Inlägg från: Anonym ((vilsen)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((vilsen))

    Vill ha barn men inte min sambo

    Hej! Jag är en tjej på snart 27 år lever i ett förhållande som har varat i 1,5 år. Vi har precis flyttat till hus från lägenhet. Vi är kära och kärleksfulla mot varandra. Nu till problemet: Jag började längta efter barn redan i vintras min sambo sa då att han inte va redo för barn än och att vill uppleva saker själv med mig(ex resa) och bo ihop själv med mig. Ha mig för sig själv. Jag tyckte det va förståeligt och accepterade det. Tyckte till slut att det va vettigt och vänta. Månaderna gick och vi bestämde oss att köpa hus ihop. Vilket vi gjorde och va lyckligare än nånsin. Men nu det senaste speciellt sen en månad tillbaka har min barnlängtan växt sig otroligt starkt och jag tog upp detta med min sambo i söndags. Han sa bara att det vore trevligt, men att han inte behöver ett barn just nu...
    Hur ska jag tolka svaret? Vad ska jag göra?
    Snälla hjälp! Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Vill ha barn men inte min sambo
  • Anonym ((vilsen))

    Vi båda har fast jobb och är färdiga med plugg. Grubblat sen i söndags då jag tog upp det med han.Känner bara om båda vet att man vill vara med varann, varför måste man då vänta? När den ena(jag) oumbärligt vill att vi ska bli tre:(

    Tänker jag fel där? Och jag kan inte tänka mig en annan karl. Frågade idag om hans känslor har svalnat för mig. Han sa nej dem har bara blivit starkare och att han är jättekär. Så uppenbarligen vill han ju va med mig. Känner otålig med att behöva vänta. Hur mycket kan man ta upp detta utan att han bara känner sig pressad? Eller ska jag ge upp det jag vill och acceptera att vänta tills det passar honom?

  • Anonym ((vilsen))

    Tack för dina svar:) jag har väl en "klocka" som tickar väldigt. Får väl ge mig till tåls å ta upp frågan om ett tag till.

  • Anonym ((vilsen))

    Jag vet att jag inte svarat på så länge men många har kommit med bra inhopp, råd och erfarenheter å vill absolut tacka(varit i din sits) ska verkligen ta upp det att det kan ta tid och några försök innan blir det något. Det som gör att jag grubblar mest över är att han säger att vi har det perfekta bandet för att göra ett barn, men även om man har det bandet behöver man inte ha bråttom. Men samtidigt vill jag inte å kommer inte stressa honom, får vänta lite med att ta upp frågan igen. Även om jag känner att jag verkligen vill att vi ska bli 3. Och sätta upp en tid för mig själv kommer jag inte göra, för kan verkligen inte tänka mig att vara utan honom. Men jag har alltid tänkt innan 30.

    Ska även tillägga att vi inte använder "skydd" och kör med avbrutet. Är det konstigt att jag inte blivit gravid ändå?:/

Svar på tråden Vill ha barn men inte min sambo