick ont i benen. Ja kunde inte ens springa 20 meter. När jag gick till doktorn kunde de inte hitta något fel. Sen började jag få stora koncentrationsproblem på jobbet (jobbade på kontor med dator), allt jag gjorde krävde enorm ansträngning. Några dagar senare började högerhanden svullna upp, handen jag använde mest vid datorn. Samtidigt fick jag yrsel efter bara 1,5h på jobbet så jag fick gå hem. Eftersom jag aldrig haft yrsel tidigare förstod jag först inte varför jag var tvungen att gå och hålla mig i väggen. Sen var jag hemma en vecka och då gick det ganska bra hemma men det blev betydligt värre när jag åkte in till stan. Det var då jag började misstänka vad jag led av. Sen åkte jag till närmsta mobilmast och då förstod jag vad jag drabbats av. Jag försökte jobba några dagar till men det var helt kört. I mitt rum gick det ganska bra för det låg rakt under en mobilmast, men vissa arbetsuppgifter hade jag en bit ifrån och där kunde jag inte vara. Det kändes som om jag fick en influensa på några minuter.

    Jag vet inte varför jag blev elöverkänslig, men så här i efterhand kan jag se att jag har haft en del diffusa symtom länge som jag nu i efterhand kopplat till strålning som tex dåligt minne, trötthet och muskelsvaghet. Precis som andra sjukdomar har man nog en viss känslighet för vissa och andra klarar man sig ifrån. 
    Varför projicerade du din ångest på elen?
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:29:03 följande:
    Hur kommer det sig då att jag har känt att besökare glömt att stänga av sina mobiler? Jag brukar ta för givet att personer jag känner faktiskt stänger av den. 

    Läs Roger Carlströms kommentar och förklara hur ditt resonemang hänger ihop.
     newsvoice.se/2012/08/04/elektrosmog-mobiltele.../

    På ett möte med elöverkänsliga var det en kvinna som satte sig på en plats. Efter en stund flyttar hon på sig för att strålningen var högre där. Efter mötet plockar hon fram en mätare som tydligt visar att den elektromagnetiska strålningen var högre där hon först satt. Förklara hur det hänger ihop.

    Eller en bekant som bor i ett sommarstugeområde och vaknar varje gång de har haft inbrott i området. Första gången gick han bara ut på tomten vilket fick tjuvarna att ge sig av. De andra två gångerna har han tagit bilen runt området, men han kom försent.

    Jag har sett elöverkänsliga reagerar på folk som går förbi och samtidigt pratar i mobiltelefon innan de haft en chans att se denna person.

    För mig är det fullständigt obegripligt hur allt det jag sett och det jag upplevt själv skulle kunna vara inbillning. 
    I experimentella studier har varken friska eller elkänsliga personer kunnat avgöra bättre än slumpen om de varit exponerade för EMF eller inte. Det finns därför för närvarande inte något vetenskapligt stöd för att det föreligger något orsakssamband mellan exponering för EMF och symtom. Samtidigt råder det inget tvivel om att det finns personer som har svåra besvär och lider i närheten av elektrisk utrustning.
    www.socialstyrelsen.se/halsoskydd/elektromagnetiskafalt/elkanslighet

    Vad som står i länkarna är ointressant. I den här tråden är det DU som ska förklara.

    Om strålningen inte hade varit högre hade hon  inte berättat om resultatet. Det är alltså också slumpen och typiskt hur du hittar på orsakssammanhang.

    Vad har inbrott med detta att göra mer än att du försöker påvisa hjärnspöken?

    Det här är inte ett utfall av allergi utan av hjärnspöken och påhittade orsakssammanhang. Sannolikheten att träffa på en mobil som är på är 100% bland andra människor. Varför reagera på det man ser och inte på alla andra människors mobiler? Förklara det OM du kan med DINA ord och inte fler skitlänkar med hittepåfakta.
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:34:02 följande:
    Vilken ångest?
    Den fu har och projicerar på elen.
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:32:58 följande:
    Jag reagerar inte på det jag tror utan verklig strålning. Läs inlägg 170
    Du reagerar på det du TROR. Datorn och att just DELLS är bättre är ETT bevis eftersom alla datorer i princip är samma inuti oavsett märke.

    I experimentella studier har varken friska eller elkänsliga personer kunnat avgöra bättre än slumpen om de varit exponerade för EMF eller inte. Det finns därför för närvarande inte något vetenskapligt stöd för att det föreligger något orsakssamband mellan exponering för EMF och symtom. Samtidigt råder det inget tvivel om att det finns personer som har svåra besvär och lider i närheten av elektrisk utrustning.
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:44:03 följande:
    Här är provokationstester jag tycker att du titta på.
    www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21793784

    www.magdahavas.com/dect-phones-affect-the-hea.../

    www.aehf.com/articles/em_sensitive.html

    Läs inlägg 170 så kanske du förstår varför jag anser att det inte är inbillning.
    Inlägg 170 är rent ut sagt psykotiskt, verklighetsfrämmande, helt utan förankring i verkligheten.
    Om du ville bevisa något med det så är det enda du åstadkommit.
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:54:34 följande:
    Visst är det anekdotisk bevisföring, men när all erfarenhet från elöverkänsliga, när andra länders myndigheter bekräftar att elöverkänslighet är det fysiskt problem och när mängder av läkare och forskare anser att det finns risker med trådlös teknik bör man nog ha en liten ödmjukare inställning att än att bara skrika ut att det är ångest och liknande som vissa gör.
    Även nu töjer du enormt på sanningen. Tror du själv på det du skriver?
  • Anonym
    Anonym (Elöverkänslig) skrev 2012-10-21 10:59:55 följande:
    Är Roger Carlsröm också psykotisk. Vad har du för kompetens att sätta diagnosen psykotisk på mig utan ha träffat mig?
    Vad har du för kompetens att sätta diagnos på dig själv?
     efter påhittade samband dessutom.
Svar på tråden Jag är svårt elöverkänslig, fråga vad du vill!