• hoppfull03

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Efter att varit i botten, känns det nu som allt vänder. Fick precis svar från min läkare att jag inte är gravid, så nu kan jag sluta med medicinen. Har fått tag på en ny läkare som ska kolla min polyp redan i morgon fast att hon har semester Glad . Hon sa att vi kan fortsätta med behandling för ny äggdonation snart Glad Får se efter jag har träffat henne i morgon. 

    Tack för alla tips och lyckönskningar.

    Lycka till alla!

    Kram  

  • hoppfull03

    Hej alla!

    Grattis till alla som fått plus Skrattande

    Michelangelina och Marge Simpson: hur har det gått med sprutorna man skulle ta när man blödde? Kom ihåg att jag var riktigt nervös för det  Obestämd 

    Lycka till Emos00 

    Våra två försök i Sankt Petersburg misslyckades, först så fick jag cellför'ändringar och gjorde en konisering,så ET blev uppskjutet i ett halvår och nu sist vid FET försöket så upptäckte de två polyper. Troligen var de som förstörde allt Rynkar på näsan
    Har fått en operationstid för det i mitten av september. Sen tror jag man måste vänta minst två menstuationer innan man kan göra nytt försök. Ska höra med min gyn läkare. Men det känns som vi knappt kommer hinna innan jul . Väldigt jobbigt med all väntan. Var väldigt jobbigt att börja jobba igen efter semestern. Man hade ju hoppats på att vara gravid och snart få vara mamma ledig. Vi tänkte prova i Spanien nästa gång. Hoppas på tredje gången gillt och nu tycker jag faktiskt att det är vår tur att lyckas.

    Lycka till alla! Kram 

  • hoppfull03

    Hej på er alla!

    Härligt att höra att ni mår bra och att de små liven växer :)

    Jag gjorde en hysteroscopi för några veckor sen. De gick i alla fall in och titta. Inga polyper hittade de, bara lite ojämnheter eller hur hon nu uttryckte sig. Hon tog ett vävnadsprov men skrapade inte ut slemhinnan. Sa att allt annars såg bra ut. Så polyperna hade väl försvunnit av sig själva. Förstår inte riktigt. Ska fråga min gyn vid nästa undersökning.

    Vi har nu bokat ett första möta på Instituto Bernabeu i Spanien, Alicante. Hoppas på bättre tur där. Ska dit i slutet av oktober. Hoppas att få göra ET innan året är slut.

    Har varit väldigt jobbigt att det inte lyckades i Ryssland. Förstår inte varför. Två fina embryon första gången och också två fina andra gången. Också att de var odlade till blastocyster då det ökar chanserna. Trodde polyperna förstörde men nu fanns det ju inga?!!!  

    Kram på er! 

  • hoppfull03

    Emos00 : njut och tänk positivt :)) Tack för peppning :)

  • hoppfull03

    Hej alla! Är nu hemma från vårtförsta möte på IB kliniken i Alicante. De var jätte trevliga o proffsiga och staden är underbar :) om allt går enligt planen så blir det ET i slutet av december. Tog ett halvår sen förra försöket i Ryssland. Att allt ska ta sån tid. Man ska ha stort tålamod ;) men men nu är vi på g igen och nu ska det bara vara positiva tankar ;) Hoppas allt är bra med er. Att ni får positva besked och att krabaterna i magen växer :))

  • hoppfull03

    Emos00: skönt att höra att allt är bra. Försök att njuta av din graviditet o tänk positiva tankar. Vet att det är super svårt är själv sån. Men har nu försökt se mer positivt på allt o tänka att det SKA gå bra ð???. Har också gjort en konisering. Vi var för ett år sen precis på väg till St Petersburg då vi fick avboka allt när jag fick cellförändringar . Gjorde en konisering i januari o sammanlagt fick vi vänta ett halv år innan vårt första ET efter den planerade planen. Har inte hört att det ska påverka graviditeten. Bara att de kollar lite extra i slutet innan födseln. Så man inte öppnar sig för tidigt! Julia: du ska se att det är positivt ð?? håller tummarna hårt ð???och ja, var jätte härligt väder i Spanien o skönt att slippa visumet ð???

  • hoppfull03

    Emos00: ja det stämmer i Spanien får man inga stödmediciner alls bara progynon, crinone o nedregleribgssprutan. Jag har fått av min svenska gyn kortison tabl och trombyl. De tror mer att det är viktigt med färsk sperma så vi får vara där i 12 dagar i december när vi ska dit. Man blir så förvirrad vill ju bara att det ska funka denna gång. Ska höra om assisted hatching också. Marge: härligt att höra att du o bebisen mår bra :) kram

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012