Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    BIM på söndag, har bara 12 dagars lutealfas nu för tiden (13 dagar var den innan sonen så så himla stor skillnad är det inte i och för sig). Men på söndag är också min födelsedag vilket är skönt, för antingen hinner jag inte deppa så mycket över att mensen kommer eller så hinner jag inte tänka så mycket på att den inte kommer.

  • Anceka m D
    Lilla kakan skrev 2013-01-28 21:40:20 följande:
    aaah, bra tajming där Håller alla tummar och tår & grattis i förskott {#emotions_dlg.flower}
    Tack så mycket! Hjärta
  • Anceka m D

    Grattis cuppies!


    greeneyes skrev 2013-01-29 17:21:21 följande:
    Cuppies: Ååååh grattis!!! Härligt!!

    Här blev det ok på att börja försöka bli gravida igen - wohoo!! Mitt sköldkörtelvärde (TSH) var jättebra tack vare medicinen (Levaxin). Däremot är jag orolig, för mina TPO-antikroppar är fortfarande lika höga och de ökar risken radikalt för missfall vad jag förstått. Så jag är lite nojig... 



    Härligt att börja få försöka igen! Men tråkigt om det är så att det är hög missfallsrisk. Hur länge kan antikropparna vara höga?
  • Anceka m D
    Lättirriterad idag, tycker mig känna igen det som PMS-symtom. Men jag tror ju inte heller att det har tagit sig denna månad. Så trist bara med denna väntan. 
  • Anceka m D
    Blifyra skrev 2013-01-30 07:37:20 följande:
    Jag har börjat med äl-stickor idag. När på dagen testar ni?



    För enkelhetens skull testar jag vid typ 19, när jag har kommit hem från jobbet. När det närmar sig äl försöker jag testa två ggr per dag, typ 14 och 19. Ibland har jag testat på morgonen när det kvällen innan varit nästan positivt.
  • Anceka m D
    greeneyes skrev 2013-01-30 09:39:30 följande:
    Jag testar alltid med morgonurinet eftersom jag inte kan hålla mig på dan. Det funkar kanon, dessutom är strecken starkare då och lättare att se skillnad mellan, eftersom urinen är så koncentrerat.
    När jag testade för tre år sedan har jag för mig att jag läste att bästa tiden att testa var mellan 10-21 eller nåt sånt. Men jag har inte hittat den infon nu så det kanske har ändrats. Jag tycker också att det har funkat bra med morgonurin de ggr jag testat.
  • Anceka m D
    Blifyra skrev 2013-01-30 16:48:03 följande:
    Tack alla! Då kör jag på morgonen och hoppas på äl-utslag denna månad. Cuppies hur länge försökte ni innan ni plussade? Är nu inne på vårt 9 försök och känner att jag tappat hoppet. Borde man kolla upp sig?
    Vi är inne på försök nr 7 och jag har tänkt att jag kanske skulle kontakta nån gynmottagning. Men jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig och vad jag ska säga utan ger det nog ett år i alla fall. 
  • Anceka m D
    Jeeeenny skrev 2013-01-30 17:03:41 följande:
    Stannar kvar i både den gamla 30+ tråden och hoppar även in här
    Välkommen hit! Jag är ju också med i båda (och trådstartare).  
  • Anceka m D
    greeneyes skrev 2013-01-30 17:17:27 följande:
    Förlåt, har glömt bort det - hur gammal är du? De brukar ju ta hänsyn till åldern när de säger hur länge man ska försöka på egen hand.
    "Bara" 32 så jag tror att jag nog snällt får vänta ett år. 
  • Anceka m D
    Jeeeenny skrev 2013-02-01 16:05:52 följande:
    Okej, nu blir jag knäpp tror jag...
    Pga vårat ma i december och att bm jag pratade med i tele i tisdags var rätt säker på att jag hade ÄL den här veckan då jag haft en starka smärta åt vänster äggledare så köpte jag apotekets ÄL-tester (CB´s var slut)
    I tisdags var teststrecket svagare än kontroll - negativt.. i Onsdags såg det i mina ögon positivt ut på morgonen för att sen på em vara svagare. Negativt igår morse och nu på em idag är det, vad jag tror, positivt igen?! Kan det verkligen vara så? Nån mer som testat med apotekets??
    Ibland kan man få utslag igen, om ägget faktiskt inte släppte första gången har jag hört. Annars vet jag inte riktigt varför det skulle bli positivt igen. 
Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.