Inlägg från: J3ssica94 |Visa alla inlägg
  • J3ssica94

    20 år och gravid!

    Hejsan! Har idag konstaterat att jag är gravid v.5! Jag är överlycklig och flyger på små måln samtidigt som rädslan kommer efter mig! Jag är som sagt bara 20 år! Jag och min sambo har varit tillsammans i 4 år och bor i vårt älskade hus med vår lilla vovve! Min sambo är 22 år och är fast anställd sedan 3 år tillbaka medan jag är timanställd inom vården! Egentligen vill jag utbilda mig och renovera klart allt innan jag får barn! Kommer vi att klara av ett litet pyre? Jag känner mig så redo som man kan bli men det är mycket som kan hända som man inte varit beredd på! Vad kommer släkt och vänner att säga om vi väljer att behålla det? Kommer folk se ner på mig eller tycka att jag är en dålig förälder för att jag är 20 år? Någon i samma sits eller varit där?

  • Svar på tråden 20 år och gravid!
  • J3ssica94

    Tack för ditt svar! Känns skönt att läsa det du skriver! Frågan är om jag kommer kunna/orka plugga när pyret börjar på dagis mycket att göra hemma och lite tid för läxor och plugg

  • J3ssica94

    Ja det vore skönt att ha någon att prata med om allt som händer! Hur reagerade dom som du berättade för? Min mage är svullen som en ballong!

  • J3ssica94

    Okej vad kul med sådan reaktion! Jag är rädd för att berätta när dagen kommer! Skulle helst velat studera först och fast jobb men livet blir inte alltid som planerat! Hur mår du annars?

  • J3ssica94

    Det ända är väl att de tycker att det är alldeles förtidigt och jag borde göra mer saker i livet innan jag binder upp mig för resten av livet! Har egentligen ingen aning om vad alla skulle säga och det är lite det som skrämmer mig! Men känner lite som du take it or leave it! Men vad skönt att de inte är ex illamående!

  • J3ssica94

    Jag vill ha barn men vet inte om jag klarar det om vi är så pass mogna och vet vad ett barn verkligen kräver! Har jobbat med barn så jag kan ju en del men det är också väldigt mycket som jag inte vet och mycket som kommer att krävas av oss dag som natt! Jag vill ha barn sen är det klart att jag även vill undvika abort men kommer vi fram till att det är lösningen så är det det bästa kanske!


    fluu skrev 2014-06-12 05:48:41 följande:
    Nej, du blir inte sedd som en dålig förälder automatiskt pga din ålder. Det bli vad DU gör det till. Vill du verkligen, verkligen ha barn, eller vill du mest slippa abort?
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!

  • J3ssica94

    Är i vecka 11 nu! Allt känns overkligt men vi har beslutat att behålla! Det ända som gjorde att vi verkligen tänkte var om vi skulle vänta med barn tills jag gjort min utbildning! Men ett barm hade vi inte räknat med men det händer alltid saker som är oväntade och detta var en glad överraskning samtidigt lite skrämmande! Men vi är så glada över det lilla som växer i magen!

Svar på tråden 20 år och gravid!