• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    JenJoh5: Skönt att du får det

    Mrs we: Håller tummarna för fint plus
    Jag har tidigare kört ostimulerat och fått bara Crinone som stöd. Nu kör jag med Progygnon (stavning?) för att det är sista försöket och jag ville testa något annorlunda när helt ostimulerade försök inte gett något.
    Limmet har jag inga kunskaper om, finns säkert andra här i tråden som är mer insatta.

  • Kelsson1
    Mrs we: Har du undersökt andra alternativ till att det misslyckas. Kanske läst lite i Aten tråden?
    Jag vet vad det innebär när familjemedlemmar producerar barn på löpande band och själv inte få några.
    Jag är äldst i syskonskaran o sist ut med att få barn. Bror min hann få 3 och då steriliserade frun sig för att det gick för enkelt för de . Båda systrarna hann också få barn (ena tre och andra ett) innan det tillslut lyckades för oss.
    Av någon konstig anledning kunde jag glädjas åt mina syskonbarn hade det mycket svårare för kusiner och annat folk som blev gravida och fick barn innan oss.
    Styrkekramar!

    Blomflugan: Håller tummarna hårt för att det ska vara starkare vid nästa test (bäst att ta varannan dag så det får möjlighet att tuffa till sig, hcg ska ju fördubblas varannan dag så säkrast att inte ta tester för tätt)!
  • Kelsson1

    Mrs we: Känner igen det där också, syskon har haft svårt för att berätta de glada nyheterna för oss.
    Skönt att du är starkare igen, man behöver få deppa ihop mellan varven för att orka vara stark igen.
    Låter så underbart med resor, målarfärg kostar inte mycket så ni får måla istället för tapetsera

    Blomflugan: Bra tecken ändå

    Snöfrid. Välkommen

    Troll lycka: Så spännande!

    Ego: Någon som har erfarenhet av progygnon och dess biverkningar? Första gången för mig och jag vet inte vad som är förkylning o vad jag kan skylla på progygnonet...

  • Kelsson1

    Mrs We: Har inga personliga erfarenheter av varken Athen eller annat men har hört många positiva berättelser som lett till barn.
    Jag vet att svenska kliniker inte är positiva till immunutredningar och säger att fakta saknas men fortfarande så har folk blivit gravida efter behandling när vanliga IVFer inte gett resultat.
    Svenska kliniker är inte positiva till mycket, ibland känns det nästan som att de vill göra försök på försök på försök utan några förändringar. Varför? Vet inte men ibland (när jag är extremt upprörd) känns det som om pengar spelar in, försöken är ju inte helt gratis.
    Var det inte Einstein som definierade dumhet med att göra samma sak upprepade gånger och förvänta sig olika resultat

    Blomflugan: Jag ger inte upp helt än, Kramar!
    Progygnon (eller hur det nu stavas, borde väl veta när jag tar det två gånger om dagen men har aldrig stannat upp och studerat stavningen) ska hjälpa till att bygga upp slemhinnan och förhindra ägglossning (eller om det var bildande av ägg, lyssnade inte så noga på läkaren). Ville testa stimulerat försök nu sista gången.
    Jag har aldrig fått blodförtunnande utskrivet men tog albyl minor på eget bevåg när jag blev gravid med dottern.

  • Kelsson1

    MissKS: Stor Kram, saknar ord för hur fruktansvärt det är att ni ska behöva gå igenom det här!

    Blomflugan: Varma kramar!

  • Kelsson1

    Blomflugan: Som sagt skickar varma kramar, så ledsen över att det inte gick vägen. Fråga kan du alltid göra men bli inte förvånad om du får nej (min erfarenhet är att svenska läkare inte gärna testa något nytt).

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!