• hoppfull03

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Menar du nedregleringssprutan som man tar innan ET? Jag gjorde ul efter jag tagit den. Mina två ÄD försök misslyckades, ska i slutet av dec göra vårt tredje försök. Men då istället i Spanien. Hur mår du? Blöder du fortfarande? Kram

  • hoppfull03

    Hur har det gått för dig Julia2012?

    Jobbigt att inte sova bra emos00 , bra att du kom på att äta magnesium o att det hjälpte. Är som tortyr att vakna flera gånger per natt.

    Allt bra , marge?

    Om lite mindre än 3 veckor så åker vi till Spanien för ET . Håll tummarna för oss nu ;)

  • hoppfull03

    Hej marge! Kul att höra att knodden i magen mår bra. Men jobbigt med alla sammandragningar. Det är nog bra att du provar magnesium. Hoppas det hjälper.

    Har nedräkning nu till den 11 december. Känner mig nu väldigt glad, positiv och förväntansfull . Måste tänka positivt , nu är det vår tur ;)

  • hoppfull03

    Vad härligt emos att höra att allt väl med lilla krabaten i magen :)

    Var hos läkaren i går, allt såg bra ut och slemhinnan var 8 mm. Vi åker redan på tisdag och är i Alicante till den 22 dec. Är såå förväntansfull....håll tummarna för oss nu ;)

  • hoppfull03

    Tack emos för dina tummar , det värmer:)
    Jaa, bästa julklappen :))
    Kram

  • hoppfull03

    Här i Alicante är det 16 grader varmt o solsken. Ruvar från och med i dag på två embryos. Inga i frysen så hoppas på dessa två :) Testdag påjulafton,så det blir vanligt test tvådagar senare ;) Kram

  • hoppfull03

    Tack emos och marge :)) och tack marge fick julmatsinfon , ska absolut att tänka på det ;) skönt att höra att ni mår bra och att era krabater mår bra.. lycka till med ul undersökningen idag , emos. God jul! Kram

  • hoppfull03

    Vad härligt emos att allt var bra på ul :)) Är på ruvardag7 ochhar mästan inga symtom. Har varit väldigt positiv men idag blir jag orolig. Är väl att testdagennärmar sig ;) tänker på allt som kanske inte var bra...medicinen, donatorns blodgrupp, min kropp.....osv..nä, dags att rycka upp sig o leva på hoppet några dagar till ...julafton imorgon ;) God jul på er alla!

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012