• Anonym (Min man)

    Jag hatar min man!

    Åhhhh måste skriva!! Känns som att mitt blod kokar!
    Jag hatar min jävla lata äckliga tråkiga man! Orkar inte mer. Vi har redan ett barn och är gravid nu men funderar jag allvarligt på att dra o lämna honom!!
    Han förpestar mitt liv känns det som! Han är till INGEN nytta alls! Fattar inte ens varför jag står ut med honom!! Ska försöka sammanfatta allt som är "fel" på honom. (Allt är ju egentligen fel på honom)

    1. Han är lat som faaan! Han kan ligga på soffan heeeela dagen utan att röra en fena.

    2. Han är äcklig/ ofräsch. När han kommer från jobbet stinker han värre än fan men det märker han inte. Han går raka vägen till soffan o lägger sig där med sina smutsiga stinkande kläder!
    Försöker påpeka ibland att "oj du luktar INTE gott, gå in o duscha". Vad svarar han då tror ni??? Jo han säger "vahh jag duschade ju iförrgår/för 2-3 dagar sen..."

    3. Han är LAT som fan, nämnde jag det? Han skiter i vårt barn. Han orkar aldrig göra något med barnet, stackaren har sommarlov och sitter instängt med sin tråkiga pappa hela dagarna. Jag försöker få ut barnet när jag är hemma och har tid men det är ändå förjävligt att pappan aldrig är med! Barnet kommer flera ggr per dag o ber pappa leka/spela något som det valt ut från sitt rum men han orkar ju inte, det är för ansträngande för honom att lyfta arslet från soffan!!!

    4. Han somnar på soffan och ligger där hela natten i sina äckliga svettiga kläder. HATAR att gå upp mitt i natten VARJE JÄVLA NATT och väcka honom o be honom lägga sig i sängen! Jag verkligen hatar det han gör så jag hatar mitt liv när jag varje natt går upp o står där i hundra år och försöker väcka honom. Sen blir han sur oxå när man väcker honom o ber honom byta om o gå till sängen. Ja då är det jag som är jobbig enligt honom!!!! Åååååh

    5. Han går aldrig ut, vill aldrig hitta på ngt med oss, och när man någon gång äntligen får honom att följa med oss på något så ändrar han sig när vi redan står påklädda och klara!! Det slutar med att vi alla stannar hemma eller jag o vårt barn går ut själva!

    6. Han bryr sig inte om något.
    Ex: om jag lämnar honom med vårt barn hemma 3-4 timmar så bryr han sig inte om ungen ätit eller ej. När jag kommer hem frågar jag honom "har NN ätit något? " då svarar han "Nää jag frågade om NN vill äta men NN sa nej" \|}%$+=¥$%#|<*+
    MEN DIN JÄVLA IDIOT BARN GLÖMMER BORT O ÄTA, du fattar väl själv att ungen måste äta efter 4-5 timmar?????!!?!!!

    Även när jag lämnar honom hemma med barnet så somnar han på den förbannade soffan o stackars barnet sitter själv och tittar på tecknat på tv när jag kmr hem.

    Han skiter i att stänga för gardiner/ persienner när det börjar bli mörkt ute. Vi har stora fönster där man ser in väldigt mycket och jag hatar att han bara ligger som en apa på soffan och skiter i att alla grannar ser rakt in i vårt hus på kvällarna!

    Ååååååååå de finns mycket mer tro mig men det är svårt och jobbigt att skriva från mobil så ja får fortsätta sen.. Om någon ens orkat läsa detta..

    Ahh några kanske undrar vf jag inte lämnat honom, ja det vet ja inte heller! Fattar inte om det är alla dessa gravidhormoner som får mig att bli så irriterad eller om det bara är så att jag helt enkelt hatar honom nuförtiden..
    Jag behöver honom inte ens! Det är ändå jag som lämnar på dagis, jobbar, kommer hem, hämtar från dagis, handlar, lagar mat, städar och tvättar. Så vad behöver jag honom till egentligen??? Han bara kväver mig ju!!!

  • Svar på tråden Jag hatar min man!
  • Queennr1
    Anonym (Sök hjälp) skrev 2014-07-24 23:07:14 följande:

    Håller med tidigare inlägg. Någongång föll du ju för honom och nu behöver han uppenbarligen din hjälp. Sluta gnäll, väx upp och inse att han inte mår bra. Depression är bland det svåraste som finns. Väldigt diffus sjukdom. Får han inte den hjälpen han behöver kanske du snart inte behöver bry dig om att lämna honom.


