Inlägg från: kossann |Visa alla inlägg
  • kossann

    BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?

    MIn kropp funkar som en klocka! Mensen kom precis som väntat i morse!

    Min karl sa för ett tag sen att det kommer att bli en februaribebis, som kommer lagom till årsdagen då hans pappa gick bort! Så jag hoppas att han har rätt, och att det är vår tur att plussa nästa månad!
     

  • kossann

    Har äl nu, monitorn visade max igår och idag. Jag trodde inte att vi skulle lyckas få till det innan torsdag, men hjärtat ser till att vi lyckades får ihop det både igår och idag :)

    Så nu är det bara att vänta på BIM! 

  • kossann

    Igår var första gången det kändes hopplöst för mej! Chefen som är 10 år yngre än mej kom igår och berättade att hon är gravid.
    Jag vet att jag är 41 år och inte lite fertil som när jag var i 20-års åldern och fick mina 3 barn.

    Jag har sagt hela tiden att vi gör ett försök att bli gravida, tar det sej inte så gör det inte det... men igår blev jag riktigt ledsen!

    Jaja, BIM 3/6, bara vänta och se! Känns inte som om jag har så jättemånga chanser till kvar att försöka på. 

    Sorry för att jag kräks lite... 

  • kossann

    Jag kommer att testa på söndag eller måndag (bim på måndag). Det beror på om jag är hemma till söndag, då vi ska iväg till kompisar i några dar nu, och inte vet när vi åker hem.
     

  • kossann

    Hej och välkommen Mestis! Själv gick jag upp och tog ett gravtest i morse som var negativt... Typ en halvtimme senare kom mensen! Fasen vad trött jag blir!

  • kossann

    Hur har det gått Blinbling? Har mensen dykt upp?

    Jag provade att ringa BM idag för att höra om Pergotime, men hon sa åt mej att ringa VC, och där fanns inga tider, så jag skulle ringa imorgon kl 7 för att kolla om det fanns tid imorgon.

     

Svar på tråden BIM 17/3, 42 år och känner tidiga tecken, fler i samma situation?