Inlägg från: TRImmortal |Visa alla inlägg
  • TRImmortal

    Första barnet, januari 2015. Tankar, idéer, länkar, bilder etc.

    Ja jag är supernöjd :) nu är det bara spjälsäng kvar i möbelväg och så är det ju det där med babyskydd till bilen.. Vi har fått ett babyskydd av en bekant men vet inte hur gammalt det är eller hur den har hanterats så jag vet inte om vi vågar använda det, hur resonerar ni kring det?

  • TRImmortal

    Så tänker jag med.. min sambo håller inte med för han litar på hon som vi fått den av, men jag tycker det känns konstigt dels för att de inte känner varandra så väl och dels för att hon inte ens kan säga när de är inköpta eller på ett ungefär hur mycket de är använda. Får se hur vi löser det.. :/ Vill gärna veta hur fler resonerar här?

  • TRImmortal
    sandranoren skrev 2014-09-30 21:17:35 följande:

    Man borde väl veta när ett babyskydd är nyinköpt om man köpt det själv vill säga? Och hur mycket man använt det till sina barn. Om någon inte kan svara på de frågorna skulle jag gissa på att de köpt det begagnat från början.


    Ja man borde ju ha koll på hur gamla barnen är och således när man köpte babyskydd.
  • TRImmortal

    Tack för svar alla! Jag kommer förmodligen köpa ett nytt, ska bara övertala sambon först och få honom att inse allvaret i det.

  • TRImmortal

    Hittade nu när jag kom hem en datumstämpel på bilbarnsstolen som är från 6 månader-4 år och den är tillverkad i maj 2010, alltså snart 5 år sedan vilket innebär att babyskyddet från 0-6 månader rimligtvis måste vara ännu äldre. Så nej, det blir garanterat en ny och nu har jag äntligen ett argument min sambo knappast kan säga emot (även om han garanterat kommer försöka!) :D :P

  • TRImmortal

    Det känns som ett måste att ta provtur med vagnen.. Jag ville dels se hur den funkar för oss och om det går bra tillsammans med hunden men mest för att det kändes mysigt ;)

  • TRImmortal

    Som inbitet Frölunda-fan var jag bara tvungen att köpa denna bodyn när jag var på matchen idag :D

  • TRImmortal

    Det är helt galet att det bara är 8 veckor till december.. tiden går väääldigt fort ibland :P 

    Är det fler som har sökt/ska söka graviditetspenning? Vad jobbar ni med? Jag ska söka så fort jag kommer på hur alla papper ska fyllas i (är förskollärare och arbetar med 1-4-åringar). :)

  • TRImmortal

    Kan jag förstå :) Julen hade jag kunnat tänka mig att jobba (eller mellandagarna rättare sagt) då det är mycket lugnare hos oss då men samtidigt kan det vara skönt och mysigt att ha det lugnt med allt julstök och sånt som ändå blir. :)

Svar på tråden Första barnet, januari 2015. Tankar, idéer, länkar, bilder etc.