Inlägg från: Lectin |Visa alla inlägg
  • Lectin

    Pratsjuk 35+ försöker få en trea

    Jag: 37 år, två barn (snart 6 resp. 3,5 år), gift, har PCO och EDS och har haft lite stök med att få till nummer ett och två. Nu har jag däremot egen ägglossning så vi försöker på egen hand att få till en trea!

    Just nu: har förstås ingen uppenbar ägglossning den här månaden. Hade kanske eventuellt äl i helgen (17/8) men är osäker. Analyserar symtom för glatta livet och väntar ivrigt på att två veckor ska passera så att jag ändå kan få testa!

    Befinner du dig på något sånär samma plats i livet? Talk to me!

  • Svar på tråden Pratsjuk 35+ försöker få en trea
  • Lectin

    Så kul! Jag har inte heller några direkta symtom.... Hugger och värker i tjejmagen idag men jag har goffat plommon i princip hela dagen så det kan ju vara det också!!

    Hur länge har ni försökt? Vi började i våras efter ett hoppsan som inte blev något mer än en överhoppad mens.

  • Lectin

    Då blir vi några som väntar och hoppas tillsammans! Jag tycker det känns lite lättare när man har några att få analysera symtom och räkna dagar med. ????

  • Lectin

    Är man obotlig optimist så kan ju molvärk och små hugg vara ägget som fäster in... Även om det är tidigt.

  • Lectin

    Vissa websidor hävdar att ägget kan fästa in på dag 3-7 efter äl och andra säger dag 5-9 så det verkar inte helt klarlagt. Optimisten i mig fortsätter hoppas. Igår hade jag galet ont i några hugg, sen gick det över till en mer molande småvärk istället...

    Välkommen skrosa! Hur känner du då? Räknar du dagar och grubblar och väntar eller lyckas du ta det som det kommer du också? När vi började försöka igen trillade jag direkt ner i samma tankar, förhoppning och funderingar som när det inte tog sig med de första barnen. Nu har jag nog hamnat mer på ett "det är klart att det blir men det gör inget om det tar ett tag heller".

  • Lectin

    Här är det också kanske äl +6... Så frustrerande när man inte vet säkert. Hade lite äl-värk men inte så tydliga äl-flytningar. Livmodertappen var åtminstone mjuk men ändå kan jag inte veta säkert om det var äl... Har haft molvärk hela veckan med små hugg i slutet. Igår fick jag mer ont och blödde pyttelite! Jag var på toa på kvällen och kände hur tappen kändes och upptäckte då lite blod... Vet inte om det var att jag råkade rispa mig, om det var nidblödning eller pyttemens så just nu är frustrationen EXTRA stor!! Köpte två cb-digital igår men ska försöka låta bli att testa till nästa helg... Får se hur det går med det...

  • Lectin

    Miaomiao: söttjejen! Vi har också gjort oss av med mycket men långtifrån allt. Så där lagom att jag måååste handla lite!

  • Lectin

    Strosa: jag också! Det är så mycket som kan gå fel och som är annorlunda nu än när ettan och tvåan kom! :-S

    Elvie och Kastrull: hjärtligt välkomna båda två!

  • Lectin

    Spännande limegrön och Miaomiao! Ni måste rapportera när ni börjar testa! Jag är supernyfiken av mig.

    Här är förvirringen ännu större vid det här laget. Efter min lilla blödning häromdagen fick jag äl-flytningar och låg livmodertapp! Helt off med andra ord. Jag har jättesvårt att skilja på äl-flytningar och flytningar/rester dagen efter sex så det kan ju vara det också... Börjar kännas mer och mer som att det inte är någon idé att testa redan till helgen men vi får se. Molvärken är kvar och småslängar av illamående har jag också haft... Men det brukar jag ha ibland inför mens också så det är inget tecken för mig. 

Svar på tråden Pratsjuk 35+ försöker få en trea