• Anonym (m)

    "Din son har märkliga sexuella kunskaper" Är detta över gränsen??

    Drottningen70 skrev 2014-07-25 18:40:33 följande:

    Menar du att du inför ditt barn skulle vägra att berätta vad en del av hans kropp hette om han frågade dig??


    Som sagt det handlar om att kunna skilja på vad som är lämpligt inom hemmets väggar att prata om jämfört med främmande personer.
  • Anonym (m)
    ölburk2 skrev 2014-07-25 18:44:44 följande:

    Lika bra du ger dig in i den här tråden med, kanske kan den tillföra en del kunskap som du tycks sakna: www.familjeliv.se/forum/thread/73673230-hur-gor-man-barn


    Jag har tillräckligt med kunskap men jag väljer dock själv hur pass ingående jag vill svara på barns nyfikna frågor utifrån vad som känns bekvämt för mig.
  • Anonym (m)
    Drottningen70 skrev 2014-07-25 18:50:54 följande:

    Jag frågar igen. Skulle du vägra berätta för ditt barn att det hette pung, om han frågade?


    Absolut inte!Det handlar om att inte gå in specifikt i detalj.Jag anser fortfarande att barn behöver viss gränssättning för att senare i livet kunna fungera sexuellt med motsatta könet.
  • Anonym (m)
    Drottningen70 skrev 2014-07-25 18:54:22 följande:

    Så istället för att utgå ifrån vad barnet behöver så tänker du i första hand på dig själv? Har du ens barn?

    Om du hörde talas om en förälder som vägrade berätta för sitt barn som frågade, vad kroppsdelen mitt i ansiktet hette, vad skulle du tänka om den föräldern?


    Så du menar att jag behöver redogöra i detalj för ett barn hur mäns pung är uppbyggd för att barnet inte ska behöva känna sig kränkt av mig? Vad är det som är så svårt egentligen att förstå att jag är av annan åsikt än folk här i tråden?
  • Anonym (m)
    Drottningen70 skrev 2014-07-25 18:55:26 följande:

    Så du SKULLE berätta att det heter pung?


    JA!!! Dock inte redogöra specifika detaljer för att stilla barnets nyfikenhet!Barnet kommer sen att få läsa om blommor och bin i skolan och Internet finns att tillgå.
  • Anonym (m)
    Anonym (vulgomorsa2) skrev 2014-07-25 19:05:50 följande:

    Det är DIN SKYLDIGHET att lära ditt barn hur både kroppen och världen fungerar, framför allt när barnet FRÅGAR dig, FÖRÄLDERN. Du har missförstått ordet nyfikenhet. I det här sammanhanget heter det vetgirighet.


    Hur kan det vara min skyldighet att lära främmande barn hur både kroppen och världen fungerar?
  • Anonym (m)
    Drottningen70 skrev 2014-07-25 19:17:18 följande:

    Hur menar du "hur pungen är uppbyggd"? Du det skulle inte jag heller göra för jag har ingen aning eftersom jag inte är läkare.... Men det blir ju rätt motsägelsefullt ATT du skulle berätta att det hette pung, samtidigt som du inte tycker barn ska kunna dessa ord...

    Om ditt barn sedan skulle fråga vad pungen är till för,skulle du svara på det då?


    Jag kommer inte att svara mer på dina nyfikna sexfrågor!Det är bara att inse att alla delar inte din uppfattning att allt som har med sex och nakenhet att göra ska avdramatiseras helt!Ha en fortsatt trevlig kväll och passa på att njuta resten av sommaren!
  • Anonym (m)
    Chrysabelle skrev 2014-07-25 19:34:22 följande:

    Det står ju ditt barn, om ditt barn frågar dig. Men du har inga barn alltså?


    Spelar ingen roll om jag har barn eller inte!Denna tråd har gått of topic för länge sen och jag har framfört det jag ville i denna tråd!
  • Anonym (m)
    Chrysabelle skrev 2014-07-25 19:39:31 följande:

    Det spelar stor roll. Personen skrev att du borde svara på frågor som kommer från ditt barn. Du bör berätta hur folk och fä blir till helt enkelt.


    Jag väljer själv vad jag vill berätta här i tråden och inte!Rent allmänt berättar jag på en nivå som känns bekvämt för mig.
  • Anonym (m)
    Anonym (xyz) skrev 2014-07-25 20:39:23 följande:
    Självklart. Gör inte alla föräldrar det? Menar du att ni inte tar ansvar för era ungars uppfostran? Socialanmälan vore på sin plats, baske mig!

    Det vi föräldrar hör från våra ungar, ger oss en god bild av att det inte talas om vare sig spermier & ägg eller knulla & fitta bland våra ungar. Det kommer säkert så småningom men än är de bara 8-9 år och är mer intresserade av Barbie och hästar än fortplanting.
Svar på tråden "Din son har märkliga sexuella kunskaper" Är detta över gränsen??