• Mimmis rum

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    Vi fick ett plus idag!
    Vi är så glada!!
    Finns det fler kanske? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-07 10:29
    Någon idag kanske

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-02 13:51
    På den här adressen kan nvi registrera oss www.familjeliv.se/Forum-2-367/m70782406.html

  • Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?
  • StrawberryDream

    Hej. Ja hi hi jag hade ju gett upp hoppet så jag hade lite svårt att tro bm... Hon bad mig ta med testet hem så jag kunde titta på den och smälta in fakta. Skrattande.

    Men nu har det gått in i huvudet och även symtomen. Har inte varit jätt för dem här hemma både gravidhormoner samt sluta snusa. Min femte dag som nikotinfri. Lite stolt är jag över mig faktiskt va mkt lättare att sluta röka.

    Nu har det lagt sig med nikotinhumöret tror jag. Nu vill jag att tiden ska gå fort fram till v 12-13 så man passerar den där missfallsrisken. Ska på info hos bm om tidig fosterdiagnostik imorgon och ska göra kub testet. men tänk om det är hög sannolokhet vågar man fvtp eller mkp. menar missfallsrisken. hua nu tänker ja för mkt igen men det e ju svårt att bolla tankar när inte så många vet.   

  • Storfamilj

    Hoppar in här jag med :)
    Är 40 år och har BF 10 november. Var på RUL idag och allt såg bra ut och det verkar vara en liten kille därinne :)
     

  • kat1

    Vill gärna hoppa in jag också:) Är 40 år och väntar första barnet (efter tre missfall). Har BF i december och håller tummarna att allt går bra nu! Hur går det för er?

  • SoMa72

    Själv fick jag mens i torsdags, så dubbelkuren med Pergo hjälpte inte, ingen äl hade skett. Bara att hålla tummarna för att effekten sitter i och att jag får äl i juli samt blir gravid då. Skam den som ger sig! Tungan ute


    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥
  • polstjärnan
    SoMa72 skrev 2013-06-25 08:07:20 följande:
    Välkomna alla nya! {#emotions_dlg.flower}
    tack snälla Glad
    SoMa72 skrev 2013-06-25 08:09:24 följande:
    Själv fick jag mens i torsdags, så dubbelkuren med Pergo hjälpte inte, ingen äl hade skett. Bara att hålla tummarna för att effekten sitter i och att jag får äl i juli samt blir gravid då. Skam den som ger sig! Tungan ute
    då håller jag tummarna för nästa gång då... {#emotions_dlg.flower}
  • zebran

    Hej på er alla gravida och snart gravida! Hoppar gärna in i denna tråd! 39 år och nygravid i v 4!! Tredje päplingen om allt går vägen. Har läst om er soma och blingbling i andra trådar o önskar så att ni snart blir m bebbe ( igen)

  • Blingbling

    Passar också på att hälsa all nya i tråden välkomna hit - kul att det faktiskt finns folk runt/över 40 som faktiskt är gravida....man får ju ta på sig de största hörselskydden man hittar och tokstänga in sig i sin egen bubbla då man ibland besöker sjukvården och i princip konstant får hör "Ja...du är ju ganska gammal...och då kanske man inte har så stora chanser..." osv osv osv.

    Men, det är bara att peppa varandra här inne i tråden och så ska det nog bli en hel hög av bebbar som har mammor som "varit med ett tag i livet" om något år!

       

Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?