Inlägg från: angeni |Visa alla inlägg
  • angeni

    dags för syskon!

    Testade nyss med rfsu gravtest höll mig tre timmar och drack inte så mkt. Får upp två streck varav det ena så svagt men behöver inte vinklas för att ses. Kan jag vara gravid tro??

    Skulle stämma väl överren med mina symptom : illamående mensvärk metallsmak i munnen ( hade när jag testade med sonen) lite ilande i bröstvårtorna humörsvängningar.... Trötthet. Hmm vad har jag inte?!? Och jag som försökte missa ägglossning denna månaden... Hmm det verkar ju gått strålande.. eller så var den tidigare. Ska testa imorgon bitti med morgonurin.

  • angeni

    Ett tydligt och fint extrastreck kom upp dock fortfarande väldigt svagt men det syns. Maken är fortfarande inte övertygad.. Hmm.

    Dock måste ägglossning varit tidigare så vet inte Bim men ska testa på tisdag morgon igen för då är jag ledig så då borde det vara starkare iaf!

    Nu dags för jobb md min kompis illamåendet ;)

  • angeni
    Trolla skrev 2014-06-22 08:41:52 följande:
    Jag har också testat nu på morgonen. Ett otvetydigt negativt, inte en tillstymmelse till plus. Well well, känner mig inte helt knäckt i alla fall, ininte mensen kommit på tors så tar jag ett nytt då men jag känner inte som helst symtom på graviditet så den är nog på väg. Lycka till alla andra!



    Fy vad tråkigt :( hoppas den håller sig borta på torsdag!
  • angeni
    JhjärtaK skrev 2014-06-23 11:22:08 följande:
    Fick tid hos en gynekolog idag i tron om att jag skulle få ta ett blodprov som visar min progesteronhalt (för jag misstänker att denna är låg och att det är det som orsakar mitt nu pågående missfall) men icke. Betalade 200 kr och fick bara veta att "vi sysslar inte med sådant, då får du vända dig till någon fertilitetsklinik", jaha, tack för den liksom. Det är detta missfall som jag vill veta anledningen till och ev kunna hejda men nej då .

    Nu är det färskt blod så är helt inställd på mitt andra missfall på lika många månader. Tänkte testa med digitalt imorgon eller på onsdag igen och har det stegrat så finns det ju fortfarande hopp kvar, om inte så blir det till att försöka igen när vi vågar, tror att vi isf kommer att vänta en cykel.



    Fy vilket tråkigt bemötande. Då borde du kunnat fått den informationen innan. Här du hjälpt dig att konstatera missfallet eller är det bara som det känns? Håller såklart tummarnahhär med att det inte är missfall!
  • angeni

    Cv digital visade gravid 1-2 veckor :) äntligen tror maken också på det :) lycklig tjej !!

  • angeni

    Metallsmaken var den som övertygade mig. Illamående kan jag ha ändå och mensvärk. Men metallsmak har jag aldrig haft som pms.. trolla när är Bim?? Låter ju lovande :)

  • angeni

    Tack för alla Grattis :) dock har jag svårt att slappna av.. varje gång jag är på toa är jag nojig att det ska komma blod. Hur sjutton ska jag lyckas slappna av? Går och funderar över symptomen hela tiden.. är den kvar är den kvar... Hmm jag måste försöka slappna av. Även om det skulle bli ett missfall igen så kanjag ändå inte göra något för att förhindra. Dock hhar jag dragit ner på kaffet från ca 4 koppar per dag till en..

  • angeni

    Bor i Västmanland. Borde finnas någon privat gyn att vända sig till. Kan lätt vara värt det om några veckor :)

Svar på tråden dags för syskon!