• Annikaojohan

    För alla som väntar syskon 2,3,4-osv

    Hej! Ville göra en tråd för alla som väntar syskon, å inget specifikt nr! Och bf spelar heller ingen roll. Man kan få tips å råd i all trimestrar.

    Själv väntar jag barn nr tre runt 19 november tror jag. Har en dotter som blir 7 år i sommar och en son på 14 månader..

    Hoppas nån vill vara me här å disskutera känslan av att vänta syskon, gravidbesvär, glädje med mera.

  • Svar på tråden För alla som väntar syskon 2,3,4-osv
  • Annikaojohan

    Alltså kan man inte utgå från sitt mående vad det blir för kön.. Haha fast me grabben visste jag hela tiden att det var en kille. Denna gång tror jag pojke igen men kan lika gärna vara en tjej..

  • DevilsDaughter

    Glömde säga att jag gått 30 veckor:) Men tar tacksamt emot ett grattis ändå:)
    Jag har mått illa större graviditeten med alla, har dock blivit liite bättre för varje graviditet. Jag har fått flicka, pojke, flicka. Och den i magen är troligtvis en flicka också.

  • Annikaojohan

    Jag kom plötsligt på min fråga! E det nån som frusit i början av sin graviditet ?? Fryser som tusan jag till och från under hela dagen..

  • DevilsDaughter

    Annikaojohan: aa, jag frös mkt i början.. Min syster har precis plussat och säger att hon fryser jättemkt.. Omställningen i kroppen kanske som gör det?

  • Anna Eriksson

    Jag är idag 5 dagar över tiden och längtar såååå efter vår krabat 😊 men fick i alla fall ett datum för igångsättning som isåfall kommer bli på påskafton men hoppas ju självklart att den vill komma innan det 😃

  • Saga09

    Kan säga att jag haft graviditetsdiabetes bägge gångerna ich varit tvungen att ta insulin.. vet vad som väntar antar jag.

    Hade sån hemsk foglossning sist, klarade inte av att jobba heltid då jag inte kunde sitta ner - DET hoppas jag slippa

  • Annikaojohan
    DevilsDaughter skrev 2014-04-09 16:53:37 följande:

    Annikaojohan: aa, jag frös mkt i början.. Min syster har precis plussat och säger att hon fryser jättemkt.. Omställningen i kroppen kanske som gör det?


    Ja måste vara det alltså. Nästan så man känner sig sjuk ibland när man fryser så. Minns inte hur det varit tidigare men vet att jag iaf svettas senare i graviditeten som tur e haha, fast då e ju det me drygt!

    Fy va jobbigt me graviddiabetes, varför får du det? Foglossning r inte heller så kul nej :(. Tänk va vi gör å går igenom för våra fina barn ;-P .

    Anna: ja vi får hålla tummarna att den lilla kommer av sig själv snart. Minns inte om du vet vad det blir? Åhhh mys känns som det e så långt borta för en annan men tiden hår sjukt fort ändå nu tycker jag.
  • Kia82
    Annikaojohan skrev 2014-04-09 16:52:04 följande:
    Jag kom plötsligt på min fråga! E det nån som frusit i början av sin graviditet ?? Fryser som tusan jag till och från under hela dagen..

    Ja jag är jättefrusen från och till och har varit det hela tiden fick som en frossattack en kväll häromveckan, trodde först att jag höll på att bli sjuk men när jag vaknade morgonen var det som om ingenting hade hänt.
  • Kia82

    Halsbränna har jag haft som bara den med alla barnen och fått knapra tabletter varje kväll/natt. Detta har börjat riktigt ordentligt efter vecka 25 ca. Bebisen är nog inne i en tillväxtperiod nu för jag är konstant hungrig och har nu flera kvällar fått gå och lägga mig hungrig eftersom halsbrännan blir outhärdlig med mat i magen när jag går och lägger mig. Jobbigt.

  • Mammatill2prinsessor

    jag tror inte heller man kan gå på någonting för att försöka vad det är för kön på bebisen... jag vet inte vad som gömmer sig i min mage, kanske en liten flicka till eler kanske en poke denna gången.. när jag tittar på Ul bilden så får jag för mig att det är en lite poke, jag vet inte varför.. men det bara känns så. 
    vilket som är såklart lika välkommet men en liten pojke hade varit jättekul då det är det jag int har :)

Svar på tråden För alla som väntar syskon 2,3,4-osv