Inlägg från: Miss Johanna |Visa alla inlägg
  • Miss Johanna

    Nej jag hade p-piller, men slutade med dom för ett halvår sen eftersom min hud ej mår bra av hormoner. Vi har kört på avbrutet samlag sen dess.

  • Miss Johanna

    MirandaMay: du har ju bra koll på kosten. Hur är det med salt i maten, har det någon påverkan på ph-värdet. Nu har jag fått hem kalk-pulvret och tar 1 tsk per dag nu. Hur mycket pulver tog du per dag?

    Fick med några ph-stickor och testade en i morse och hade då ett ph på 5,5 i underlivet. Någon mer som provat med ph-stickor?

  • Miss Johanna

    Jag förstår det MirandaMay Men alltid skönt att ha någon att rådfråga. Tacksam för det. Sen får man ju köra på den metoden som man tror på mest.

    Cessely: ja jag tar ph-kalk som är ett pulver. Nästa ägglossning har jag runt det 20 nov (har precis haft). Vi planerar att börja försöka då.

  • Miss Johanna

    Cassely: Vi har inte börjat än, men annars går det bra! Äter tillskott för fullt. Tar magnesium, kalcium, tranbärskapslar, folsyra och ph-kalk. Ph-kalk ca 1,5 msk per dag. Ska öka lite mer under själva baket. Första dagen jag tog ph-kalk blev jag lite knasig i magen, men det var inte så farligt. Efter det har det inte varit något.

  • Miss Johanna

    Sthlmmamma: jag har samma problem som dig med oregelbunden ägglossning. Jag kommer nog enbart att få förlita mig på stickorna. Att ha sex varannan dag fram tills när stickorna börjar ge utslag.

    Vi tänkte ju börja tjejbaka här om ett par tre veckor (fick min mens idag) och inser nu att vi behöver förmodligen sexa när min man och jag jobbar omlott i flera dagar. Träffas bara ett par timmar på dagen då. Svårt att få till något då om kidsen är vakna ð???

  • Miss Johanna

    Vad kul att det är flera nu som ska börja baka Roligt när vi är flera som kan följas åt. Jag har mens nu och sen kör vi på. Jag äter samma tillskott som dig med 30maj. Tänkte införskaffa lactal gel också. Men har inte riktigt funderat över när och hur mycket av det jag ska ta. Jag ska köra med två olika sorters ägglossningstest tänkte jag. Eftersom de från testlagret inte visade någon tydlig ägglossning för mig för två månader sen. Ska även köpa rfsu:s stickor, för jag har för mig att de är lite känsligare än testlagrets. Den digitala visar väl bara glad gubbe på ägglossningsdagen? Eller har jag fattat fel?

  • Miss Johanna

    Någon av er som har tagit eller tar bisolvon? Läst att är bra för sekret som då i te blir så segt. Funderar på om jag ska köpa det.

  • Miss Johanna

    Jag hat haft ägglossning på mellan dag 20 och 22 innan. Så tänkte att nu får vi nog vänta minst en vecka till innan utslag på Stickan. Började iaf testa i morse på dag 11 och då gav det utslag, inte fullt men skulle tro att jag har ägglossning i morgon. Vi sexade igår som tur var. Men min man kom inte i missionären utan bakifrån. Sämsta ställningen. Nu får vi hoppas att det inte spelar så stor roll, vad tror ni? Jag trodde inte att det var dax än.

Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?