• Anonym (Min man)

    Jag hatar min man!

    Åhhhh måste skriva!! Känns som att mitt blod kokar!
    Jag hatar min jävla lata äckliga tråkiga man! Orkar inte mer. Vi har redan ett barn och är gravid nu men funderar jag allvarligt på att dra o lämna honom!!
    Han förpestar mitt liv känns det som! Han är till INGEN nytta alls! Fattar inte ens varför jag står ut med honom!! Ska försöka sammanfatta allt som är "fel" på honom. (Allt är ju egentligen fel på honom)

    1. Han är lat som faaan! Han kan ligga på soffan heeeela dagen utan att röra en fena.

    2. Han är äcklig/ ofräsch. När han kommer från jobbet stinker han värre än fan men det märker han inte. Han går raka vägen till soffan o lägger sig där med sina smutsiga stinkande kläder!
    Försöker påpeka ibland att "oj du luktar INTE gott, gå in o duscha". Vad svarar han då tror ni??? Jo han säger "vahh jag duschade ju iförrgår/för 2-3 dagar sen..."

    3. Han är LAT som fan, nämnde jag det? Han skiter i vårt barn. Han orkar aldrig göra något med barnet, stackaren har sommarlov och sitter instängt med sin tråkiga pappa hela dagarna. Jag försöker få ut barnet när jag är hemma och har tid men det är ändå förjävligt att pappan aldrig är med! Barnet kommer flera ggr per dag o ber pappa leka/spela något som det valt ut från sitt rum men han orkar ju inte, det är för ansträngande för honom att lyfta arslet från soffan!!!

    4. Han somnar på soffan och ligger där hela natten i sina äckliga svettiga kläder. HATAR att gå upp mitt i natten VARJE JÄVLA NATT och väcka honom o be honom lägga sig i sängen! Jag verkligen hatar det han gör så jag hatar mitt liv när jag varje natt går upp o står där i hundra år och försöker väcka honom. Sen blir han sur oxå när man väcker honom o ber honom byta om o gå till sängen. Ja då är det jag som är jobbig enligt honom!!!! Åååååh

    5. Han går aldrig ut, vill aldrig hitta på ngt med oss, och när man någon gång äntligen får honom att följa med oss på något så ändrar han sig när vi redan står påklädda och klara!! Det slutar med att vi alla stannar hemma eller jag o vårt barn går ut själva!

    6. Han bryr sig inte om något.
    Ex: om jag lämnar honom med vårt barn hemma 3-4 timmar så bryr han sig inte om ungen ätit eller ej. När jag kommer hem frågar jag honom "har NN ätit något? " då svarar han "Nää jag frågade om NN vill äta men NN sa nej" \|}%$+=¥$%#|<*+
    MEN DIN JÄVLA IDIOT BARN GLÖMMER BORT O ÄTA, du fattar väl själv att ungen måste äta efter 4-5 timmar?????!!?!!!

    Även när jag lämnar honom hemma med barnet så somnar han på den förbannade soffan o stackars barnet sitter själv och tittar på tecknat på tv när jag kmr hem.

    Han skiter i att stänga för gardiner/ persienner när det börjar bli mörkt ute. Vi har stora fönster där man ser in väldigt mycket och jag hatar att han bara ligger som en apa på soffan och skiter i att alla grannar ser rakt in i vårt hus på kvällarna!

    Ååååååååå de finns mycket mer tro mig men det är svårt och jobbigt att skriva från mobil så ja får fortsätta sen.. Om någon ens orkat läsa detta..

    Ahh några kanske undrar vf jag inte lämnat honom, ja det vet ja inte heller! Fattar inte om det är alla dessa gravidhormoner som får mig att bli så irriterad eller om det bara är så att jag helt enkelt hatar honom nuförtiden..
    Jag behöver honom inte ens! Det är ändå jag som lämnar på dagis, jobbar, kommer hem, hämtar från dagis, handlar, lagar mat, städar och tvättar. Så vad behöver jag honom till egentligen??? Han bara kväver mig ju!!!

