• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • JenJoh5

    Ja, du troll-lycka det beror väl lite på hur lång cykel du har? Jag började testa dag 9 i cykeln, vilket betyder typ 3 dagar efter att mensen tog slut.

  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-21 18:56:06 följande:

    Ja, du troll-lycka det beror väl lite på hur lång cykel du har? Jag började testa dag 9 i cykeln, vilket betyder typ 3 dagar efter att mensen tog slut.


    Ja det klart, jag har ca 28 dagars cykler, brukar börja testa några dagar efter mensen... Va så länge sen vi gjorde FET så har tappat bort mig lite. Men lör borde väl inte va för sent att börja?
  • Troll lycka
    JenJoh5 skrev 2014-08-21 19:02:01 följande:

    Nä, troll-lycka det borde inte vara för sent då tycker jag. Lycka till!


    Tusen tack! :)
  • Kattflickan

    Trolllycka: Dag 9 eller 10 borde du börja testa.

    Jag kommer inte att testa innan TD som är på onsdag. Imorgon eller lördag så borde jag få mens om det här försöket misslyckats. Börjar känna mig nervös!

    Kelsson: bra att du får göra stimulerat försök!

  • Kelsson1

    Kattflickan: Är så imponerad på de som klarar av att inte tjuvtesta . Håller fortfarande tummarna hårt för fint plus på onsdag.

  • JenJoh5

    Lycka till idag LisaW81, för visst hade du insättning idag? Hoppas allt går bra!
    Själv ruvar jag på ett och två. Lika jobbigt som alltid! Vill ju veta nu hur det har gått! Har idag lätt mensvärk och sen har jag en punkt i livmodern som det känns pirrigt och som att det kliar på. Svårt att förklara. Tycker även att byxorna sitter åt mer över magen. Men men, det kan ju vara som jag inbillar mig. Ca en vecka kvar till BIM.

  • LisaW81

    JenJoh5: Det stämmer, idag gäller det!! Vilken dag är du på? Känns skönt att snart vara igång igen samtidigt som jag vet hur långa de två kommande veckorna kommer bli... Varje litet symptom är välkommet, hellre det än att inte känna nåt tycker nog jag men förstår hur dina tankar går i bergodalbana! Håller alla mina tummar!!!

  • JenJoh5

    Spännande LisaW81, snart är du också ruvare igen! Jag är bara på dag 3 med en 6-dagars blastocyst. Så om den har fäst har den gjort det redan. Ja, det är bra jobbigt att bara vänta och vänta. Inget man kan göra heller. Ja, visst tar jag gärna symtom, men vet ju hur lätt det är att framkalla dem bara för att man så gärna vill ha dem! Jag vågar inte tro på nått än! Tack, det kan behövas! Håller tummarna att allt går fint för dig idag!

  • MissKS

    Så fantastiskt det är att så många är igång nu, både med planerade FET och pågeånde ruvningar. Är det någon här inne som är duktig på att göra en klassisk FL-lista över ruvningar, testdatum, gravida m.m.? Det börjar bli lite snurrigt att komma ihåg alla


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!