• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Love is everything: kör du stimulerat? Vad är Provera? Förlåt dumma frågor men har bara kört ostimulerat själv och hoppas få testa stimulerat nätsta gång

  • Kelsson1

    MissKS: Gravid tills motsatsen bevisats

    Kattflickan: Ingen aning hoppas någon annan vet.

    JenJoh5: Så spännande!

    Love is everything: Typiskt att det ska strula, håller tummarna att det börjar snart!

  • Kelsson1

    Love is everything: Håller tummarna hårt att mensen kommer snällt nu.

    Troll lycka: Jag tog 1/4 albyl minor på eget bevåg (motsvarar ungefär en trombyl). För mig gick allt bra men vet om ett par tjejer där albyl minor/trombyl ledde till rikliga blödningar tidigt i graviditeten. Skräckupplevelse MAX men allt gick bra och de fick friska fina bebisar.
    Rekommenderar inte någon att ta det på eget bevåg berättar bara om att möjligheten finns.
    Håller tummarna att allt ska gå bra för er även utan Trombyl!

  • Kelsson1

    Kattflickan: Stort Grattis till ruvarstatus!

    Love is everything: Härligt, äntligen . Klart det är sista på lääääänge.

    MissKS: Stort Stort Grattis till graviditeten! Vad härligt att läsa om det såhär en lördag förmiddag, blir helt varm o lycklig för er skull.

  • Kelsson1

    Kattflicka: Tror inte att lyfta sitt barn är avgörande åt något håll, klart om det går att hålla till ett minimum kan väl vara bra men som sagt tror inte att lyckandet sitter i om du lyckas undvika det helt eller inte.

    MissKS: Som du själv säger så kan Crinone vara väldigt färgat när det kommer ut och är inte värt att oroa sig för. Med det sagt så förstår jag dig fullständigt, tidig graviditet är man extremt nojig över allting. Håller tummarna att det går bra den här gången!

  • Kelsson1

    MissKS: Helt säker på att det var bara Crinone som kom ut och allt är bra
    Håller tummarna för att du får blodprov.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!