• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Tack. Måste bara gå igenom det och komma ur detta mörker. Det gör så ont. Min lille bebis.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Följer er alla fortfarande. Gläds med er och sörjer med er. Orkar dock inte skriva så mycket, jag har det fortfarande ganska jobbigt. Idag har jag fått besked att graviditeten avstannade på dag 6+5, dvs för exakt två veckor sedan. Imorgon ska jag göra en kemisk abort. Sjukt jobbigt. Kramar till er alla. Jag är snart tillbaka med ny energi och siktet inställt på nya försök. Två blastocyster kvar i frysen. Alltid nåt.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS
    Love is everything skrev 2014-09-17 23:01:38 följande:

    MissKS: Kramar om även dig! Vad är det för medel du ska ta? Tänkte bara, jag fick Methotrexate och fick reda på efteråt att jag var tvungen att vänta 6 mån med nytt ivf-försök... Kram


    Jag fick Cytotec. Jag vet inte om jag kommer att ställa upp på att ta dem igen om det här (Gud förbjude) skulle hända igen. Det har varit en jobbig resa. Meningen var att missfallet skulle ske på sjukhuset, men inget hände så jag fick åka hem. Sen fick jag ta hand om det själv, vilket jag absolut inte ville. Jag hade sagt nej till hemabort men jag hade inget val eftersom jag reagerade så långsamt på medicineringen. Det hela kommer att ta tid att smälta. Jag oroar mig för hur jag kommer att ta mig ur det här. NÄR jag blir gravid igen så har jag en känsla av att jag kommer att vara livrädd varje minut för att det här ska hända igen.
    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Hej tjejer! Tittar in här och blir glad över att läsa att så mycket har hänt! Grattis Snöfrid och Kelsson!! Oroa dig inte över flytningarna Kelsson. Jag hade det så med sonen också. Men nu när det blev MA så hade jag ju inte det, bara lite rosa någon gång. Jag tror inte det betyder någonting om man inte störtblöder. 
    Håller tummarna för alla ruvare!!!

    Själv förväntar jag mig mens till helgen och därmed start på en ny FET-cykel. Jag blir tokig om det börjar strula nu. Jag har inte kunnat berkäfta ÄL med stickor eftersom jag fortfarande testar positivt på gravtest, men jag hoppas och tror att jag hade ÄL förra lördagen. Det ska bli skönt att komma igång igen och våga satsa på nytt. Just nu vågar jag föreställa mig att vi ändå får ett barn nästa år. Kram till er alla!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Välkommen Nin!! Hoppas att du kommer att trivas här! 

    Mrs We, mitt Lutinus kommer ofta ut beige/grått och ibland aprikost. Väldigt märkligt. Men högst sannolikt beror det på att slemhinnan i slidan retas av medicineringen. Jag vet inte hur det är för er andra i tråden, men för mig så brukar liksom lutinusen klumpa ihop sig och komma ut i större klumpar som nästan är som papper eller tyg på nåt sätt. När jag fick missfallet i juni, dagen efter pluset, kom lutinus ut i megastora klumpar (ursäkta). Då var det inte heller så svårt att förstå att det kan irritera och skava, vilket ger små färgskiftningar. 

    Kelsson, så tråkigt att ni har sorg nu. Jag beklagar innerligt.

    Blomflugan, spontant tänker jag att det kanske hade kunnat hjälpa att byta klinik. Ni gör alltså landstingsförsöken nu? Eller blandade jag ihop det nu? Jag tycker att ni borde bli tagna på större allvar och att man borde testa något nytt. Jag förstår att du är trött på alltihop. Plus och tidiga mf är så jädra jobbiga. 

    Själv fick jag mens igår, exakt 14 dagar efter att jag misstänkte ägglossning. jag har även testat negativt nu och det är skönt att gravidtetshormonerna till slut är ur systemet. Så nu går vi på syskonförsök nr 4, FET nr 2. Jag känner mig faktiskt lite peppad och hoppfull igen. 


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Tittar in här och inser att jag missat 183 inlägg. Stort grattis till er som är gravida och kramar till er som kämpar vidare. Jag hamnade i en depression efter vårt MA i september och efter aborten som följde, jag orkade inte läsa här. Vi gjorde tt nytt försök i november men fick missfall fem dagar efter pluset. Nu planerar vi för vårt tredje FET och femte syskonförsök. Det blir stimulerat denna gång och antingen med blastocyst igen eller två tvådagars. Jag är så glad att tråden fortfarande är aktiv!!!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Jag har inte varit inne här på evigheter. Gud vad glad jag blir av att läsa om alla dessa positiva besked och bebisar på väg! Nu är väl flera redan ute? Vad blev det, hur gick det???

    Vi åkte 70 mil upp till Falun i maj och fick med oss en blastocyst hem och en till frysen. Jag har tagit kortison, intrallipiddropp och tar fortfarande innohepsprutor eftersom jag är gravid i vecka 16 KUB gick toppen och vi räknar nu dagarna till RUL. Oron för fler missfall finns med mig hela tiden, men jag gläds oändligt mycket!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Nu har vi varit på RUL! Världens sötaste lillebror sparkade och bökade runt där inne. Det var verkligen helt fantastiskt! Nu är det lättare att förstå att det verkligen är på riktigt. Magen har ju växt och jag känner honom röra sig ofta, men ändå behövde jag få se honom för att verkligen våga känna innerlig kärlek och tillit till att det kommer att gå bra.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Grattis Smilla!!

    Hur har det gått Love is Everything? Jag håller fortfarande tummarna här!

    Själv är jag i vecka 38 och väntar tålmodigt på att han ska vilja komma ut. Det känns som att jag varit gravid i en evighet, och det har jag ju också om jag räknar ihop alla fem graviditeter som fört mig hit!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • MissKS

    Åh så skönt att höra!! Får du snitt pga storleken på bebisen?

    BF här är 24/1, men hag tror och hoppas att han kommer tidigare. Han fixerade sig tidigt och ligger nu väldigt djupt i bäckenet. Jag har en del förvärkar och känner mig rastlös. Om en vecka tror jag nog att det är dags. Men det känns kaxigt att säga :) Det kan ju dröja en evighet!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!