Inlägg från: angeni |Visa alla inlägg
  • angeni

    dags för syskon!

    Nika10 skrev 2014-05-18 16:41:00 följande:
    Håller tummarna för dej !!

    Här går jag och väntar på positivt äl test. Haft äl flytningar sedan några dgr, så jag testar på.

    Blir äl testerna succesivt starkare eller är det bara ett positiv test helt plötsligt ?



    Mitt blev starkare efter några dagar. Endast ett svagt ena dagen och två dagar senare starkare och dagen efter positivt :)
  • angeni

    Tänker ta gravtest imorgon bitti. Mest för jag vill gärna veta men kan inte tänka mig att det blir något annat än minus. Alla symptom pekar på mens inte grav så. Mensen ska komma på lördag så vill gärna veta. Så imorgon bitti lär jag veta vårt det bär ;)

  • angeni

    Som jag misstänkte så blev det bara ett streck och mensvärken har blivit värre så nu är det bara att invänta mensen. Däremot börjar jag fundera på hur länge jag ska orka kämpa. Blir besviken när man nyss äntligen fick ett plus och missfall och nu börja om. Är rädd att det ska ta så lång tid och jag blir bara mer och mer ledsen på grund av det. Maken däremot vägrar lyssna på något jag säger. Utan bara att vi kör med ägglossningstest( precis som att det är lösningen på Allt)...

    Saken är den att jag känner av ägglossning tydligt och appen brukar alltid ha rätt när den ska komma så ägglossningstest känns överflödigt.

    Visst hoppet är inte helt ute denna månaden då förra jag plussade med testade jag med innan Bim men inget plus och sedan när mensen var sen. Men då hade jag symptom.

    Denna gång är brösten ömma på annat sätt och mensvärk har jag men känns inte samma. Finnar har jag fått vilket pekar mot mens. Jaja tiden får utvisa.

    Men aningen deppig idag och hoppas på bättre humör imorgon :)

  • angeni

    Limpa: Första barnet var på första försöket och andra barnet på andra riktiga så nu känns det aningen kämpigt men men. :)

    Behövde bara få ur mig lite tankar tidigare :)

  • angeni

    Aj aj aj vilken brutal mensvärk jag har :( tur att jag slutar två idag. Väntar bara på att börja blöda nu.. seg väntan.

    Lantligadrömmar: lycka till :) vi håller tummarna att det ger effekt :)

  • angeni

    Mensen kom.igår så nu är det bara att börja in ännu en gång.

    Nika jag skulle iaf prova men sannolikheten är bra liten då ägget enbart lever i ca 24 timmar. Men helt klart värt ett försök då ägglossning sker inom 24 timmar från positivt ägglossningstest :)

  • angeni

    Fy vad tråkigt :( hoppas inte missfall på gång!


    limpa skrev 2014-05-26 09:35:03 följande:
    Jag fick precis en blödning. Satans helvetes jävla skit. Färskt blod och lite ont... det bådar inte gott. Ska försöka få en tid på gyn under dagen o kolla om det är missfall på gång. Håll tummarna för oss!!!

  • angeni

    Välkomna alla nya :) och lycka till alla som har stundande Bim!

    Själv märker jag att Äl är på intågande då de klassiska flygningarna är här. Enligt appen är ägglossning den 8-10 men vi får se. Dock är jag i valet och kvalet att försöka denna månaden eller inte då jag blev så himla nere nyss när mensen kom och igår fick jag veta att ännu en bekant var gravid. Jag vill inget hellre än att bli gravid men ändå tror jag att jag behöver bry mig om mig själv en månad eller två. Så för tillfället går jag på diet och fokuserar på det. Väger redan mindre än när jag plussade förra gången men allt är ju positivt. Kommer inte skydda oss alls utan tar det sig kommer det vara underbart men det får vara sekundärt fokus.

    Jag kommer vara kvar här och Bim är den 26 juni så vi får se vad som händer :)

  • angeni
    Erli skrev 2014-06-05 12:30:50 följande:
    Herregud! Det är verkligen sant! Trodde inte det svaga strecket skulle ge utslag på cb!



    Stort grattis till dig :)
Svar på tråden dags för syskon!