• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Snöfrid: Så härligt ! Fortsätter hålla tummarna!

  • Kelsson1

    Moolie: Så underbart! Stort Grattis!

    JenJoh: Det är sjukt lång tid till dess, klart jag kommer försöker hålla mig till början av nästa vecka är nog inte lönt innan det.

  • Kelsson1

    JenJoh: Inget rosa den här gången har jag bestämt ! Spännande tider.
    Själv pendlar jag mellan hopp o förtvivlan. Ibland vågar jag hoppas att det har gått vägen men för det mesta är jag övertygad om att det har misslyckats. Med dottern så visste jag nästan direkt att det hade lyckats, fråga mig inte hur det var bara en känsla jag fick. Nu saknas känslan o ingen ömhet i brösten (som jag alltid annars haft innan jag fått plus oavsett om det sedan lett till MF eller inte).
    Så objektivt sett så borde jag sluta hoppas och inse att det inte lyckats men hoppet är det sista som överger oss

    Min älskade dotter: Välkommen. Håller tummarna hårt för att det blir syskon i höst för er.

    Mrs we: Då blir vi några som ruvar tillsammans

  • Kelsson1

    Min älskade dotter: Blastocyster ska ge 30-40% chans till lyckande enligt vår läkare. Vet inte exakt vad det är för chans på 2-3 dagars men tror inte att det är lika hogt.
    Jag hade nog satsat på blastocysten och skulle den mot förmodan inte klara tining finns ju möjlighet att köra nästa månad på 2-3 dagars istället.

  • Kelsson1

    Slänger ut frågan här också. Fick över några ÄL tester (några CB och några billiga) och 5st Crinone. Är det någon som är i behov av dessa så är det bara att höra av sig.

  • Kelsson1

    83bergkvist: Stort Grattis! Jag tror inte att det är Ovitrelle som ger falska positiva längre. Det jag gjorde när jag hade tagit ÄL spruta var att jag tog ett test på RD1 och fick negativt då kunde jag lita på eventuellt positivt resultat senare

  • Kelsson1

    83bergkvist: Jag är på RD6 idag, tog tjuvtest imorse (fick svagt positivt RD6 med dottern) men det var helt blankt
    Så jag har inte några stora förhoppningar kvar...

  • Kelsson1

    Blomflugan: Det är inte bara negativa testet utan också avsaknad av symptom jag haft de gånger jag fått plus, så kombinationen och sen den där känslan (svårt att förklara den) som jag haft vid plus som saknas nu.
    När man har försökt så länge som vi innan vi lyckades så brukar man känna igen sin kropp o någonstans "veta" redan i förväg hur det går...
    Tror inte att jag är ensam om att tänka så, eller finns det någon annan som förstår vad jag pratar om?

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!