• annasofiejansson

    Mammaledig i Gävle?

    Hej,
    Är en 27-årig mamma till en snart två månaders pojke. Då jag ännu inte blivit satt i någon föräldrargrupp söker jag här om det finns likasinnade som skulle vilja träffas?

  • Svar på tråden Mammaledig i Gävle?
  • Jess87

    Skönt!! :)

    Fy vilket tråkigt första intryck :( första gången som känns viktigast också! Tur att det blev bättre andra gången :) ja det är ju bäst om man kan åka hem snabbt, man har ju flera barn hemma.att tänka på :)

    Ja det är väl kanske för infektionsrisken som man blivit tvungen att sluta med det? Men jag va också och titta innan första

  • Br0k3n

    Ja min bm sa att det var smittorisken. Var ju upp där på ul. Men annars har jag ingen aning om vart det är eller hur det ser ut.

    Visst är det idag ni ska kika in ? Lycka till i så fall och hat ni bestämt er för om ni ska ta reda eller inte ?:)

    Jag slutar jobba kl 9 sen blir det midsommatfest på barnens förskola.

  • Jess87

    Ja för ingen anhörig förutom sambo och barn får ju komma in på BB heller, men så kanske det är överallt :)

    Ja det är idag, vi har inte bestämt oss haha, men vi är nyfikna båda två så jag antar att vi kommer att ta reda på det ;) tack! Jag är lite nervös.

    Vad mysigt det lät! Vad jobbar du med? :) och får man fråga varför ni flyttade till Gävle? :)

  • Br0k3n

    Ja det var mysigt barnen fick jordgubbar och glass och dem sjöng och dansade :)

    Jag jobbat som personlig assistent sidan om skolan. Så brukar jobba kväll/natt men det är sovande jour så det får bra att kombinera :)

    Min man är från detta hållet från början.

    Han har bott i Sandviken innan och nu bor hans föräldrar utanför Uppsala. Så han flyttade ner till mig , men sen bestämde vi oss för att vi behövde förnyelse :) så då blev det gävle då det var lättare att få lägenhet.

  • Jess87

    Aha det är ju perfekt att kunna göra så :)

    Okej! Jag är också från.Sandviken men flyttade hit för 1,5 år sedan ca. Trivs jättebra! Sandviken är ingen höjdare ;p

    Vi.tog iaf reda på vad det va, kunde inte hålla oss. En liten pojke, och blev flyttad tillbaka 9 dagar så bf 22/11 :)

  • Br0k3n

    Åh vad mysigt :) då blir det att fundera på pojknamn nu. Och allt annat såg med bra ut?

    Jag blev också flyttad 1 vecka bak.

  • Jess87

    Ja det blir klurigt, vi pratade om Adrian innan men det känns inte helt 100.. Allt såg bra ut :) blir sådan lättnad när man varit och sett.. Helt otroligt att det är en liten människa där inne, lika fascinerande varje gång. :D

    Det är så segt att bli flyttad bakåt. Men första blev jag flyttad 2 v sedan kom hon 18 dagar över tiden så det blev en seg graviditet ;) hur har dina kommit gentemot bf datumet?

  • Br0k3n

    Adrian är fint! Jag har haft noa , neo, loke bla men nu slipper vi tänka på det :p

    första kom en vecka efter bf

    Andra kom 3 dagar efter tror jag. Fast kändes längre då jag hade små värkar ett par dagar. Första sa det bara boom så fick jag regelbundna värkar som kom tätare och tätare.

  • Jess87

    Det är så otroligt svårt!

    Mina har.också kommit senare, så segt! Första bf+18 och andra +12. Andra blev förlöst med akut snitt så jag vet inte riktigt hur jag ska göra denna gången. Ska prata med en Aurora barnmorska så får vi komma fram till nå bra. Minns att jag skrek till sambon att det inte blir fler barn haha,men nu är vi här ;)

  • Br0k3n

    Usch vad länge du gått över. Hur länge får man gå över här innan man blir igångsatt ? Vet att det är olika i olika landsting. Jag hoppas bebis vill komma lite tidigare denna gången, börjar redan tröttnat och gick in i vecka 30 idag. Men har mer ont. Större än dem andra gångerna och allt är mer jobbigt denna gången:p haha gnäll gnäll

Svar på tråden Mammaledig i Gävle?