Inlägg från: TRImmortal |Visa alla inlägg
  • TRImmortal

    Första barnet, januari 2015. Tankar, idéer, länkar, bilder etc.

    Hej på er!

    Var på RUL idag (är i v.19) och fick se min underbara bebis. Är i en lyckobubbla just nu och är såå sugen på att börja handla hem saker (har inte vågat innan). Fler som är i ungefär samma stadie som jag?

    Tänker att man här kan dela tankar och känslor lika mycket som bilder, länkar, tips och idéer för vad vi inhandlar och preparerar. Bara det där med barnvagn är ju en djungel som man kan behöva bolla lite tankar kring. Någon som är på?

    Har kollat andra trådar också men det känns mest som att de handlar om oro för missfall och liknande och även om jag förstår det är jag nu trött på att oroa mig och vill bara vara lycklig en stund. :)

  • Svar på tråden Första barnet, januari 2015. Tankar, idéer, länkar, bilder etc.
  • TRImmortal

    Hej! :) Då är du liite tidigare än mig, är beräknad till 16 januari.

    Känns jättekonstigt att börja införskaffa saker. Köpte en boken-om-mig-bok redan i vecka 10 eftersom jag blev kär i den och var rädd för att den skulle ta slut men mer än så har jag inte vågat. Tänkte att jag ska in till stan i morgon efter jobbet och köpa något klädesplagg bara för att göra det mer verkligt. :)

    Har du fått veta eller tagit reda på kön? :)

  • TRImmortal

    Vilken fin ultraljudsbild ni fick! :) Vi väntar en liten pojk. såg själv på ultraljudet först och fick bekräftat av bm :P

    Här är vår bild :)



    Nästan samma fast åt andra hållet.. ser ut som att han ligger och boxas eller något :P

    Har du känt några rörelser ännu?

    Jag hade en bonuscheck på H&M som jag var "tvungen" att utnyttja så det blev två bodys och två par strumpor igår. Mannens reaktion: "kommer han verkligen vara så liten?" :P 

  • TRImmortal

    Jag är inte säker på om jag känt eller inte men jag tror det.. har känt lite buffar längst ner i magen typ, mest när jag har legat mer på mage eller haft åtsittande byxor men inte så ofta, men det kommer väl det med :)

    Det finns jättemycket fint. Har inte sett så mycket av Newbie men det lilla jag har sett har jag tyckt om. :) Tänkte dock åka till Ullared i slutet på september och se vad man kan få tag på där så har man god tid på sig att leta upp annat på andra ställen sedan tänker jag. 

  • TRImmortal
    sandranoren skrev 2014-08-23 11:03:38 följande:

    De första rörelserna kände jag mör jag låg på mage. I början var jag inte heller säker, men nu är jag säker på när det är bebis eller inte :) längtar tills hon gör sig mer påmind under dagarna.

    Vart bor du förresten och hur gammal är du? Och vad heter du? :) hur ser det ut med jobb/plugg? Sambo eller gift?

    Ja, gekås ska jag också besöka. Bor iofs farligt nära, så det brukar bli besök där titt som tätt ;)


    Okej :) 


    Sandra heter jag, bor i Göteborg och arbetar som förskollärare med småttingar på 1-5år :) Är inte ens riktigt sambo än men det är på g. :P Oh, kan nog vara farligt att bo för nära.. eller så tröttnar man kanske. :) 


    24karat skrev 2014-08-23 11:48:52 följande:

    Hej tjejer! Vilka fina bilder ni har fått från RUL:) själv är jag i vecka 18+5 och har ultraljudet nästa vecka och det ska bli så kul att se den lilla. Vi gissar på flicka...

    Har inte köpt en enda sak hem än utan väntar som sagt till nästa vecka. Hoppas att någon av er åker till Ullared och berättar om utbudet efter ;) bor i Göteborg så det är inte långt dit. Vi har något som heter klädkammaren här också som får sig ett besök i höst :)

    Var bor ni?


    Hej och välkommen! :) Spännande med kommande RUL för dig. Vart ligger "klädkammaren"? Bor också i Göteborg. :)

  • TRImmortal
    lyckligalisa skrev 2014-08-24 08:55:55 följande:
    Är ju så kul att köpa bebiskläder/saker och är ju egentligen lika bra att sprida ut det så inte allt ska köpas på en och samma gång:) åh vad kul! frågade du barnmorskan eller berättade hon det? hoppas jag kan se vad det blir för kön, börjar vara nyfiken nu, även fast jag alltid sagt att jag inte vill veta:)
    Ja det är kul! Jag frågade när jag tyckte mig se snoppen :P Så jag vet inte om hon hade sagt det om jag inte hade frågat.. tror det beror väldigt mycket på vilken bm man får.

    24karat: Jaha, klädkällaren har jag koll på ;) Har inte varit där på många år dock men får åka dit någon dag och se vad som finns :)
  • TRImmortal

    Kan såklart inte låta bli att lägga upp en bild på de två bodysarna och två par strumpor med "I love mum & dad"-tema som jag köpte i fredags ?? :)

  • TRImmortal
    Sjundehimlenfinns skrev 2014-08-25 17:42:44 följande:

    Här är en till som gärna är med =)

    Ska på ultraljud på fredag (v.19) fast det blir tredje UL för oss, har redan gjort ett tidigt och KUB-test. Hoppas få reda på kön också för ska till Ullared på söndag och hade underlättat..=)
    Ja är 26 och bor i GBG.


    Välkommen! :) Åh, du måste berätta om utbudet på Ullared när du varit där! :) Håller tummarna för att du får veta könet också :)
Svar på tråden Första barnet, januari 2015. Tankar, idéer, länkar, bilder etc.