• Anonym (Förälder)

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Häromdagen berättade min dotter att hon vill skaffa en piercing i tungan. Jag blev naturligtvis förbannad och vi hade ett ordentligt bråk. Hon säger att hon struntar i vad ja säger och kommer skaffa en ändå! Jag hotade med "rumsarrest", men vet inte om det hjälper..

    Vad ska jag göra? Hur ska jag få henne på andra tankar? Bör jag vara orolig för vilka hon umgås med nu och andra saker? Hjälp!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-22 17:12
    Håller verkligen inte med om vad många här skriver. I alla fall så har jag gett dottern rumsarrest över helgen, eftersom jag är orolig. Vi pratade om detta och jag är orolig att hon kommer försöka göra det tillsammans med sina kompisar i helgen annars.

  • Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!
  • Annamaria44

    Är barnen under 18 år kan man stämma dem som utför piercingen. Salongen kan förlora tillståndet att utföra piercingar. Jag hotade min dotter med det, trodde hon skulle ändra sig. När hon blev 18 år gjorde hon det ändå.

  • Jättekul

    Jag har varit med om att ungar i 15-års åldern gjort piercing själva i tungan eller gått till en studio och med förfalskad lapp från föräldrarna.

  • Hypnotica

    Som femtonåring skaffade jag piercing i läppen.
    Som sextonåring skaffade jag piercing i tungan.

    Båda gångerna följde mamma med och skrev på.

    Jag har kvar båda piercingarna än idag.


    Jag är inte bitter - jag är välhumlad.
  • Anonym (Torsdagtrolll)

    Haha, första gången jag vet att tungpiercing heter kuksugarpiercing.

  • Anonym (Linda)

    För det första så är det nog nästan ingen som skaffar en piercing bara för att det ska vara skönt för en kille när han blir avsugen, så tror knappast över att du behöver oroa dig för det. Dock är det mycket möjligt hon suger av killar som hon har sex med, om hon nu har det, men jag tror inte att det har något som helst att göra med en piercing. Och nej, det är väldigt få under 50 år som tror att det på något sätt hör ihop, dessutom borde du inte oroa dig så mycket över vad andra kanske ska tycka. Dessutom kan man visst gilla att suga av någon och det behöver inte alls vara förnedrande, och du verkar tycka att alla som suger av någon är äcklig, vilket är hemskt, om du nu inte gillar det så gör inte det, men se inte ner på folk som gillar det och gör det. Det är väldigt synd om din dotter om du säger sådana saker till henne som du sagt här, och jag vet för när jag var 15 år brukade min pappa kalla mig för slampa och det du säger är minst lika illa. Dessutom är det vanligt att 15 åringar har sex i dagens samhälle och det är din uppgift att prata med din dotter om sex och lämna dina fördomar utanför det hela, om du inte redan gjort det.

  • Anonym

    Tyvärr finns det studios där de piercar ungdomar fastän de inte är 15, fastän de inte har målsmans godkännande. Det finns ingen lag på att de inte får göra det. Men seriösa ställen gör inte det. Jag råkade ut för det, då mitt barn kom hem med piercing i tungan. Kunde inget göra. 

  • Anonym
    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 17:09:04 följande:
    Vadå feminist? Jag är verkligen inte feminist.

    Hela du är en motsägelse. Det fanns inga feminister på 1800-talet och det finns inte särskilt många religiösa feminister. 
    Läs på lite om feminismens historia så får du se att du har fel.
  • MinaE
    Anonym (Förälder) skrev 2013-03-21 15:46:02 följande:
    Och för er som undrade om jag tycker det är förnedrande med oralsex..  det är en annan fråga kanske, men ja det gör jag i viss mån. Varför skulle man vilja ha en snopp i munnen? Inget skönt, utan man får kväljningar och det är obehagligt..  Det handlar ju bara om att mannen ska visa sin dominans och bli tillfredställd... Jag gjorde det när jag var ung, för att man förväntades göra det. Nu skulle jag aldrig komma på tanken!
    Jösses.. !  :O 

    Nu har jag bara läst TS och bara fram till det här inlägget..

    Men ursäkta TS,, snälla för inte över de där konstiga sexuella åsikterna till ditt barn..Kuksugarpiercing.. :D Sanna mina ord, det var verkligen helt nytt :)

    Ja det må jag säga.. Är du från stenåldern.. ?

    Jag är 47 kan jag säga eftersom jag antar jag kommer få det som motfråga av dig.. 
    Iam Mina
  • Anonym (E)

    Men va? Jag piercade tungan när jag var 15 och mamma följde med. Hade absolut inga kuksugartankar i huvudet utan tyckte att det var coolt och snyggt. Min mamma tänkte hellre tungan än nåt synligt, typ läppen. Tycker inte att det är någon big deal utan bättre att du som mamma följer med till ett bra ställe än att hon går själv till någon knäppgök som inte vet vad hen gör.

    Sätt upp ett mål som din dotter ska uppnå för att hon fått piercingen, min mamma lät mig få den mot att jag skötte skolan och städade mitt rum regelbundet.

  • MinaE
    Anonym skrev 2013-03-21 17:53:59 följande:
    Tyvärr finns det studios där de piercar ungdomar fastän de inte är 15, fastän de inte har målsmans godkännande. Det finns ingen lag på att de inte får göra det. Men seriösa ställen gör inte det. Jag råkade ut för det, då mitt barn kom hem med piercing i tungan. Kunde inget göra. 
    Men det finns ju massor av sidor på internet där man kan beställa nålar i vilken storlek som helst. Enkelt och billigt.

    Många gör det idag. Sen piercar de varandra. Ett litet exempel :
    piercing.nu/product/173-nal.html

    Men ja man får tacka för det fina sextipset TS :D Ska nog pierca mig kanske :) 
    Iam Mina
Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!