• Anonym (Förälder)

    Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!

    Häromdagen berättade min dotter att hon vill skaffa en piercing i tungan. Jag blev naturligtvis förbannad och vi hade ett ordentligt bråk. Hon säger att hon struntar i vad ja säger och kommer skaffa en ändå! Jag hotade med "rumsarrest", men vet inte om det hjälper..

    Vad ska jag göra? Hur ska jag få henne på andra tankar? Bör jag vara orolig för vilka hon umgås med nu och andra saker? Hjälp!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-03-22 17:12
    Håller verkligen inte med om vad många här skriver. I alla fall så har jag gett dottern rumsarrest över helgen, eftersom jag är orolig. Vi pratade om detta och jag är orolig att hon kommer försöka göra det tillsammans med sina kompisar i helgen annars.

  • Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!
  • Anonym

    Tycker inte speceillt snyggt hade väl ett par kompisar på gymniaset som gjorde det. Men säg till henne att hon måste vänta tills hon e 18 eftersom du inte vill stödja hennes beslut och pierca sig. vill hon då kan du ju endå inte göra så mycket. Men säg till henne att hon måste tänka efter noga och plocka gärna fram bilder på misslyckade tungpericingar och diskutera men som sagt säg till henne att ska hon göra så får hon nog lov och bli myndig först.

  • Flickanx2

    Oj... nä, jag håller nog med många här om det där med att hon vill ha det som det du verkar tro. Snarare att det är ett tryck i samhället för många unga att skaffa sig det, som med mycket annat här i världen.

    Nu vet jag inte hur gammal din dotter är men om hon är under 15 år måste du nog ge ditt samtycke innan hon gör det. Fast jag tycker nog du kan vara lugn. När hon tröttnar på att ha den är det bara att ta ut den och det växer ihop fint, vad jag har hört.

    Kan själv tycka det är lite fint med piercingar. Har själv en i naveln fast det är allt. Hade inte vågat ta någonannanstans. Det verkar som det gör så ont jue;) Fast när jag skaffade min var det lite av en protest faktiskt. Gjorde det utan att någon visste om det, just bara för att jag ville. Så du kan nog luta dig tillbaks och tänka att det inte är så farligt.


    128
  • Sadie

    Ok, nu måste jag väl skämmas lite för mina fördomar. Men alla har fördomar, lika bra att stå för dem.

    Jag håller med ts. Piercingar över huvud taget ser sjukt trashigt och billigt ut. Mitt första intryck av någon som har piercingar i ansiktet är att de är lågutbildade alternativt är inne i nån sorts tonårsfas. De människor jag lär känna som har det, kan jag alltid ändra åsikt om men att det SER trashigt ut håller jag fast vid. Jag skulle bli lika arg som ts om min dotter kom hem och ville ha en.

    Däremot associerar jag inte piercing till sex, människor som utnyttjar och förnedrar mot den andra partens vilja finns lika mycket i kostymvärlden, de allra flesta människor har en sexualitet och den finns där oavsett hur man ser ut i ansiktet.


    * Lova 2006-07-05 * Elsa 2008-01-30 * BF 2013-08-01 *
  • Tom Araya
    MinaE skrev 2013-03-21 18:06:47 följande:
    Men ja man får tacka för det fina sextipset TS :D Ska nog pierca mig kanske :) 
    Mina erfarenheter av att få oralsex av tungpiercade tjejer är inte goda. Jag tycker det skaver.
  • Anonym (25år)

    Följ med henne till en studio där hon kan göra det,risken finns att hon gör det själv eller nåt annat pucko med smutsiga kanyler utan kunskap i  var i tungan det är ok.

    Det finns mycket som kan hända. Själv tog jag min första i läppen som 16 åring och en andra i läppen oxo som 17 åring. Dock blev den andra så pass infekterad och svullen att ag tills sist var tvungen att ta bort den.Min kompis tog själv i örat, det resulterade i att öronhänget växte fast,alltså ny hud växte ovan på och typ begravde det hela. Slutade läkarvård och några stygn.

    Låt henne uppnå ett  mål för att få den, och var realistisk. Du kan inte säga att du ska följa med om hon uppnår ett mål för att sedan lägga ribban svinhögt, för att du är medveten om att hon ej ska klara det. Så får du inte göra.

    Din dotter kommer förr eller senare att ha sex,om det inte redan hänt. Acceptera det. Förstår inte varför det är så sjukt viktigt att folk ska vänta, är det för att föräldrarna misslyckades med sitt egna första ligg?

    Själv fickman höra om att första gången skulle bestå av rosenblad och tända ljus med någon man älskar. Kan säga att det inte blev så och kan säga 'även att jag har inget emot hur min första gång är

  • MinaE
    Tom Araya skrev 2013-03-21 18:18:27 följande:
    Mina erfarenheter av att få oralsex av tungpiercade tjejer är inte goda. Jag tycker det skaver.
    Intressant info till oroliga TS :)

    Ser du ts, du behöver inte oroa dig..! 
    Iam Mina
  • Anonym

    Förnedrande suga kuk :O är de förnedrande och slicka fitta oxå ts ??

  • iser

    ha ha. Visste inte att det kallas så. Nå min bonusdotter har en sån samt töjningar i öronen. Inga roliga omskrivningar för töjningar?

  • Raven90

    Jag har haft tungpiercing i 7 år och det är första gången jag hört att det kallas kuksugarpiercing :P
    Jag har flera piercingar och just tungan var den som läkte snabbast och utan några som helst problem. (Jag har haft två i tungan men tog ut den ena då den var sne)  vart 15 år gammal när jag piercade tungan och hade inte en tanke på att suga kuk då :)   Nu brukar jag få ta ut piercingen vid oralsex då min kille ibland tycker att den skaver

  • HäckHäxan
    Anonym (Torsdagtrolll) skrev 2013-03-21 17:44:29 följande:
    Haha, första gången jag vet att tungpiercing heter kuksugarpiercing.
    hehe samma här, det hade jag ingen aning om. Själv suger jag kuk sjukt mkt bättre när piercingen inte är i så
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
Svar på tråden Hjälp, min dotter vill skaffa kuksugarpiercing!