  • Svar på tråden Jag hatar min man!
  • Anonym

    Det låter som pappan till mitt  barn. Han var också fruktansvärt lat och orkeslös, slö och trögtänkt. Gjorde ingenting, orkade inget. Håglös, energilös och ointresserad. Allmänt bitter och depressiv. Förutom att han hade tendenser till depressioner, och även någon personlighetsstörning (enligt både mig, hans båda föräldrar och andra närstående till honom), så tror jag att han ev. skulle kunna ha ADD. Många med ADD är allmänt matta och orkeslösa om de inte medicinerar.

    Han kanske borde dra till vårdcentralen och göra några blodprover för att kolla så alla värden ser ok ut. Ställ krav att han kollar upp hur saker och ting står till med hälsan, och berätta hur du känner.  Hjälper inget kan du skita i honom. Så kan han spendera resten av sitt liv i soffan då, om det nu är av bekvämlighetsskäl.

  • anok

    Hej TS!

    Visa honom din trådstart. Fråga honom hur han tycker en perfekt förälder ska vara, och fråga sedan om han tycker att han lever upp till det... Berätta att du fått nog helt enkelt...

  • Anonym (Vad hände?)

    Har han alltid varit sån? Om inte, vad hände? Hur var han innan? Det låter inte som en människa som mår särskilt bra...

  • Anonym (...)

    Ja -han är äcklig -fyyfaan vad äcklig!
    Ja-ämna honom genast

    Fyfan stackars dig ts att du står ut ens en timme! jag förstår verkligen din frustration och ilska gravid eller ej!

    Du behöver ju inte honom tvärt om ! så lämna honom igår och lev ett skönt lyckligt liv i glädje det är både du och barnen värda! Barn mår bra av att ha en mamma som mår bra!

  • Anonym (Sök hjälp)

    Håller med tidigare inlägg. Någongång föll du ju för honom och nu behöver han uppenbarligen din hjälp. Sluta gnäll, väx upp och inse att han inte mår bra. Depression är bland det svåraste som finns. Väldigt diffus sjukdom. Får han inte den hjälpen han behöver kanske du snart inte behöver bry dig om att lämna honom.

  • Hockeyfrissa
    Anonym (hahahaha haha) skrev 2014-07-23 15:21:29 följande:
    Vilket' lame-ass' försök till att provocera och så nappade ingen,

    Hahahaha hahahahahahaha hahahaha hahahahaha hahaha ha
    hahaha hahah hahahaha hahaha
    ?
  • Anonym (k)

    Du låter som en äcklig kärring som inte har ett arbete att gå till. Ska jag vara ärlig så tror jag att DU är grundorsaken till hans tillstånd, sen drabbar det dig och du går bananas.

  • Anonym (du)
    Anonym (k) skrev 2014-07-24 23:43:53 följande:

    Du låter som en äcklig kärring som inte har ett arbete att gå till. Ska jag vara ärlig så tror jag att DU är grundorsaken till hans tillstånd, sen drabbar det dig och du går bananas.


    Det finns alltid risken att det är en lat kvinna som går hemma med barnen och har lägsta dagpenning från F-kassan.. käkar kakor och gnäller över ekonomi, gnäller över att han jobbar, gnäller över hur jättejobbigt det är hemma, gnäller om någon rättvisa över hushålls sysslorna..

    Han i sin tur jobbar som ett ärkenöt, för att få in pengar och får belöningen gnäll gnäll och åter gnäll.. och får gå i trasiga kläder.. fast han alltid jobbar... Kan aldrig unna sig en enda krona för det måste över till moderskeppet till kvinna.. som bara gnäller pengar och att det är sååå jobbigt... moderskepp till kvinna som är energitjuv... o han kan lika bra sova på soffan.. för samma säng är inget roligt.. då får han bara höra att han är grov och kåt.. kas och skit... o i sängen ligger den andre ungen för kärringen inte orkar knalla upp på natten... o han behöver sova för att orka jobba...

    Fast sånt här finns väl bara i sagan värld...
  • Arg kvinna

    Jag vet inte ens om det är lagligt att en pappa gör sådär med sitt eget barn jag tycker att om du inte gör slut med han så fort som möjligt så kan ske han börjar med våld tyvärr????

Svar på tråden Jag hatar min man!