Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.

    Ok, inte ens nära äl enligt stickan. Skönt på ett sätt eftersom sambon är borta till imorgon, då har vi antagligen tid på oss att bygga upp ett litet lager ändå. Jag är bara nervös att det ska bli en månad utan äl, det känns så segt då!

  • Anceka m D
    Jeeeenny skrev 2013-02-16 18:06:08 följande:
    Fortsätt gärna med det... En ½dag fick jag vara utan för att det sen skulle komma tillbaka med full kraft.. Hur länge ska man orka??!
    Fy, vad trist! Hoppas att det slutar snart!

    Ego: Fortfarande negativt äl-test men nu verkar det i alla fall vara äl-flytningar på gång. Om det följer det vanliga mönstret blir det nog äl måndag eller tisdag då. Håll tummarna! 

    Det går bra med träningen i alla fall. Två/pass per vecka hittills (1,5 vecka hihi). Sötsakerna är det värre med. Jag kör söndagsbikten nu, det är ju nästan söndag i alla fall. Det bjöds på semlor på jobbet i veckan och det kunde jag ju inte låta bli. Sen gjorde vi chokladbollar till filmen igår jag och sambons dotter. Och idag är det ju lördag... 
  • Anceka m D

    Och jag har väldigt negativa äl-test idag också, försöker att inte noja över utebliven äl riktigt än utan hoppas att den bara är sen den här månaden. Dag 18 har jag ju haft en gång (dag 13 idag)...

  • Anceka m D

    Min ägglossning är inte i sikte än. Jag hoppas att det hänt nåt på stickorna ikväll annars börjar det se ut som en månad utan äl, lite deppigt.

  • Anceka m D

    Blifyra: skönt att det såg bra ut "so far! Jag ska ta nya tag i att boka tid hos gynekolog, satt ju bara i telefonköer förra veckan...

  • Anceka m D

    Fortfarande ingen äl i sikte. Kommer nog testa ett par dagar till, som senast har äl kommit på dag 18 el 19 (tror att jag är på dag 15 idag).

    Så länge fortsätter vi med sex varannan dag, känns rätt lagom.

    Tur att jag har lite annat att fokusera på, träningen, jobbet och en fest på fredag. Har inte varit på fest på evigheter!

  • Anceka m D
    Muakollen skrev 2013-02-19 19:41:20 följande:
    Den här tråden har jag missat men jag ser ju att jag känner en del av er Försök nr 8 är vi inne på nu i våra försök att få till en 3:a. 1:an och 2:an blev till på försök nr 2 och 7 så nu har vi satt ett nytt rekord i att försöka. Känns inte direkt som något roligt rekord Ja ja, äl var för några dagar sedan och bim är den 1 mars. Hoppas på tur för mig denna gång!



    Välkommen hit också! Håller tummarna så att de vitnar!!
  • Anceka m D

    Nu händer det äntligen nånting på äl-stickan! Får se om det räcker för att bli positivt, och sen om tempen stiger. Jag är fortfarande inte övertygad om att det blir nån äl den här månaden...

    Blifyra: jag ska också tänka på de orden!

    Akinna 77: Vad bra att ni inte missar 'max' även om jag förstår ditt nojande, jag är ju likadan själv. Men du kommer säkert få max fertilitet, du är väl bara några dagar efter mens?

  • Anceka m D
    greeneyes skrev 2013-02-20 08:23:58 följande:
    Åh här händer också grejer med äl-testen! Imorse på dag 13 var det positivt!

    Vilken skillnad det är på min cykel sedan jag medicinerats för sköldkörteln. Hoppas det förblir så korta cykler, förut blev testerna positiva mellan dag 18-27!



    Härligt! I den bästa av världar blir mitt positivt ikväll så vi kanske får följas åt ändå!
  • Anceka m D
    Jeeeenny skrev 2013-02-20 11:37:51 följande:
    Fick inte vara blödningsfri, utan det kommer mer nu. Efter 8 veckor och 6 dagar så börjar jag bli bra less nu! Har börjat med järn igen eftersom jag, som du säger, antagligen förlorat en del nu igen.
    Gyn ska ringa upp i em, kanske att jag ska ta den där kuren ändå. Gyn.läkaren sa visserligen att jag kan bli gravid trots småskvättandet. Men man har ju ingen som helst koll på vad som är mens o inte som det är nu..
    Fy vad segt. Hoppas att Primoluten gör susen!

    Alltså, nu måste det bli pos äl-test. Har äl-värken from hell! Kan just nu inte fatta att jag längtat efter detta, det är inte skönt nånstans. Och bara tanken på att vi verkligen borde ha sex ikväll för att jag gråter av smärta. Som tur är brukar det gå över inom några timmar så förhoppningsvis lagom till sexandet.  

    Jag kommer dock inte att köpa samma äl-test (Bäst på test eller billiga tester, kommer inte ihåg) om jag nu köper några flera, hälften har varit "skadade" och sen är de svårlästa (mindre färg?) jämfört med de från Testlagret som jag haft tidigare.   
Svar på tråden Vi kring 30 som jobbat på syskon några månader.