• katziki

    Vi IVF:are som plussat juni 2013

    Hej alla!

    Jag fick mitt efterlängtade graviditetsbesked i måndags 3/6. Är det flera som är i samma tidiga nervösa skede av graviditeten som jag? Skriv gärna en rad!

    Kram / katziki 

  • Svar på tråden Vi IVF:are som plussat juni 2013
  • katziki
    Vågatillslut skrev 2013-06-11 09:04:36 följande:
    Hej!
    Jag plussade den 2/6 och är nu i v 5+6. Jag håller med om att detta är ett nervöst skede. Jag har två mf bakom mig och vill verkligen att det ska gå vägen denna gång! Är oerhört trött och brösten gör ont. Hoppas att det är bra tecken.  
    Inte långt ifrån i tid då, jag är i v 5+2 idag ;) Jag är också trött, har molvärk i livmodern, och lite illamående. Lite lustigt att man är jätteglad över att må illa! Men som sagt - så länge man har symptom så är det ju bra tecken... Förstår särskilt att det är nervös om man har haft missfall innan. Jag håller alla tummar!!
  • katziki
    semlorna skrev 2013-06-13 08:26:31 följande:
    Jag har också äntligen fått mitt plus, är i 4+3 nu
    Grattis och välkommen! :)

    Jag hade turen att bli gravid på första ivf. Vi har försökt sedan hösten -09, började en utredning -11, men sen flyttade vi till ett annat landsting och fick börja om från början. 

    Så jäkla härlig känsla att man kanske kanske faktiskt ska få ett barn!? 
  • katziki

    Ja trots att det är hemskt att må illa så är man ju glad för det Glad. Fast lördagen var ändå lite i överkant... Jag kunde knappt röra mig och absolut inte äta, och så spydde jag två gånger. Var rädd för att det skulle bli så varje dag framöver! Men igår kunde jag äta lite (typ två mackor i alla fall) och idag har jag kunnat pallra mig till jobbet t.o.m. Så nu är det på en lagom nivå igen!

  • katziki

    Jag var på vul i förrgår och hjärtat slog som det ska!! :) Men jag är också orolig eftersom jag fick 6+6 i stället för 7+3, fyra dagar mindre här också. Dum som jag var så frågade jag inte om det eftersom läkaren var rätt otrevlig och hela tiden såg ut som att hon ville att vi skulle gå.. :(

  • katziki

    Ljusgläntan: Tack, för uppmuntran! Har du själv bett om att få ett extra vul eller fick du det ändå?

  • katziki
    Ljusgläntan skrev 2013-06-29 08:25:57 följande:
    Ja jag bad om ett extra vul nästa vecka då de mätte att vi låg fyra dagar bak än vad det ska vara. Doktorn var inte oroad och nu när jag läst på flera ställen att det är vanligt att ivf foster blir bakåtflyttade de första 12 veckorna så är jag inte lika nervös som förut. Men ändå skönt att få veta om allt står rätt till.



    Vad bra, nu känner jag mig också lugnad av att din doktor inte var oroad. Tack!
  • katziki
    diana0101 skrev 2013-06-29 08:32:23 följande:
    Aquarius 02: Välkommen hit! Så underbart att ni kommit såhär långt med ett syskon! Kan tänka mig lyckan när man får se det lilla hjärtat slå Tintene: Såhär är det för mig, i vecka tre var jag extremt hungrig. Det är borta nu. Jag mår hur bra som helst på morgnar och hela dagen. Senare på kvällen blir jag extremt trött. Vill bara lägga mig för natten. Känner lite dragningar och spänningar i magen och ngn kväll har jag mått lite illa. Jag är uppe på toaletten ett par gånger under natten och morgonen. Känner även av brösten när jag sovit. Det är precis som om min kropp bara "jobbar " på graviditeten under kvällar och nätter. Har aldrig hört ngn annan ha det så, oroar mig för att jag inte känner mer. Hur är det för dig?



    Jag mår också mest illa på kvällar och nätter! Förutom vissa dar när jag mår illa jämt.. Någon jag känner sa att hennes illamående kom mest när hon slappnar av, och det skulle ju kunna stämma in på kvällar o nätter? Jag tror det är olika för alla. Sen är man ju hungrig när man vaknar på natten, och det har jag också märkt att jag mår mest illa när jag inte har ätit på länge.
Svar på tråden Vi IVF:are som plussat juni 2013