• Anonym (hjälp.)

    Han bara lämnade mig.

    Anonym (också lämnad) skrev 2014-08-31 17:41:58 följande:
    Men suck!! Nån här i den här tråden verkar inte ha nog hög hjärnkapacitet för att delta. Snälla håll dig för dig själv.
    verkligen >.<
  • Anonym (hjälp.)

    Ush jag lider verklugen med dig. Har ni pratat något mer? :( eller håller du dig undan? Jag tänkte hålla mig undan men insåg att han ändå skrivit de två senaste gångwrna så jag messade igår efter vi intw pratat på 4 dagar och han blev jätte glad. Han kommer på torsdah och hämtar sin bok :( och kanske allt annat samt lämnar nycklarna, vågade inte fråga.. hoppqs han bara yar boken

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-09-01 10:24:35 följande:

    Nej jag håller mig undan med, ger han sin frihet. Men det är svårt för han är den enda jag vill prata med då det är nåt.

    Jaa Urs va jobbigt, det tog sönder mitt hjärta då han packade sina saker och for.. Hoppas du slipper det. :(


    Ja det kan vara klokt att ge space :( hoppas allt löser sig snart! Han kommer.nog till rätta ska du se
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym skrev 2014-09-02 01:26:47 följande:

    Har inte läst alla fakta men hur länge hade ni bott, varit ihop? Så gör man bara inte. Är så ledsen för din skull men vad har hänt mellan er sista tiden? Tänk både dig, sedan honom och hur ni agerat? Visste du att det var på g men inte ville se? Alt.. försökte du prata med honom och allt kom som en chock? Vad vill du själv nu? Lycka till..Kram


    Vi har varit ihop i två år, oskiljaktiga. Vi pratade om att flytta ihop veckan innan, hyra ut en lägenhet i andra hand först och prova bo ihop. Vi var med varandra jämt redan. Vi hade lite tjafsigt en period pp slutet. Jag är ganska hård (eller ja lägger till ned en hård attityd för att slippa bli sårad i rädsla av att bli avvisad enligt min psykolog) hsn är mjuk och känslig. Jag visste inte att han ville göra slut, inte han helller han sa att han bara kände det den där torsdagen för snart 2 veckor sen ocj så bara gjorde han det. Han ringde sin mamma för att kunna ta alla saker men han tog inte allt. Han har min nyckel kvar och saker hos mig. Fick en beställnong till mig som var hans frågade on hag skulle avboka men han ville gärna att den skulle komma till mig och han ville hämta den. Han messar npngång ibland och frågae hur det går med jobh o skola och talar om hur stolt han är över mig. Jag messade han i söndags och frågade hur han mådde, han blev glad och blrjade prata om mitt husdjur och allt.. han kommee på torsdag för att hämta paketet som kom till mig, vågade inte fråga om han skulle ta allt annat med. Vill inte att det ska vara slut. Han var killen som satte på mig strumporna näe dem gled av trots fotforbi, han gjorde allt. :(
  • Anonym (hjälp.)

    idag kommer han och hämtar resten av sina saker, är så nervös. vill inte men det är väl livets gång :(

    Mår sämst samtisigt som det skall bli kul att träffa honom, två veckor sedan han lämnade mig idag också. 

    Hur mår du (anonym.. också lämnad)?  Hur går det för dig? 

  • Anonym (hjälp.)

    Kunde inte citera i mobilen. Det gick inget vidare, han kom och såg så ledsen ut, vi pratade och han strök min rygg och mitt ben som han brukade. Höll min hand och sen var han tvungen att gå, han packade allt och lämnade mina nycklar. Då blev jag ledsen, vi pratade om allt och jag bad honom om ursäkt för allt. Han sa att han saknade mig och tittade sin mobil jämt efter sms från mig, titade så den fungerade för han tyckte det var så tyst. Han vill stt jag hör av mig. När jag fr0gade om han ville gå sa han "vill och vill" . Han sa en massa fina saker och berättade att han skulle bort men att dey bara var killar där. Han grät o jag grät , sen pussade han mig och sa att han behövde tid o tänka, om han var redo.. men jag tror inte de , han blir nig inte det igen. Men jag lämnade inget osagt iaf det är skönt

    Jobbigt där för dig anonym också lämnad med statusen på fb o allt :(

  • Anonym (hjälp.)

