• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • LisaW81

    Allt har gått jättebra idag! 6-dagars som tinats upp och såg jättefint ut, likaså slemhinnan! Det sämsta med att allt ser tipptopp ut är att man då får så stora förhoppningar...! Men nu ska jag försöka sluta analysera o tänka o bara vara! Lättare sagt än gjort;)

  • JenJoh5

    Grattis till att vara ruvare LisaW81! Vad roligt att allt gick fint och ser bra ut! Förstår dig precis. Själv analyserar jag det mesta just nu, dum som jag är! Antar att jag framkallar symtom, men men, bara vänta och se.

  • Love is everything

    Grattis till ruvarstatus LisaW81!!! Låter som perfekta förhållanden! Åh, nu längtar jag med. 1,5 vecka kvar ungefär!

    Menar du en lista löst i tråden eller en ny sida som länkas längst upp? Om vi skriver löst här kanske det räcker för minnet?

  • Kattflickan

    Grattis Lisa!

    Jag har ju haft mycket känningar i ligamenten, fram tills igår morse. I två dagar har jag bara känt det litegrann. Hoppas det inte är ett dåligt tecken. Jag är fortfarande uppsvälld som en ballong.

    Jag väntar tills testdagen för att de gånger jag gjort det har jag varit gravid Vidskeplig på ett fånigt sätt. Sist fick jag fredag den 13 som testdag och det gick jättebra då!

    Borde ha fått mensen igår eller idag men än har den inte kommit, är på dag 32 idag.

  • JenJoh5

    Låter spännande och lovande kattflickan! Hoppas mensen håller sig borta och med det ett bra resultat på testdagen! Min magen är också svullen, helt sjukt! Hoppas det är ett gott tecken!

  • LisaW81

    Tack alla!!

    Kattflickan : det låter ju lovande, hoppas hoppas!! Inte dåligt att kunna hålla sig till riktiga testdagen, har jag aldrig klarat ;))!!

    JenJoh5: Låter ju också bra, såna symptom är välkomna!!

  • Kattflickan

    JenJoh: För mig har svullen mage varit det första tecknet alla gångerna jag varit gravid. Håller tummarna att detsamma gäller dig!

    Visst är det lite jobbigt att vänta! Börjar bli less på det! Men är tacksam att ingen mens dykt upp.

  • JenJoh5

    Ja, jag hoppas ju att svullen mage ska vara ett bra tecken, men jag vågar inte tro på nått än. Går mellan hopp om att det lyckats till att tro att det inte funkat alls! Rädd att jag framkallar en massa symtom för att jag så gärna vill att det ska ha funkat! Har nu i några dagar känt mig extra kissenödig, magen fortsatt svullen, molvärk/ mensvärk. Hade massa sånt inatt så jag hade svårt att sova. Suck! Hatar väntan och ovissheten. Kommer mensen att komma nästa vecka eller inte? Kan inget göra än att vänta. Dagarna går långsamt!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!