Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    Jag älskar såna här morgnar, not. Vaken två timmar i natt med sonen. På uruselt humör på morgonen, sambon också som inte heller sovit bra. Han säger "om vi hade två skulle vi aldrig få sova". (Han skulle egentligen vara nöjd nu men han vet hur mycket jag vill ha ett barn till.) Varpå jag väser "det kommer ju aldrig bli ett till så oroa dig inte". Ur kapitlet "Saker man inte ska bråka om när man är trött."

  • Anceka m D

    Min sambo säger också att det kommer hända när jag minst anar det. När blir det då undrar jag eftersom jag fortfarande är lite besatt...

  • Anceka m D

    Tack alla för pepp och glada tillrop! Jag är också glad att den här tråden har samlat så många fina tjejer!

    Idag är en bättre dag! Vi har sovit i natt och det är ganska lugnt på jobbet. Ikväll tänkte jag hoppa på mannen också, äl närmar sig (trol sön eller mån) och lite övning kan behövas om inte annat.

    Greeneyes: jag tänker också som du! Shoppade rätt mycket kläder till mig på en Me&I träff som jag hade i helgen, jeans bland annat. Och det borde ju ordna en liten mage på stört. Eller träningskortet.

  • Anceka m D

    Min kollega berättade idag att hon och hennes man försöker få barn (första) och att det bara blir missfall hela tiden. Nu vet jag inte hur länge de försökt och hur många missfall men det ger ju lite perspektiv på saker...

  • Anceka m D

    Hmm, jag har fått spottings/mellanblödningar. Eller så är det bara "rester" av mensen. Åtminstone andra gången som jag får blodig flytning typ 2-3 dagar efter mens. Kanske dags att kontakta gynekologen i alla fall...

  • Anceka m D

    Nej knappast gravid - där talar tempen sitt tydliga språk.

    Ska göra ett nytt försök med att boka tid hos gyn imorgon, idag gick det sådär.

  • Anceka m D
    Blifyra skrev 2013-02-13 12:13:31 följande:
    Och så kom mensen. Tre dagar för tidigt. Surt. Men första mensen sedan i juni när vi började försöka som jag inte är arg och ledsen. Känner mer lycka över sonen och att träningen går lite bättre. Nu tänker jag ägna min tid att tänka på min träning.



    Det är alltid tråkigt att få mens när man önskar något annat. Men skönt att du kan fokusera på andra saker denna gång! Jag håller tummarna för nästa försök, för oss alla.
  • Anceka m D
    Blobba skrev 2013-02-15 13:09:37 följande:
    Jag är BIM -3 och kunde inte vänta längre.

     


    Kan ni se vad jag hoppas se?!
    Jag testade positivt i december BIM -2 för att sedan få missfall BIM +4. Vågar jag hoppas den här gången? Blandade känslor mellan total lycka och rädsla.
    Jag ser också! Grattis! Håller tummarna för att denna vill stanna.
    greeneyes skrev 2013-02-15 15:10:08 följande:
    Blobba: Ååååh Jättegrattis till plusset, vad kul!!! Jag tycker att du ska försöka låta bli att oroa dig och tänka på mf, njut och var glad istället (vet att det är svårt!).

    Nu har jag varit hos läkaren angående sjukskrivningen, och jag berättade hur jag mådde, mina funderingar och var ärlig precis som Lilla kakan föreslog. Läkaren sa att det inte fanns någon chans att jag skulle orka med att börja jobba när jag mår som jag gör, så han sjukskrev mig på heltid i två veckor till. Och det känns skönt att få en chans att komma på fötterna innan jag går tillbaka, så jag är glad att han slog näven i bordet så att säga. *puh - andas ut*.

     
    Skönt att du får några veckor till att återhämta dig på!

    Jag ska nog testa med äl test denna månad ändå, sambon är borta ikväll och kommer hem imorgon - jag tror inte att äl är på gång riktigt än men jag vill veta. Så ikväll testar jag och ser hur det verkar!
     
Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.