Inlägg från: Anonym (Bakvänt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bakvänt)

    Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!

    Samhället har blivit hårdare och kallare och mer egoistiskt på senare år. Folk tänker mer på sig själva och bryr sig mindre om andra.

    Ändå finns det människor som resonerar så bakvänt som TS gör. Om jag vore fattig skulle jag tycka det vore kanon om folk kastade gamla grejer efter mig. Det man inte vill ha kan man ju faktiskt säga nej till.

    Sen går det ju inte att undvika misstanken om att TS har gnällt ganska rejält om sin dåliga ekonomi till sin omgivning så att detta fenomen inträffar.

    Nädu TS, du framstår både som dum, dryg och otacksam. Tänk om!

  • Anonym (Bakvänt)
    Anonym (Hanna) skrev 2014-09-24 12:17:12 följande:
    Är i samma sits som du. Jag får aldrig prylar men KLÄDER!!! Fula, omoderna kläder som inte en kotte vill ha. Inte jag heller. Vill jag ha begagnade kläder så har t o m jag råd att handla på second hand och loppis (vilket jag ofta gör). 
    Ibland känns det som som det skulle behöva bli rejält dåliga tider i Sverige så alla odrägliga, bortskämda, hagalna typer kanske skulle bli lite mindre odrägliga, bortskämda och hagalna.
  • Anonym (Bakvänt)
    Anonym (Hanna) skrev 2014-09-24 15:05:05 följande:
    Du måste förstå att utvecklingen gått framåt. Fattiga idag är inte lika illa utsatta som fattiga på 1800-talet. Kom man till backstugan med gåvor som en liten knippe morötter och en vadmalsbyxa med hål i  så blev det stor glädje och gamman i pörtet, men du får tugga i dig att det duger inte idag. 
    Och med det vill du ha sagt vadå? Att folk inte kan kan lära sig att säga nej? Att det är ok att bli "kränkt" av att folk ger en grejer?

    Det e ju helt sjukt och inte ens ett problem.
  • Anonym (Bakvänt)
    Anonym (Hanna) skrev 2014-09-24 15:28:54 följande:
    Det är inte lätt att säga nej när man får en gåva. Man vill hålla god min. Man tar emot de där hiskeliga kläderna med ett blekt leende och säger -"nä men tack"! Vad är alternativet när man får en binge gamla fula kläder man inte vill ha och aldrig bett om? Slänga dem i skallen på givaren och säga.....-"Ta detta skit och stick"? Givaren kan vara en granne eller en arbetskamrat och hur kul är det då att bete sig så?
    Alternativet är att säga: tack men nej tack, jag har så mycket kläder så jag behöver inte fler. Vilket ju är sant för dom allra flesta människor.
  • Anonym (Bakvänt)
    Anonym (Hanna) skrev 2014-09-24 15:41:23 följande:
    Jo så sant, men det är inte så enkelt som det låter. 
    Jo det är exakt så enkelt som det låter. Varför skulle det inte vara det?
  • Anonym (Bakvänt)
    Anonym (Naaaw) skrev 2014-09-25 05:10:00 följande:

    Förresten - vad då "ni"? Jag har inte erbjudit dig något gammalt skräp. Använd rätt form. Jag känner mig för fan kränkt!


    Haha klockrent! :)
Svar på tråden Förstår ni inte att det är kränkande när ni erbjuder ert gamla skräp?!