    Ja verklifen, han var så förtvivlad och såg så förvirrad och vilsen ut :(

    Jag hoppas verkligen det kommer lösa sig, mamma o min vän sa precis som du så jag hoppaa ni har rätt. Tycker så mkt om honom och det känns alltid så bra och rätt, även fast han var där och situationen är som den är får han mig o känna mig trygg :)

    Hoppaa hoppas!

    Vet bara inte hue jag ska bete mig, om man skall låta han vara eller om man ska höra av sig ibland när han sa ändå sa att han väntade på mess.

    Jo nu ska jag stärka mig själv. Tittar på lite kurser man kan ta, foto eller måla kanske :)

    Åh de låter som en bra plan, du verkar vara en staek människa iaf :)

  • Anonym (hjälp.)

    idag slog det mig, han vill inte ha mig och jag var helt lugnt med tanken. Jag mår bra, idag mår jag bra och ser fram emot livet ändå. Kommer förmodligen bli ledsen titt som tätt ett tag till, men nu skall jag gå vidare. Han vet vad jag känner, inget är osagt och nu skall jag bara fokusera på mig själv och sluta höra av mig och anstränga mig. Det känns bra.

    Sen undrar jag om killar har någon konstig radar? 3 av mina gamla ex har hört av sig i helgen och de kan omöjligt veta att jag är singel eftersom jag inte skrivit det någonstans till någon. Sjukt och nästan lite läskigt ;o

  • Anonym (hjälp.)
    Anonym skrev 2014-09-07 11:25:38 följande:
    Hoppas dina ex gett dig lite support i sorgearbetet...ja, det finns en hel värld att begrunda...och människor att träffa...ibland ser jag livet som en resa där man reser tillsammans då och då med någon. Har man tur så hittar man någon som passar att följa med hela resan. 
    ja jo det har han gjort :) 
    men jag har försökt hålla kvar, bry mig osv. Men kände igår att jag inte klarar av det längre. Mitt liv måste gå vidare det också :)

    Exakt. Det där var ett väldigt fint uttryck som jag vill ta med mig om det är lugnt :D
  • Anonym (hjälp.)
    Anonym (också lämnad) skrev 2014-09-07 11:55:48 följande:
    Gud va skönt att du kommit så långt så fort! :) och absolut kommer man falla tillbaka och sörja förhållandet då och då. Huvudsaken är att man fortsätter med sitt liv. trots att man älskar en person så måste man sätta sig själv i första rummet. man måste ju som sagt må bra själv och vara nöjd med allt själv för att vara med nån annan :)

    Jaa det har hänt mig förr också, helt utan att dom kan veta. Samma hände min kusin och hon tyckte det var så konstigt för hennes ex bodde på andra sidan landet :)

    Tror att om man haft en nära relation med någon så finns det kvar ett band rent själsligt ibland som inte går förklara :) Som kan sitta kvar på något annat plan. Men det är bara min lite flummiga syn på det hela.

    I mitt fall ringde min exsambos syster igår. Hon visste inget så hon blev lite förvånad då jag berättade allt. Men hon hade funderat varför han var i stugan och hemma i hembyn.
    Hon sa att jag får ringa henne när jag vill och att jag får hälsa på henne och att hon vill komma hit och hälsa på. Även att hon inte skulle ta någons parti trots att det är hennes bror och att det är slut. Vi pratade i över en timma och det känns så skönt att ha bra kontakt och få stöd av delar av hans familj trots allt och dessutom nu då det kommer en bebis till världen, än fast vi inte lever ihop :) Så det är lite positivt på min sida med mitt i allt kaos! :)
    Ja men precis, förut var jag chockad och ledsen, nu har jag dessvärre börjat bli arg, ledsen men idag är jag ganska glad ändå, klart man tänker men det gör inte ont att andas längre vilket är skönt. Nu kan det bara bli bättre :) 
    Har fått gå i KBT (inte bara för de här men för mkt annat som hänt som påverkar alla mina relationer) och den handlar om acceptans och att man måste få vara ledsen och sörja, men att man inte får göra sin sorg till ett lidande utan man måste liksom surfa på känslorna och inte dränka sig i dem, det fungerar. Tyvärr kan man ju inte göra något åt att någon inte vill ha en, hur mkt man än vill :( 

    Åh vad skönt att få stöd :) Hur har du det annars då? Pratar ni något? Eller låter ni varandra vara?
Svar på tråden Han bara lämnade mig.