    Så fort en Karl är ett slött ohygieniskt arsle så kommer det in folk som inbillar sig att stackarn måste vara sjuuuuk. Sannolikheten är betydligt större att han bara är ett vanligt manssvin än att han mår dååååligt. Han mår antagligen toppen i sin soffa.
  • Anonym (S)
    Queennr1 skrev 2017-04-17 10:46:33 följande:

    Du kommer att känns en så enorm frihetskänsla och lättnad den dagen du tar dig i kragen och faktiskt lämnar.

    Inget är så dränerande som att gå omkring och reta sig och vara irriterad i sitt eget hem där det är meningen att man ska kunna koppla av och hämta kraft.


    Hon har nog redan löst problemet.. Döhhhhh
  • Queennr1
    Anonym (S) skrev 2017-04-17 10:52:39 följande:

    Hon har nog redan löst problemet.. Döhhhhh


    Vore ju superintressant att få höra hur det gick :)
  • Less is more

    Men varför skaffar man med en sån man ? Även om han har en depression måste ni göra något åt detta. Verkar det som att tillståndet är kroniskt och långvarigt och han helt saknar vilja - tycker jag att du ska lämna honom.

    Sen tänkee jag att du får utgå ifrån att leva själv ett tag med dina barn. Folk utgår ifrån att det ska komma bättre man flygande och dimpa ner i familjen som handen i handsken. Nån som fixar allt. Även om det hänt någon så är det ingen naturlag.

  • Gung Ho
    Anonym (Idioter) skrev 2017-04-17 11:20:31 följande:

    ME

    TRÅDEN ÄR 3 ÅR GAMMAL!!!!


    Hej Idiot!
    Det syns inte i appen... ;)
  • Anonym (+1)
    Hockeyfrissa skrev 2014-07-23 08:57:24 följande:

    Jag förstår mig inte på kvinnor.


    Amen
  • Anonym (.)
    Gung Ho skrev 2017-04-17 11:35:49 följande:

    Hej Idiot!

    Det syns inte i appen... ;)


    Eh, du ser väl vilka datum och tider inläggen är gjorda?
  • einhellerundeinbatzen

    Jag har exakt desammen problem med min fader. Han svarar precis pa din beskrivning. Jag sjöra min mater  mycket! Han är parasit, har förstörd sa liv och hon är förvandla till sin tjännarina. Hon har inte sett sex för 10 ar!!!! Och hon var sa gott och ljus före, nu- förtvivlad, besviken och trött.

  • 23 tried
    Queennr1 skrev 2017-04-17 10:50:25 följande:
    Så fort en Karl är ett slött ohygieniskt arsle så kommer det in folk som inbillar sig att stackarn måste vara sjuuuuk. Sannolikheten är betydligt större att han bara är ett vanligt manssvin än att han mår dååååligt. Han mår antagligen toppen i sin soffa.
    Håller med

    Lathet är inte en diagnos

    Lämna TS, du blir lyckligare och i förlängningen kanske även han tar tag i sig själv och blir en bättre pappa ochäven en bättre man till någon annan men det ansvaret ligger hos honom.
  • Anonym (eh)
    Anonym (Idioter) skrev 2017-04-17 11:20:31 följande:

    ME

    TRÅDEN ÄR 3 ÅR GAMMAL!!!!


    men ämnet är fortfarande lika aktuellt
  • Gung Ho
    Anonym (.) skrev 2017-04-17 12:25:50 följande:
    Eh, du ser väl vilka datum och tider inläggen är gjorda?
    Jo, men inte årtal...på varken TS eller inlägg!
    Om man inte råkar läsa ett citat..

    Så tagga ner..
  • Anonym (.)
    Gung Ho skrev 2017-05-21 17:49:58 följande:

    Jo, men inte årtal...på varken TS eller inlägg!

    Om man inte råkar läsa ett citat..

    Så tagga ner..


    Jag ser årtal på ts och inlägg både i mobil och dator.
  • Anonym (Arg)

    Hoppas att du gjorde dig av med kräket. Och ni som försvarar detta beteende och skyller på depression, nä han är bara en lat och korkad karlslok som så många andra.

Svar på tråden Jag hatar min man!