Inlägg från: Sanna890 |Visa alla inlägg
  • Sanna890

    FITLINE - nackdelar

    Jag är gravid i vecka 14, min mamma har börjat med ett preparat som heter fitline, hon tjatar och tjatar på att jag ska dricka det under graviditeten, men jag vill inte då det inte finns några studier på vad som händer med fostret. Det mesta man läser på internet om fitline är solskens historier, men det finns även några få sidor om människor som råkat väldigt illa ut, läste om en kvinna vars njurar blev utslagna, en man vars bukspott körtel tog skada, han har nu mer typ 2 diabetes. Fitline är ju ganska nytt i Sverige som jag förstår, pga det hittar man inte så mkt info. Det är även mkt prat om pyramidspel, vilket alla säljare total nekar! Men vad kallar man det när man tjänar mer och mer pengar ju mer dina kunder säljer, och mer pengar ju mer kundernas kunder säljer? Hmm, jag är väldigt fundersam.

    Det jag undrar nu är om det är någon här som inte tkr att fitline har fungerat?


  • Svar på tråden FITLINE - nackdelar
  • Sanna890
    Carolinaengman skrev 2013-05-26 12:07:39 följande:
    Fitline är helt ofarligt! De som har "blivit" sjuka av det som du säger var redan på väg att att få det! för det finns inga studier på att det ska orsaka någon sjukdom mera allvarlig. Fitline ska hjälpa dig att få bort tex sjukdomen eller något annat dåligt i din kropp. Så det är inget dåligt med Fitline. Jag har druckit fitline i 3 år och jag har inte blivit sjuk sen dess. Mitt imunförsvar är på topp och jag mår mycket bättre nu en vad jag gjorde förut. Jag var också jätte allergisk mot pollen men den allergin försvann pga av att jag drack fitline! 



    Det finns lika lite forskning på fördelar som nackdelar, ni som som säger att det är så överdrivet bra säger det för att sälja, pyramidspel även kallat. Så jäkla fake så det finns inte. Ät morötter så mår du oxå bra.
  • Sanna890

    Träna och ät rätt så lovar jag att ni mår lika bra ;) ser allt ni skriver som hjärn tvättning. Folk vill tjäna pengar och så är det med det. Har sett min mamma hålla på med detta sen i påskas, för henne, hennes vänner, vänners vänner går allt ut på pengar. Den som är över mamma är just nu arg på henne för att dom mamma värvat "inte jobbar tillräckligt hårt". Inte pyramid spel? Skitsnack. Men tack för era svar.

  • Sanna890
    Annnanym skrev 2013-09-03 08:12:02 följande:
    Inte alls insatt i vad Fitline egentligen är och hur det skulle kunna hjälpa mer än något annat tillskott men jag är så INNERLIGT TRÖTT på de som säljer/använder Fitline och ska pracka på en deras produkter. Ens bekanta blir som försäljare, TAGGA NEEEER! Hur bra detta än vore skulle jag aldrig använda dessa produkter, på samma sätt som jag ratar produkter pga. hemsk reklam. 

    Men som någon här ovan skrev, äter man bra och ser till att man får i sig allt man behöver från kosten så behövs inga tillskott.  



    Håller med fullständigt! Så jäkla jobbigt att aldrig prata om normala saker längre när man ses, det är som att dom blir hjärn tvättade på nåt vis, fitline hit och fitline dit, aldrig snack om nåt annat
Svar på tråden FITLINE - nackdelar