Inlägg från: angeni |Visa alla inlägg
  • angeni

    dags för syskon!

    Hej. Jag hoppar gärna med här. Vi försöker fåtill bebis nummer 3. FFörsta försök efter missfallet. Det tog ett år att bli gravid den gången som tyvärr inte gick vägen :( Har två sedan tidigare på 4 och 5 år som båda gått på första och tredje försöket. Så nu känns det så ovant.

  • angeni

    Tror Bim är 25 Maj och det är första försök efter missfall men fortsätta försök sedan april-13. Två barn tidigare april-09 och juli-10.

  • angeni

    Bim är ju 25 maj om man ska räkna första dagen för blödning efter missfallet 21/4. Men har de senaste dagarna sedan lördags haft mensvärk som vägrar ge upp och försvinna eller inte börjar jag blöda heller. Brösten ilar då och då. Ägglossningstest gjorde jag igår morse men det var blankt så något håller min kropp på med. Kanske är det så att kroppen försöker ställa sig in på att mensen ska komma tidigare, vilket inte vore helt fel så man kan börja räkna ut ägglossning :)

  • angeni

    Här möts vi snarare av att nu har ni en av varje så nu år ni klara vilket jag avskyr. Att om man har en pojke och en flicka så behöver man ingen mer bebis för man har uppnått det idylliska och det perfekta och då ska man vara klar. Vilket är en jobbig inställning. Vi harfått höra det ändå sedan sonen föddes och hhan blir ju 4 i år från svärmor och svärfar. (Dock är dessa skilda så det är deras enskilda åsikter )

    Denna gången önskar jag mig en liten son men som sagt får jag inte bestämma.det enda jag vet är att det är vanligare med pojkar än flickor så det talar ju för oss :)

  • angeni

    Äl+6 idag och igår kväll ömmade livmodern rejält när jag skulle sova. Min kropp känns så konstig. Är Bim-10 idag så jag har ganska långt mellan Äl och Bim vilket innebär seg väntan :( cykeln innan missfallrt var på 32 så räknar på det nu med och får se.

    Folsyra äter jag. Enbart för att jag har det kvar sedan graviditeten som inte gick vägen och i efterhand läste jag att det tar ca 2 månader eller något innan kroppen tagit till sig all folsyra så tänkte jag kunde lika gärna fortsätta med dem.

    För tillfället skriver jag min c-uppsats. Kom precis hem från åbo igår där jag har intervjuat folk som håller på med stadsplanering och nu är vi i sluttampen så det är bra för då kan man inte fokusera på enbart Bim hela tiden :) annars jobbar jag även som timvikarie inom hemtjänsten.

  • angeni

    Ä+8 idag och mensvärken är ett faktum ikväll:( drygt. Men hoppas ju att det pekat på något såklart.

    Bim-8 idag. Det går iaf framåt.

    Kaninkanin: stort grattis till dig med. :) kul med plus i tråden :)

  • angeni

    Förra gången hade jag mensvärk väldigt tidigt. Men återstår att vänta och se vad det beror på. Antingen mens eller graviditet :)


    MirandaMay skrev 2014-05-16 19:11:11 följande:
    Mensvärk åtta dar före Bim var långt kanske växtvärk? Brukar du få ont så långt innan?

Svar på tråden dags för syskon!