Inlägg från: Kookie |Visa alla inlägg
  • Kookie

    Första barnet, december 2014

    Liv13 skrev 2014-04-21 03:45:44 följande:
    Jag vaknade precis upp med smärtor i magen. Har haft molvärk till och från innan men detta känns starkare och mer som mensvärk. Blir lite orolig. Fler med kraftiga magsmärtor? Får en känsla av att det smärtar mer på vänster sida. Men osäker på om det är oro och inbillning pga tidigare utomkvedshavandeskap där. Har inte haft någon blödning. Är i vecka 5 (4+6). Svårt att somna om nu. :(

    Hej! Jag hade också så och det visade sig vara en "graviditets cysta", som är helt orfarligt men kan göra hysteriskt ont! ( den hade orsakat små inre blödningar) Jag hade mitt på högersida och var som värst på nätterna. Men till mig sa dom att all smärta som sitter på ena sidan ska undersökas, så kontakta gyn är mitt tips :)
  • Kookie

    Kanske ska ta och presentera mig? :) plussade 5/4 men har legat lite lågt pga tidigare missfall (som skedde v13). Det är första barnet och jag är beräknad till 12/12 :) skulle bli jätte glad och få vara med i denna lilla grupp :)

  • Kookie

    Hej! Jag skrev i " prat tråden" eller vad det heter ;) tänkte om nån vill vara gullig och lägga in mig här? Sitter typ aldrig vid en dator :( beräknat bf 12/12, är 27 år och bor i Göteborg :)

  • Kookie
    Kookie skrev 2014-04-21 07:30:13 följande:
    Hej! Jag skrev i " prat tråden" eller vad det heter ;) tänkte om nån vill vara gullig och lägga in mig här? Sitter typ aldrig vid en dator :( beräknat bf 12/12, är 27 år och bor i Göteborg :)

    Vad skumt det blev ;) Jaja, hoppas ni har överseende ;)
  • Kookie
    lilsis skrev 2014-04-21 07:31:40 följande:
    Jag pratade precis med gynakuten här. Och de upprepade sitt vanliga mantra "avvakta".

    Har du provat ringa ditt vanliga gyn? Gynakuten vill ju knappt ha in folk som är döende känns det som...
  • Kookie
    Lillaloppan123 skrev 2014-04-21 19:11:17 följande:
    Kossan: Jag är i v 5, och har varit illamående ca 1 vecka. Mår illa konstant, morgon till kväll. Och så är jag jätteyr, fler som är det?

    Jag blev lätt yr vid min förra graviditet, eller när jag reste på mig snurrade det till, men denna gång har jag inte märkt av det lika mycket (än)
  • Kookie
    michimichi skrev 2014-04-21 19:16:14 följande:
    Blir avundsjuk på alla er som mår illa. Trodde aldrig jag skulle säga det, hehe. Själv äter man som en häst.

    Haha ja jag med! Jag känner inte av något! Inge illamående, inte trött, inte hungrig, inga ömma bröst och knappt någon växtvärk. Får "påminna" mig om att jag faktiskt ÄR GRAVID. Men, man ska väl inte klaga, känner verkligen för er som mår illa!
  • Kookie
    Liv13 skrev 2014-04-21 15:09:02 följande:
    Tack för er omtanke. Nu har jag kommit hem från gynakuten. Läkaren sa att hon trodde att hon såg en hinnsäck i livmodern men att hon inte kunde säga att det var så till 100%. Jag tog även ett blodprov och ska tillbaka på onsdag för att ta ett nytt så att de kan se hur mina värden (hcg?) ser ut. Utifrån det testet går vi senare vidare, har sedan innan ett VUL inbokat på måndag så jag hoppas det går att se mer då. Då är jag 5+6. Idag: 4+6. Hade även en (ofarlig) cysta i höger äggstock men vet inte varför jag haft smärtor i magen. Hoppas att det kanske var tarmarna som spökade. Hur som känns det i alla fall hoppfullt. Hoppas det fortsätter så. 

    Vad skönt att det gick bra ändå! Jag fick också smärtor i ena sidan lågt ned på magen, och det visade sig att jag också hade en ofarlig cysta som orsakade smärtan.
  • Kookie
    Boppianna skrev 2014-04-22 08:05:56 följande:
    Jag undrar bara lite ang. Inskrivningen. Skall era blivande pappor vara med? Det verkar vara väldigt olika beroende på var i landet man bor. Och alla ni som har bokat VUL ska ni göra det i samband med inskrivningen?

    Min man var inte med på inskrivningen, han var välkommen, men första samtalet var det mest frågor till mig i allafall ;) och med tanke på hur han jobbar så får jag nog räkna med att gå på dom flesta besöken själv.. Och där jag bor får man bara ett RUL, så jag funderar på att boka ett VUL privat pga mitt tidigare missfall.
  • Kookie
    Diso skrev 2014-04-23 20:51:27 följande:
    Beräknad , 13 december Är 27 år , första barnet :) är så nervös och jätte glad :) har precis fått reda på det, inte varit hos bm än.. Inte berättat för någon mer än min bästa vän. Och sambon då :) hehe! Hur känner ni alla inför ett december barn?

    Vad roligt! Jag är också 27 och är beräknad till den 12/12 :). Jag var länge tveksam till december barn, men nu är jag jätte glad och tycker det ska bli supermysigt :)
  • Kookie
    Amie skrev 2014-04-23 21:05:15 följande:
    Tänker långsiktigt.. Sist ut på krogen när de följer 18 år ???? sköööönt! Iaf om bebis blir hälften så sjövild som mamma va ???????????

    Hahaha sant! tänkte inte på det på det, men det har du helt rätt i ;)
  • Kookie
    kossan skrev 2014-05-05 21:06:35 följande:
    Ni som har fått höra hjärtljud eller ultraljud redan, varför har ni fått göra det? Var det något ni var oroliga över eller bara för att ni ville? Jag vet ju som sagt inte riktigt hur långt gången jag är men ska på inskrivning på fredag, jag undrar då om de kommer boka ett tidigare ultraljud för att fastställa eller om de litar på det digitala testet jag har gjort...?

    Jag kommer få göra ett i v12 pga att jag hade ett missfall i den veckan. Annars hade jag snällt fått vänta till rul :/ känns som en evighet av oro tills dess.
  • Kookie

    Blev inget barn 2014 för mig :'( fick ett ma, så nu är det andra graviditeten i rad som slutar med missfall.. Så jag hoppar av denna tråd och önskar er andra all lycka med era framtida små.

Svar på tråden Första barnet, december 2014