Inlägg från: fladdertanke |Visa alla inlägg
  • fladdertanke

    "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"

    Jomila skrev 2013-11-19 20:27:53 följande:
    Vad luuuugnt det är här i tråden :p...vad gör ni alla?

    :( jag känner mig så sjukt negativ så vill inte dra ner er alla, men jag läser vad ni skriver och håller tummarna för er!
  • fladdertanke

    Ni har så rätt. Meningen är att man ska kunna vara den man är här inne, i gott och i dåligt. Jag mår ganska dåligt just nu. Så ledsen över att alla andra verkar bli gravida men inte jag. Samtidigt vill jag ju vara glad, jag ÄR glad för mina vänninors skull. Sen är mitt jobb åt skogen just nu med, har pluggat tre år och har en anställning som de som jag är utbildad till mem jobbar som usk, de hade väl vart ok om jag faktist trivdes och blev bra behandlad men.. Det är så jävla frustrerande. Verkar inte finnas ett enda jobb i hela Västsverige som passar mig. Men nu är de snart nog, snart säger jag upp mig. Hur blir de då med föräldrar dagar osv?

    Den här känslan, känslan av hopplöshet och hur värdelös jag är. Så ledsen. Imorgon kommer kanske äntligen mensen. Cd 39 idag.

  • fladdertanke
    Jomila skrev 2013-11-20 15:52:05 följande:
    Förstår hur du känner Fladdertanke! En stor kram till dig! Vill också passa på att säga att om du inte mår bra av jobbet så tycker jag att du ska säga upp dig eller göra något annat för jag tror verkligen att "hur glad man är i själen" verkligen påverkar. Jag har inte mått helt bra på drygt ett år, varit deppig och nere. Nu i oktober är första månaden på lääääänge som jag varit genuint glad i själen och *viskar*...vi fick plus på stickan i morse. Vill egentligen inte skriva något här eftersom ni är väldigt ledsna nu men så tänkte jag att det kanske kan inge lite hopp att det faktiskt (oftast) kommer ett plus



    Du har så rätt. Men självklart får du skriva att du fått plus! Det är ju de vi andra lever på ;) så roligt, stort grattis!
  • fladdertanke
    annah84 skrev 2013-11-21 19:04:49 följande:
    Har inte skrivit på länge men har följt den här fina tråden. Grattis till plusset Jomila! Här är faktiskt en till som plussat. På försök sjutton och efter påbörjad utredning. Vi gjorde ingenting annorlunda mer än att sambon, på inrådan av barnmorskan, börjat äta multivitamintabletter med folsyra han med. (Förövrigt samma tabletter som jag tagit, Mittval Kvinna. BM försäkrade att det inte var farligt för män att äta dem ;) ). Hoppas ingen tar illa upp eller mår dåligt av min berättelse, ville delge den som uppmuntran. Plötsligt händer det liksom. Kommer fortsätta kika in här i tråden och heja på er alla om det är ok?! Jag tror det är er tur när som helst nu.



    Wow! Grattis! Ska genast dela med mig av mina tabletter till sambon!
  • fladdertanke

    Cd44 idag och jag vill ju bara att mensen ska komma. Är så ledsen eftersom att vi verkligen ansträngde oss denna månaden men när vi trode att äl veckan va över så tog vi en liten paus. Så visar det sig att jag inte ens haft äl under den veckan och nu när jag kollar på tempningen och allt så vet jag fortfarande inte om jag haft de. Så trött. Vill juuuu. Blir nästa cykel lika lång så blir nästa bim i januari. Skitkropp.

  • fladdertanke

    Jag ska nog ringa på måndag.. hatar att prata i telefon bara, och vet inte om jag ska ringa till min gammla mottagning eller till den nya vc som jag går på som också har bm. Så små grejer som kännsså svåra. Mensen är nu 16 dagar sen. Inget plus.

  • fladdertanke
    Lynnig skrev 2013-11-30 23:26:05 följande:
    Har du någon mott. Som du känner extra förtroende för eller så tar du den där du blivit bäst mottagen! Jag har oxå svårt med telefon, då jag skickade i mina vårdkontakter, så fick jag numret direkt till fertilitetskontroll.

    Har du varit så här sen innan? Stressad eller annat dom händer i livet?

    Kram!



    Alltså nej, aldrig varit såhär sen innan. Längst hittills har varit 38dagar men då hade jag också ovanligt lång mens innan. Ingenting som är annorlunda nu mot tidigare månader. Men jag vet inte. Känner mig rätt uppgiven. Är väl bara att vänta tills den kommer. Kanske testa imorgon igen. Nu verkar min temp ha gått upp också. Så vem vet.

    :)
  • fladdertanke

    Usch. Jag är så jäkla ledsen idag. Vad är det för FEL på min kropp!?! Varför måste man vänta ett år på att få hjälp. Varför har jag sån skräck för telefoner och blir helt förlamad vid tanken på att ringa och fråga, ja fråga vaddå? "Hej min mens är koko hjälp mig?" Hatar att vara så utelämnad och känna mig så fruktansvärt ensam i allt det här. Min bästa vän skulle ju finnas med mig och vi skulle ju stötta varandra i det här. När dom äntligen började försöka ett halvår efter oss. Så går dom och blir gravida på första försöket. Tanken på att inte få barn under 2013 ger mig hjärtklappning. Vad är det för fel på mig?

  • fladdertanke
    LängtansBlåaBlomma skrev 2013-12-05 20:57:27 följande:
    Är det något fel på dig verkligen då? Upp till ett år är normalt har jag hört. Ingen idé att hjälpa nån som sen ändå kan bli gravid. Får du mens?

    Fel vet man ju inte om de är fören man tittat efter? Nej, förmodligen är det inget fel, och ja upp till ett år vet jag att de kan ta. Men om menscykeln ska bli längre och längre för varje månad, denna månaden 53dagar. Då blir det inte många försök på ett år. Därför är jag ledsen. Därför vill jag se om det är något som gör att mensen inte kommer, om det är något som gör att jag inte har ägglossning som jag borde. Eller om det helt enkelt bara är så.
Svar på tråden "vi som snart försökt hela jävla 2013 med första ungen"