• ossie79

    Januarimammor 2014

    jag hoppar in här också om jag fårFoten i munnen   plussade igår, men gjorde ett test redan i lördags som visade ett svagt +
     så om det håller i sig så blir min son storebror i januari runt den 20. Sonen är 2 år i augusti så han blir ca 2½ när den kommer.
     känner bara av lite ömma bröst och molvärk annars är det rätt lugnt, jo förrestän jag sover som en stock hahaTungan ute
    ska ringa barnmorskan nästa vecka, känner för att ta ett test till så jag verkligen får det bekräftat  

  • ossie79

    jag vill göra ultrljudet v 12 dels för att få se att det verkligen är en liten krabat i magen, sedan har min killes bror down syndrome så lite orolig är jag.
     jag är konstant illamående, ont i brösten och har fått ett häftigt temprament såger killenFlört   även väldigt trött....med min son mådde jag inte speciellt illa så denna gången är det kanske är tjej...min mamma mådde mer illa med mig än med min bror.
     var på hälsosamtal i onsdags och vilken underbar barnmorska jag har fåttSkrattande

  • ossie79

    MrsCD: jag drömde också inatt om att vi fick se den lill* krabaten i magenFlört går idag in i vecka 8 (7+0)  och jag är fortfarande illamående och det ända som hjälper är att småäta. kommer säkert att gå upp en massa kilon denna gången, inte som förra gången när jag gick upp typ 12 kg. Får väl se om min mamma har rätt när den kommer ut och är en tjej.

  • ossie79

    Mitt illamående har nästan helt slutat nu det är så skönt; då jag mådde illa varje dag i så många veckor.                 På söndag går jag in i vecka 12 och ska på ultraljud det ska bli spännandeSkrattande    Annars har mina bröst blivit gigantiska och ömma, när sonen kommer nära skriker jag haha. det ska bli skönt med semester, slutar imon och så blir det en spännande höst då jag ska flytta ihop med pappan till barnen, har fått nytt jobb i en annan stad, så semestern kommer gå åt att packa och så......ha en skön sommar alla!!!!

  • ossie79

    åh idag har vi varit och kollat på den lilla krabaten i magenSkrattande och den sprattlade en massa och så vinkade den till ossSolig det värmer i hela hjärtat....

Svar på tråden Januarimammor 2014