• Mimmis rum

    Fler som är lite äldre som är gravida?

    Vi fick ett plus idag!
    Vi är så glada!!
    Finns det fler kanske? 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-07 10:29
    Någon idag kanske

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-02 13:51
    På den här adressen kan nvi registrera oss www.familjeliv.se/Forum-2-367/m70782406.html

  • Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?
  • Blingbling
    zebran skrev 2013-06-25 21:00:47 följande:
    Hej på er alla gravida och snart gravida! Hoppar gärna in i denna tråd! 39 år och nygravid i v 4!! Tredje päplingen om allt går vägen. Har läst om er soma och blingbling i andra trådar o önskar så att ni snart blir m bebbe ( igen)

    Gulle dig - tack för lyckönskningen! Jag håller alla tummar som finns (även om det bara är två ) för att allt kommer att gå finfint för dig hela vägen till en ny bebis!
  • Milli246

    Jag hoppar också in här! Får min andra sladdis i oktober! Har en på 20, en på 17 och en på 1,5 innan. Min man har en på 19 och två på 15 år. Det ska bli så kul! Nån som bor i närheten av Mjölby, Linköping? Vore kul att träffa lite folk i ens egen ålder!

  • alynda

    Någon i denna tråd som har BF under hösten o bor i Sthlm- området?

    Är 41 och väntar (efter många om och men) vårt 2:a barn i oktober. Var 36 m första o märkte att jag var några år ädre än de flesta nyblivna mammor då, men skillnaden var inte så stor. Nu däremot... igår skulle jag hämta "Baby-to-be-box" (gratisprover fr Apoteksgruppen), och fick då skriva upp mitt personnummer på en lista. Det fanns ett 20-tal namn men inte en enda till född på 70-talet! Själv född 72 trodde jag nog att det skulle finnas några födda i slutet på 70-talet som väntade 2 eller 3:e barnet i alla fall. Då bor jag ändå i ett område med många akademiker m bra inkomster, vilket ofta hänger ihop med barnafödande i mer mogen ålder.

    Nåväl, man håller väl kanske på mer med såna förberedelser m första barnet (eller som jag som börjar om när 1:an är nästan 5), men ändå.  Vore i alla fall kul med kontakt med andra mogna mammor m bebis i ungefär samma ålder under föräldraledigheten sen :)

  • mamma40plius

    Här finns en 71:a i Sthlm som väntar barn i okt och känner mig också lite ensam. När jag fick min första ( född 03) så var det många jämnåriga som hade barn i samma ålder. Nu känner jag inte ens någon som är yngre och gravid.

  • SoMa72

    Bara jag får plus och en grav som stannar kvar så har ni en 72:a lite norr om Stockholm, tjejer Skulle fått barn nr 2 i nov om jag inte fått MA i apr, men nu satsar jag på plus i juli och bebbe i mar/apr...


    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥
  • SoMa72
    polstjärnan skrev 2013-06-25 20:01:45 följande:
    tack snälla Glad
    då håller jag tummarna för nästa gång då... {#emotions_dlg.flower}
    Tack snälla du! {#emotions_dlg.flower}
    ♥ ♥ ♥ Alice 18 mar 2012 ♥ ♥ ♥
  • StrawberryDream

    Tror jag blir stollig..först fick jag penc kur på tio dgr 6 tab om dan plus förkylning på det samtididgt. Nu tack vare penc kuren så åkte jag på svamp i underliv...morr eller o som kronan på toppen får absolut inte ta allergi med. Känns ju fint nu när allergin börjat... behövde bara gnälla av mig. Lite hypokondrisk över denna svampen o hur den kan påverka bebbe. fick endast köpa krämen ej vagiatorer... känner mig såååå positiv just nu..

  • Fairytale01

    Här är en till! Jag plussade förra veckan, vet inte vilken vecka jag är i dock. Jag är född -74 och har en liten kille på 3 månader (!!!), en pojke nyss fyllda 14 och en dotter på 13. Det här blir om allt går vägen, sista barnet!

  • MammaMu74

    Hej hopp! Hänger gärna på denna tråd ð??? Jag blir 39 i höst och väntar mitt andra barn i oktober. Har en prins hemma som blir två i september, vi ser så fram emot en liten till. Blev gravid efter sex månaders tappra försök så det får man väl ändå säga gick "lätt" ändå... Har inte hunnit läst ikapp i tråden ännu, det får väl bli nattens lektyr när det är svårt att sova ð???

  • rudbeckia

    Ytterligare en som gärna hänger med i tråden, är 41 och kommer att hinna fylla 42 innan pyret tittar ut i November. BF är planerat till 15 Nov.
    Väntar syskon och har en son som snart är 4 år efter IVF, så vägen till att bli gravid har varit lite snårig båda gångerna.

Svar på tråden Fler som är lite äldre som är gravida?