Inlägg från: darkisen |Visa alla inlägg
  • darkisen

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    I så fall skulle ju den myten stämma på mig om det är en pojke nu. Har två töser innan

  • darkisen

    Ja men då bestämmer jag nog att det är en liten pöjk i magen å det är därför jag mår så bra. Å så bestämmer jag att det lilla illamåendet jag har försvinner nu önsketänkande eller

    Idag har jag varit hos bm för inskrivning å provtagning. Kändes lite konstigt att va tillbaka redan. Kub om 1,5 vecka. Idag känns det lite svalare ute, skönt.

  • darkisen

    Mullemeck får man fråga hur gammal du är? Jag har en bekant som skaffade barn lite senare i livet och hon fick samma besked som du på bägge hennes barn. Nackspalten såg bra ut med blodprovet drog ner siffrorna. Läkaren sa att det är säkert åldern som gjorde det. Ialla fall har hon gjort moderkaksprov å det har sett bra ut. Hon sa att själva provet va ingen fara. Titta inte om du e rädd för nålar å boka inte in nåt efteråt utan åk hem å vila. Skönt att du fick en snabb tid och hoppas allt går bra.

  • darkisen

    Nä det var ju ingen ålder mullemeck. Men en positiv sak är ju ändå att ultraljudet såg bra ut. Förstår att du är nervös inför provet, det skulle jag också varit. Men jag skulle definitivt också gått vidare. Hua nu vart jag ännu mer nervös inför mitt kub.

  • darkisen
    Carolina01 skrev 2014-08-03 21:44:29 följande:

    Tyvärr fick jag missfall i fredags, var då i V 15, så nu lämnar jag tyvärr den här tråden...


    Va?? Men nej är det sant. Så sent. Vad var det då som hände? Usch det borde va förbjudet med sena missfall. Ta hand om er!!
  • darkisen

    Nu e jag i v 13 (12+2) och igår frågade grannen min man om jag var gravid igen, haha. Han tyckte min mage såg lite svullen ut. Min man sa att ja fast det var inte planerat. "Oj då kommer ni få det jobbigt med tre så små"...inte ett grattis eller nåt, hmm. Det är väl bara att ställa in sig på att få såna kommentarer nu då. Det roliga är att vi har inte ens berättat för vänner än, bara närmaste familjen och två av mina närmaste vänner vet. Känns ju så overkligt att jag är med barn, haha. På tis har jag kub så om dom hittar en bebis då kanske man kan börja berätta.

  • darkisen

    Åh jag har kub om två timmar och jag är såå nervös. Trodde detta skulle bli lättare för varje barn men det blir bara värre och värre tror jag

  • darkisen

    Nu har vi varit på kub å allt såg bra ut. Fick tårar i ögonen när jag såg att det faktiskt låg en liten bebis där. Kan inte fatta att jag (typ) slapp illamåendet denna gång (kommer väl senare bara för det, haha) fick jättebra siffror också så nu kanske vi vågar börja berätta för folk

  • darkisen

    Nä fy vilket jobbigt besked mullemeck! Å vadå de hittade i moderkakan men kanske inte i bebis, vilket otydligt svar av han. Förstår att det är jobbigt för er nu. Hoppas hoppas att det ändå visar sig vara en frisk bebis! Kram.

  • darkisen

    Å Grattis förresten Emms1984. Va roligt med en liten pöjk. Visst va det du som hade två flickor innan? Jag har också två tjejer å nu försöker jag titta på kub bilderna om man ser nåt men det verkar va mission impossible. Men jag blir lika glad för vilket som såklart

  • darkisen

    Men mullemeck nej vad hemskt!! Usch jag vet inte vad jag ska säga men hoppas som förgående talare att ni kan finna stöd i varandra nu och att ni får ett bra avslut Kram!

  • darkisen

    Min första tog 17 tim. Började med att vattnet gick innan jag känt nåt. Lustgas å eda. Så här i efterhand har jag förstått att det var en bra förlossning men jag tyckte det gjorde såå ont. Var inte alls förberedd på den smärtan. Va helt hes dagen efter så mkt som jag skrek

    andra gången fick jag en värk som jag tolkade som en sammandragning men fick en liten blödning också då de tyckte att jag skulle komma in för å kolla den. Å det va väl tur det för när hon undersökte mig va jag öppen sju å en timme senare hade jag min bebis i famnen!? snacka om chock. Hade suttit hemma och trott det var sammandragningar när det var värkar, haha vadå skillnad på smärtan som med första.

    nu tänker jag nog göra som förgående talare å campa utanför förlossningen. Det har ju inte ens gått ett år sen jag fick sista. Känner mig liite nervös faktiskt över hur fort det går denna gång.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!