• joh93

    Tror ni att jag är gravid?

    Åh så skönt att allt var bra!! Oj 2v bakåt, fast nunor du förbi 12 va? :) jag gick in i v 15 idag :) så avis att du sett din sparv, jag kan inte förstå att det är något där än fast jag fått en kula :)

  • joh93

    Jag tycker jag har rätt stor mage nu, börjar bli svårt att dölja.. Får spänna in jag kan o ha stor tröja på mig när jag träffat chefen :p vill inte säga något still henne förren ultraljudet. Rul har jag 21aug, längtar så mycket men är ändå så nervös inför vad som ska visas, inbillar mig det värsta hela tiden :( jag vägde mig för ca en vecka sen och gått upp ca 3kg :)

  • joh93

    Jo jag vet tyckte jag med..men hade ju inskrivningen sent med, var i v 12 då så de kanske inte hade någon annan tid än denna för rul :) nja jag kan spy på mornarna om jag dricker ett glas vatten i ett svep, måste äta något först då eller ta det lugnt, sen ömmar brösten fortfarande vissa dagar och tycker vårtgården blivit mörkare och fått som knottror. Sen spänner det över magen och känt ibland eller inbillar mig att det rört sig men det har varit så snabbt så vet inte om det faktiskt var bebis jag kände eller något annat i magen. :)

  • joh93

    Jag har faktiskt inte bestämt mig. Varken jag eller killen vet, vi velar fram o tillbaka.. Vill bara att allt ska vara bra sen kvittar könet men underlättar ju att veta med... Samtidigt skulle det vara kul med en överraskning också så man inte ställer in sig på ena och blir "besviken" ifall de sett fel på ul. Vi prTar om det iprincip varje dag men vi kommer aldrig fram till något :p hur tänker ni?

  • joh93

    Hehe okej ;) jag tror också en flicka, konstigt hur man bara kan ha en sån känsla :) en på jobbet fick förlösa sina tvillingar igår med snitt i v. 28, de var rätt stora ändå och livliga så det ska nog gå bra för dem. Usch tänk om något sådant händer en själv, fy... Hemska tanke.. Svävar du på rosa moln hela tiden eller tänker du de värsta tankarna du med? Iofs har du ju redan sett att allt står rätt till, jag kommer lugna ner mig efter rul om allt nu är bra där :)

  • joh93

    Ja jag har också svårt att hålla mig, vill springa in i alla babybutiker när man ser dem men kommer hålla mig till rul ändå :p vill börja känna o klämma på vagnar och bara gräva ner mig i babykläder, möbler och massa onödiga tillbehör haha :) åh jag vet, herregud kan inte förstå det, ska bli såå kul, vet dock inte vad jag ska säga till chefen.. Måste dra efter lunch och har ju inte berättat än. När jag var på inskrivningen skyllde jag på att jag var hos läkaren, känner att jag inte kan dra det ännu en gång, har du något bra tips? :p.

  • joh93

    Ja tandläkaren känns som det säkraste kortet än så länge:) haha jag drömde oxå fast om förlossningen. I receptionen fick jag någon droppe i handflatan som spred sig över handen och det skulle vara rött på en specifik plats i handen för att bm skulle veta att man var redo för att läggas in.. Sen var nästan hela sambons släkt där o svärmor hade lagt ner en dräkt till babyn men alla retades med henne och sa att det var hennes pyjamas. Så jävla udda, hahaha!

  • joh93

    Haha ja ibland får man till de:p fy vad ont jag har i bena såhär efter jobbet... Aldrig vart med om något liknande.. Måste vara något med graviditeten..

  • joh93

    Jag säger bara- njuuuuut av ensamheten. Går o nojar mig över att någon ska börja undra, iofs har jag flyttats till nytt ställe så ingen ser att jag blivit lite rund om magen och som sagt när chefen kommer ut så får jag dra in den allt vad jag har, haha :)

  • joh93

    Hihi precis, blev mycket glass nu när det var varmt :p japp, blir nog så fort vi ses efter det. Lika bra så man slipper hålla på det och ger henne mer tid att hitta en ersättare och sådär. Dudå?

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?